Escobar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 3 hafta veya daha eski charlara hediye var diğerlerinede öpücük. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Development&message.id=971855[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 eheh böle birşeyden tırsıyordum bende =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 neyse ben baya bi açmıştım laf olsun die:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hmm her halukarda yine 3 holo patlatirim sanirim ehe bi suru charim var 3 haftadan eski galba.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 demekki benim farstar, chimera ve kettemor daki charlarda holo olacak =)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 her halukarda holo trade devam ediyor ehehe. bu durumda sadece eldeki charlarin listesinin yapilmasi lazim geliyor.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 benimki patladı desene :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hehe supermis :)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bria Corbantis Bloodfin Eclipse deyim duyrulur..ii olur bu hololar ahuhea züürtlükten zenginliğe terfi ederim =) Deişmek isteyen özel msg atsın.Char larIn hepsi bir kaç aylık holo garanti =) [Bu mesaj ExecrabLe tarafından 23 December 2003 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 tuh bi chimera ve eclipse eski ebnde lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Holo fiyatları ne durumda ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Dark Side DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! ®Stalker® Ewreem Aetar ( The Assasin ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Holo fiyatlarinda deisme yok..hehe neyse en azindan bende chimera ve kettemorda olcak toplamda 3 holo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Beyler o zaman ayarladigimiz trade leri unutucaz...benle deismek isteyen kettemorlu arkadas war mi? beyler bi de su war max jedi kac tane olcak?eclipse de kac tane jedi war su an ne bilim mesela max 20 olcaksa 15 tane jedi warsa pek sansimiz yok gibi cunku o zman chimera da kasarim ben fscs yi sonucta o yeni server we mutlaka daha az jedi wardir..daha cok sans demek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 4 aylik characterler var Gorath ve Kettlemore da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Benim de aşağıdaki karakterlerim 3 haftadan eski: Ahazi Kettemoor Chimera Intrepid ( İlk jedi Akinom'u göriim diye açmıştım :-P ) Malum Eclipse[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Sne ben başlayalı 3 hafta oldumu ya :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 sen başlıyalı 3 hafta olmuş olmasi lazm tys... bu arada, eger jedi cap gibi bi olay varsa yani server başı jedi sinrilamasi varsa ben europe infinity de başlarım oyuna o server 2 haftalik[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 valla bende 5 tane 3 haftadan yaşlı karakter var ama ingilizce yok trade yapmaya çekiniyorum. :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 gobek dili[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Sonunda internet baglantimi yeniden sagladim (evden) su an patching olayindayim daha sonra eclipsdeki charimda ki holocronu kettemoorda holocron karsiligi degistirebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar