Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff alimi

tazz

Öne çıkan mesajlar

Bu konu altina degil de sana ozel mesaj atsinlar bence, burasi reklam panosu degil. Sopa almak isteyenler lutfen sopalarini kendisi yaratsin, sagdan soldan toplayip da basarili olan bir server henuz gormedim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 21 December 2003 23:00 tarihinde demiş ki:
Size tavsiem once sponsoru ayarlayin sonra iman gucuyle kasmaya baslayin shardi yapmaya yoksa inanin yaptıktan sonra bulması kolay dıe dusunursenız oturursunuz şapa

"Ben unumu eledim, elegimi astim, simdi nasihatler dagitiyorum" tavrin pek hos (ve hakli) gorunmuyor acikcasi, kaldi ki ben ilk mesajda henuz sponsor bulunmadigina dair bir cumle goremedim. Sadece henuz kadro olmadigi anlasiliyor ki onun da toplama olmamasi gerektigini soyledim zaten.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Sosyal ağlarda paylaş

Ne haksizligi? Ugrasip birseyler yapmaya calisiyorsun, kimi alip almayacagin sana kalmis. Bir firma is basvurusu reddettiginde haksizlik olarak mi goruyorsun?

Ekipte kimse birbirini tanimadigi icin cok seslilik, anlasmazlik, guvensizlik olur zamanla, edit olaylari da girla gidecektir zaten, ayrica anladigim kadariyla scriptleri de disaridan alacagin birine yaptirmaya (veya beraber yapmaya) niyetlisin ki bu da oldukca riskli. Serverin belkemigini tanimadigin birine emanet etmek akillica degil.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tazz, 21 December 2003 22:34 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar su anda bi server kuruyoruz ve bitmek üzere yavas yavas staff almaya baslıycaz Staff a giricek kisilerin scp bilgisi olmasi ve deneyimli olmasini istiyoruz lutfen staff a girmek isteyen arkadaslarımız bu konu altina msj atarlar ise sevinirim

Tazz arkadasım Ozeline mesaj attım ama gormedin galiba bi bakarsan guzel olur..[hline]..::Never Be The Same Again::..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...