Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem Oldu!!!(Bursa'da)


hasansemre

Öne çıkan mesajlar

sağol deep gerçi pek bi korkmuş sayılmayız ama yinede sallanırken adam ne yapacağını şaşırıyor ben flash da bi tween oluşturuyodum dur diyorum şunu da bi kaydedeyimde öle koruma altına alayım kendi mi? :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dorsia keres te değil keles :) yada ben bursa da keres diye bi yer ilk defa senden duyuyorum :P hepiniz sağolun ben burda 5. kattayım 5 il4 4. kat hissetmiş ondan aşağısı durumun farkında bile değil demekki o kadar da yüksek değil miş şiddeti.
Hepiniz sağolun.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dorsia Bursa'lı olduğunu biliyorum.
onun için şaşırdım keres diye görünce yani başka biri dese normal hatta sen öyle yazınca dedim acaba var mı keres diye bir yerde ben bilmiyormuyum :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bandırmada da oldu.. ben ps2 oynuyordum.. birden hars diye sallanmaya başladı evde yalnızdım tırstım :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...