kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ya yapmam gereken bir sürü iş var ama hiç birine başlamadım daha. Sadece oturup düşünüyorum şunu şöyle yapıcam bunu böyle yapıcam diye. En basitinden oturup bir forum hazırlamam lazım php ile ama başlamadan önce nedense her bir şeyi kafamda tasarlayıp kodları nasıl ne şekilde yazacağımı düşünmem gerekiyormuş gibi kafama kazımadan başlayamıyorum. Bir türlü ben başlayayım gerisi gelir şeklinde yaklaşamıyorum olaya. Bu yüzdende bazı şeyleri yetiştiremiyorum. Bir tek bende mi var bu sorun ?[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yaptıgın güzel bişi ama biraz hızlı olursan işine yarar[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bende de var... onu yaparım bunu yaparım şunu da şöyle yaparım haah tamam süper olur onu da oraya koyarım bunu da buraya tam olur süper olur falan diyorum hiçbirşey planladığım gibi gitmiyor bok gibi kalıyorum sonra...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 "Evdeki hesap çarşıya uymaz" olayı.Yada irade eksikliği. Aynı ben. :P[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bence doğrusu senin yaptığın düşünmeden langur lungur yazılan bi kod ilerde hiç hoşuna gitmiyor geçmişte yazdıklarına bak aa ben ne salak tasarlamışım bunu diyorsun önce düşün kağıda bile dök yani nerden ne gelir nereye ne gönderirim db'ye kaç kere bağlanırım ve bunu böyle planlayınca bakıyosun gereksiz gördüklerini temizliyorsun bence en iyisi ama bi ara startı vermen lazım :) ben babamın işyerine bi web sitesi yapıcam tamamı html olucak çok azda asp yani bi anket olucak birde mail gönderme 2 aydır başlıycam işten geliyorum akşam dışarı çıkayım gelince yaparım sonra yarın başlarım derken daha başlıyamadım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 olur hep:) bir yerden kendini zorlayıp başlayınca geçiyor (ve aslında kayda değer hiçbir şey düşünmediğin otaya çıkıyor:))[hline]Estel_Anorien, 15 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: h3kçi g3Ld1 h@n1m Borbag:tarihte en çok imza değiştirmeye aday kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kendinide programla al eline kalem kağıdı neler yapacağını, nerde sorun çıkacağını, neresinin kısa neresinin uzun süreceğini kafanda yaz. önce programın anahatlarını belirle sonra teker teker her parçanın detayına in. mesela forum için önce bi db gerekli, mesajları göndermek için bi kod gerekli, mesajları göstermek için başka bi kod gerekli.. Bunu kağıt üzerinde detaylandırabildiğin kadar detaylandır. Sonra da işe başla.. ha bide yazcağın kodun herhangi bir kısmını internetten yapılmış olarak bulabilirmisin onuda ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Evet hep bir şeyleri ertelemekten kaynaklanan bir yavaşlamada var. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor ya. Peki ben bu kadar üşengeçsem neden beynim sürekli düşünüyor?!! Ama haklısınız bir yerden başlamak lazım. Bu sefer önceki gibi şunu yapim ondan ondan sonra başlarım demicem. Hemen yapıcam. Hele şu kahvaltımı bi yapiyim.. ondan sonra :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yok değilsin tek şekil 1a: Ben Kod yazarken öyle olmaz da bana daha çok ders çalışırken öyle oluyor. Bayağı test eksiğim var şöyle düşünüyorum. Her konudan 2 test çözsem bir de konu ile ilgili çıkmış soruları çözsem. Belki kitap bitmez ama tekrar olur. En azından vakit oldukça dönerim diyorum sonra uygulamaya geelince en fazla teste bakıyorum öyle....[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar