Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holo Tradeciler Hepimize Geçmiş Olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 hafta veya daha eski charlara hediye var diğerlerinede öpücük.

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Development&message.id=971855[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Mesaj tarihi:
eheh böle birşeyden tırsıyordum bende =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
demekki benim farstar, chimera ve kettemor daki charlarda holo olacak =)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Bria
Corbantis
Bloodfin
Eclipse deyim duyrulur..ii olur bu hololar ahuhea züürtlükten zenginliğe terfi ederim =)

Deişmek isteyen özel msg atsın.Char larIn hepsi bir kaç aylık holo garanti =)

[Bu mesaj ExecrabLe tarafından 23 December 2003 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Holo fiyatları ne durumda ?[hline]BeLaLıYıM !
Evil Thoughts Lay Behind The Dark Side
DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!!

®Stalker®

Ewreem Aetar ( The Assasin )
ICQ = 29533131
Mesaj tarihi:
Beyler o zaman ayarladigimiz trade leri unutucaz...benle deismek isteyen kettemorlu arkadas war mi?
beyler bi de su war max jedi kac tane olcak?eclipse de kac tane jedi war su an ne bilim mesela max 20 olcaksa 15 tane jedi warsa pek sansimiz yok gibi cunku o zman chimera da kasarim ben fscs yi sonucta o yeni server we mutlaka daha az jedi wardir..daha cok sans demek bu
Mesaj tarihi:
Benim de aşağıdaki karakterlerim 3 haftadan eski:

Ahazi

Kettemoor

Chimera

Intrepid ( İlk jedi Akinom'u göriim diye açmıştım :-P )

Malum Eclipse[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
sen başlıyalı 3 hafta olmuş olmasi lazm tys...

bu arada, eger jedi cap gibi bi olay varsa yani server başı jedi sinrilamasi varsa
ben europe infinity de başlarım oyuna o server 2 haftalik[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
  • Yeni Oluştur...