Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

excalibur

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar excalibur uo shard o kadar gusel bır server kı..
valilik sistemi diye bisiler war her sehrın bır valısı war ve o valılerın guildlerı war Britain guildi Moonglow fln...

arkadaslar bence hemen gelın cok saglam bır server acaipte eğlencelii
Gelen Arkadaslar Benı Bulsunlar...
Gandalf [Moonglow][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics
GrandMaster ßé©KHäM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 22 December 2003 21:49 tarihinde demiş ki:
baba Cm Silemcer orda oynuyomuş galba biliyon mu

Ulen Tazmanyak kopardın beni Silemcer :D
Nese Fransua Oranın ownerına sole o Sharda uye olunmuor account alamıorum benle bi ilgilensin ozelime mesaj atsın veya msn mesengera girsin

[email protected]
[email protected]

Burdan Ulassın bana tamam solemiy unutma ama..[hline]..::Never Be The Same Again::..
Sosyal ağlarda paylaş

Ravena bu gidişle bigün hacklenicen ha mailden :P Tanımadığın kişilerin görebileceği yerlerde mail adresini verme bence.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim

[Bu mesaj Saeros tarafından 23 December 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 23 December 2003 16:30 tarihinde demiş ki:
Ravena bu gidişle bigün hacklenicen ha mailden :P Tanımadığın kişilerin görebileceği yerlerde mail adresini verme bence.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

Hacklsinlerde bakalım sonra o hackleyen her kimse İZmire gelsinde biraz konusurz onla...!
TABİ izmirden cıkamıcak o ayrı mesele :)

[Bu mesaj Erondora tarafından 23 December 2003 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 23 December 2003 19:49 tarihinde demiş ki:
Cansın, 15 yaşında adamsın.Ne yapıcan Allah aşkına? :) Özeline bak, meraklanma daha fazla eheh.[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

Lan Y. Saeros 15 yasında olsak ne olcak akıl yastamı len zırto basta basta :P nese bu arada meraklanmıstım kimsin diye soledin kim oldugunu rahatladım walla :D[hline]..::Never Be The Same Again::..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shinoda, 23 December 2003 20:29 tarihinde demiş ki:
huleyn johnson nabersin dupe olm server güzelmiş duyduguma göre ama bi server kurmak lazım[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii..
Da dat dAayyyt

Oooo tum kanklar burda Naber len Nookie cem Bilmıorum walla Daha server uye olunmuo bile giremedim yani girsem cok sey olcamda Belki Vali Belki Kaymakam belkide Padisah olurum :D hEHEhehe Dusunsenizye Eronora Britain Padisah ı :P[hline]..::Never Be The Same Again::..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...