tazz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaslar su anda bi server kuruyoruz ve bitmek üzere yavas yavas staff almaya baslıycaz Staff a giricek kisilerin scp bilgisi olmasi ve deneyimli olmasini istiyoruz lutfen staff a girmek isteyen arkadaslarımız bu konu altina msj atarlar ise sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mumkunse Ben Girmek İstiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 scp bilginiz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bu konu altina degil de sana ozel mesaj atsinlar bence, burasi reklam panosu degil. Sopa almak isteyenler lutfen sopalarini kendisi yaratsin, sagdan soldan toplayip da basarili olan bir server henuz gormedim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Özür Dilerim baggio Seni Üzdüysem ama Ben Realdeki Arkadaslarımdan baska ve kendimdende Baska Yeni scpler aradıım icin bunu yazdım Tekrar Özür dilerim Arkadaslar Bana Özel Msj atınız lutfen chris msn var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ay ne kadar heyecenli efem! bendemi girsem ne?Yada bosver ... Size tavsiem once sponsoru ayarlayin sonra iman gucuyle kasmaya baslayin shardi yapmaya yoksa inanin yaptıktan sonra bulması kolay dıe dusunursenız oturursunuz şapa :D nese takılın sız[hline]Cok yakinda geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 sponsor işi bitmek üzere arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: FRP_Master, 21 December 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Size tavsiem once sponsoru ayarlayin sonra iman gucuyle kasmaya baslayin shardi yapmaya yoksa inanin yaptıktan sonra bulması kolay dıe dusunursenız oturursunuz şapa "Ben unumu eledim, elegimi astim, simdi nasihatler dagitiyorum" tavrin pek hos (ve hakli) gorunmuyor acikcasi, kaldi ki ben ilk mesajda henuz sponsor bulunmadigina dair bir cumle goremedim. Sadece henuz kadro olmadigi anlasiliyor ki onun da toplama olmamasi gerektigini soyledim zaten.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Baggio Peki Ne önerirsin Etrafa Acılmak Dısında Sadece Arklarımımı staff a alim ? bu diğerlerine haksızlık olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ne haksizligi? Ugrasip birseyler yapmaya calisiyorsun, kimi alip almayacagin sana kalmis. Bir firma is basvurusu reddettiginde haksizlik olarak mi goruyorsun? Ekipte kimse birbirini tanimadigi icin cok seslilik, anlasmazlik, guvensizlik olur zamanla, edit olaylari da girla gidecektir zaten, ayrica anladigim kadariyla scriptleri de disaridan alacagin birine yaptirmaya (veya beraber yapmaya) niyetlisin ki bu da oldukca riskli. Serverin belkemigini tanimadigin birine emanet etmek akillica degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 tamam bu tavsiyeni unutmucam saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: tazz, 21 December 2003 22:34 tarihinde demiş ki: Arkadaslar su anda bi server kuruyoruz ve bitmek üzere yavas yavas staff almaya baslıycaz Staff a giricek kisilerin scp bilgisi olmasi ve deneyimli olmasini istiyoruz lutfen staff a girmek isteyen arkadaslarımız bu konu altina msj atarlar ise sevinirim Tazz arkadasım Ozeline mesaj attım ama gormedin galiba bi bakarsan guzel olur..[hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ya neden icq msn benzeri şeyler bırakmıyorsunuzki ordan herkes ulaşabilir size bak baggio kızıyo :P hep bole yazıyorsunuz die ve burdaki coğu ark lar duzgun kalıcı bir servere girmek ister[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar