Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ablam diyim Mp3 leri çok sever ANkaraya kadar götürdük hatta mp3lerini Ama biraz abartmış:) bilgisayarı 2gb kapasiteli ve 1.5gb mp3 var Çalışıyormu bilgisayar? gibi. Bide oyun yüklemiş Bi dosya bastırıcam kafayı yedim! memory diyo paso Bütün D deki kullanmadığı dosyaları zipledim ve c ye doldurdum C deki kullanılmayanları zipliyemedim çünkü uzun sürüyor ve memory i D üzerine bıraktım Fena fikir diil ama çalışıcakmı bakalım çalışmassa zarar yok zatem:) mp3ler var ablamda[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 senin için küçük, insanlık için büyük bir adım kesinlikle[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yürekten kutluyoruz seni[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 EVET AÇILDII YEAA! ama memory diyo hala:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 2 gb bilgisayarda napıon olum lan kotor yüklenmez o bilgisayara :)[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 örnek teknoloji harikası bu topicde isterseniz sahip olabilirsiniz. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=62503[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 O da bir şey mi.. Gerçek sınırı göstereyim: Bugün teslim edilen bilgisayarımı açtıktan 10 dk sonra power supply'ı yandı. Akşama geldiler değiştirdiler, aradan 10 dk geçti yine yandı delirecem.. Tel. açtım yarın sabah tekrar değiştirecekler... Bi de voltaja falan bakacaklarmış buyursunlar baksınlar.. Offf. Zaten bahtsız bedeviyi.. Neyse. Düşünmeye başladım, "acaba cep telefonundan olabilir mi, 2 sefer de cep tel.iyle konuşuyodum ondan mı acaba." diye... Çok saçma geliyor ama artık ne diyim bilmiyorum ki.[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar