mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bence bir klasik olmaya aday. Bunca zamandır ilk defa bir oyundan 1 ay da sıkılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 türü nedir nasıl bir şeydir? 1024x768 çözünürlük destekler mi? ve 32mb ekran kartıyla düzgün çalışır mı? düzgün oyuna aç kaldım, ama laptop sux eheh. sadece 1024x768 destekliyor ekran, çoğu yeni oyunda o çözünürlükte sürünüyor.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 22 December 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 http://spellforce.jowood.com/[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 RPS(Role Playing Strategy) 'i icat ettki diolar ? İlginç.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Cok baba oyun ben 12 inci seviye white black mage rune warriorum. Benim grubumda 4 tane daha herom var ve bir elf ler den insanlardan ve insallah yakında dwarflardan olusacak olan birliklerim var. Tek derdim ordularını cossacks da oldugu gibi formasyona sokamamak formasyon olayı var ama cok dandik. LoTR iki deki dev agaclarımdan entilmiydi neydi onlardan bile var. Oyun mukemmel dun sabah bir oturdum aksam yediye kadar uzun zamandır boyle oyun oynamamıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 erm, biri 1024x768 çözünürlük desteği olup olmadığını söyleyebilir mi? amd 2400, 32mb S3prosavageDDR ekran kartı, 512mb ram ile 1024x768 oynayabilir miyim ya da destekliyorsa?[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 hmm bilemiyecem bende ge force fx 5200 128 mb ddr var athlon xp 1.7 512 mb ddr ram ile yine manyak yavasladıgı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Celeron 1700, GeForce4 MX 440, 256DDR'da low quality çalışıyor. Ben 5 bölüm fln geçtim ama bana çok bayık geldi yinede bir şans daha vereceğim bu hafta (binaların boyu olayı falan süper olmuş)[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Demoyu indirdim bakayım yorum yazarım.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Demodan mı bilmiyorum ama laptop'ta çalışmadı. 32mb s3 prosavageddr var. d3d desteği falan da var gerçi. desktop'da da çalıştı ama exception error verip kapanda tutorial'ın ortasında. Sorun demodadır belki ama neyse.. Oyun güzele benziyordu, ama çalışmadığına göre.. Arkasından ağlayacağım gibi de değil yani. :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar