Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 http://www.freddyvsjason.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 rulz ![hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 nihaaa aahah bekliyorum... *! agzinin suyu akar*[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 çok saçma olucak gibi geliyor abi ikisini aynı dünyada birleştirmek (: allahbilir çift yumurta ikizi çıkarlar[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 berbat olacak pinhead gibi biri varken neden jason ? mike myers ta süper olabilirdi jason sux[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 jasonmu döver freddymi döver anketinde jason önde şu an,bencede jason mahfeder.istatistiklerde öyle söylüyo zaten.jason ın kil countu freddynin bi kaç katı[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 linkhar har bi resmi koyamadım[Bu mesaj elesso tarafından 30 July 2003 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bu ne? celebrity deathmatch mi? :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Celebrity Deathmatch ;) ne zevkli olurdu onlar bea.Ordaki hakemleri çok severdim Bırakın freddy ile jason birbirlerini yesinler bize ne? :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 obarey.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 güzel olcak heralde de. bunlar varken ben bebiştim. babam seyrettirmiodu :p[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ciddi bir filim olmıyacak herhalde Freddynin son filmi dışında korkutmak için yapılmış bir filmi yok bide jasonlan vs olayına girerse tam komedi olur.Freddyi abim jason abimin rüyalarınamı girecek nedirki jason realdada ölümsüz gibi birşey zaten mongolda garip bir film olucak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 trailerını izledim ben de alakasız bişiler olcak sanırım.. ama bence fredy alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Jason uyumadığına göre Jason Freddy yi alır :=) Film bu arada çok saçma olacak hem Halloween Friday the 13th kavgası daha büyüktür Michael Myers Jason Vorhees olsa daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yok kardeşim ben böyle filmlerde korkuyom jasonu izlerken yusuf yusuf atım zaten nedense her gerilim filminde yusuf yusuf oluyom :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 jason freddy'i yer.. freddy'i ben bile yerim ehah.. siska bi adam tekme tokat rulz.. eheh..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Freddy zaten son filmi dışında ne yüzü nede hareketleri korkutucu zaten şarlatan muhabbeti resmen ama Freddy gibiside yoktur komik adam.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 O son filmi güzeldi hakkaten yaw. Robot el felan. Güzel yapmışlar. Karizması değişik pardesü felan var.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 jason hallowendaki tip miydi? ordakinin maskesi daha farklı die hatırlıyorum[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bunnarın alayı bosh belesh,bence bizim kadiköydeki e5 teki travesti ve tinercileri kapıstrsak yada fredy nin üsütne salsak valla darma duman..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben friday 13th lerin müziklerini unutamam. Daha sonra defalarca taklit edilmiştir. Ses etkileri bu kadar güzel bir seri daha olamadı bence (korku kategorisinde) 3. sünü anımsayın bakın : çh çh çh çh ........... hah hah hah hah ...... çh çh çh çh ve bir kadın çığlığı Aaaaaaaaaaaiiiiiiaiiiiaaaaaaa oyyyy çok etkileyiciydi, öyle değil mi? Düz metinle ses anlatmak da zormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bilinen sayılara göre Jasonun 127killi var Freddynin 30 Fredye 7ye 5 veriyorlar Jasouna 2e 3 (bunları hiç anlamamışımdır :p) Jason %52 len önde şuan oy konusunda ama ben hala iddalıyım Fredynin öldürmesi lazım en azından komik adam :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry[Bu mesaj Virus tarafından 04 August 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 maskeyi freddy tuttuğuna göre freddy yemiş jason'ı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evet baksana kebap yapıyo hemde ateşle ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yerim ben bu elemanları... Sağlam film olur inşallah[hline]:D Born to be a kender :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar