Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amd overclock tavsiyesi

barasar

Öne çıkan mesajlar

amd 2600+,512 DDR400,MSI KT4AV anakart,winxp pro işletim sistemi. mhz:166,çarpanı 12.5x13.5,voltajı 1.7 yaptığımda bir müddet çalışıp sonra restart atıyor.sağlıklı bir şekilde çalıştırabileceğim overclock tavsiyesi arıyorum.[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah 2500 alsaydın keşke yanlış yerle oynuyorsun voltaj 1.65 de kalıcak temel çarpan ile oynamıyacaksın 166 mhz'i arttıracaksın[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

kt4v anakart ile fsb'yi arttırman doğru olmaz. pci ve agp portlarının hızı arttığı için bilgisayar sağlıklı çalışmayacaktır oyunlar ve programlar sürekli kendiliğinden kapanmaya başlar vs..

kt4v kullanıyorum şu an sorun çıkarmadan en fazla 169 yada 170 fsb oluyor çarpanda 12.5/13'ün üzerine çıkmıyor amd2500@2113mhz olarak kullanabiliyorum 2800'den birazcık daha hızlı yani. keşke amd2500 alsaydın oc için bide anakartı nforce2 seçseydin hiç olmazsa fsb yi daha fazla arttırabilirdin

[Bu mesaj Castigater tarafından 20 December 2003 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bendede aynı anakart var ve bilgisayar sorunsuz olarak en yüksek 169fsb de çalışıyor. eğer 14 çarpanı ile sorun çıkarmıyorsa (bende çıkartıyor) bilgisayarın çarpanı arttırmayı dene ama asıl performansı arttıran şey fsb'dir bu yüzden amd2500 oc için iyi çünki önbelleği fazla olduğu için düşük mhz de yada seninkiyle aynı mhz'de daha fazla performans veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...