scabbers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ya iki sorum olcak (server kurma hakkında) 1.''server terminated by error -3'' dio sphere açılınca o ne 2. serverime nasıl gircem gözünüzü sevim yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tebrikz::tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ohooo senin işin zor yolun uzun[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ya yardım gözünü sevim yaaaaaa ufff bi serveri beceremedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 sphere dosyasını c: içine atmamışın baska yerde calıştırırsan ole olur c ye at orda tekrar ac server penceresinin ustte runing dediğinde açılmış oluyo ve en altında ip yazar onu yaz atıyom sole yazar 192.168.0.5 gibi portuda 2593 tür hade Kolay gelsin logine yaz ip yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bir daha aramadan & script sitesini incelemeden konu acma diye son kez soyluyorum.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar