BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Max Payne 2 (XBOX) çıktı Final Fantasy Uc/JAP versionu çıktı (Ps2) Need For Speed Underground (Ps2) çıktı Bloody Roar 4 (ps2) çıktı Manhunt (ps2) cıktı yeni gelicek bi kac oyun daha Metal Gear Solid Serisi gelicek ama cıkıs tarihi yılbasi olarak solenior ne kadar dogru bilemem ancak konami genelde sozunun eridir hadi bakalim hayirlisi.[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 of su nfs undergroundu ps2 de alan varmi? aldiysaniz nerden aldiniz? bilgisayarda oynamak bayiyo da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 walla bu aksam arkım kendınede banada aldı adam sımdı oynuyor yarında ben oynuycam :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 syphon filter 4 ne zaman çıkacak artık,bekle gbekle,offfff.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Yakında S.F 4 de piyasada olucak az sabır :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eet elımde su an oyun bırazdan oynıycam (nfs)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Final Fantasy X-2 aldim full inglizce versionu çıkmışdır sevenlere duyurim buradan :)[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Syphon Filter 4 psx'de yok,di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yok sanırım sf4 psx'te.[hline]tık! benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yahu final fantasy serilerini x-2 dahil bir türlü sevemedim.. ha normalde güzel olurdu turn based oyunları ancak son çıkanda bekleme diye bir şey yok ya da ben bulamadım .. oyunu pause etsem attack ları vericem ama aniden olmuyor yani.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 action point ile kapısıcaksin onda turn based deil o action olmus zaten oyun cok daha keyifli olmus bence :)[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Eğer final fantasy i sevmediysen oyundan anlıyorum falan deme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ne alaka ya bir insanın oyun bilgisi final fantasy ile mi ölçülüyor ? saçma sapan konuşmayın.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 final fantasy 3-5-7-8-9-10 Chrono trigger - chrono cross oynadım, parasite eve oynadım. kindom hearts hala oynuyorum. Bence bu adamlar oyun nasıl yapılır iyi biliyorlar. Siz ne derseniz deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 square soft'a laf yok kesinlikle adamlar işinin eri ole saglam bir oyun cıkmıski 12. serisi bile hala yok satior siz düsünün ha tabi begenen war begenmeyen war orasi ayri ama istisnalar kaidei bozmaz :)[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar