Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendim beni deli ediyor!!!

kavel

Öne çıkan mesajlar

Ya yapmam gereken bir sürü iş var ama hiç birine başlamadım daha. Sadece oturup düşünüyorum şunu şöyle yapıcam bunu böyle yapıcam diye. En basitinden oturup bir forum hazırlamam lazım php ile ama başlamadan önce nedense her bir şeyi kafamda tasarlayıp kodları nasıl ne şekilde yazacağımı düşünmem gerekiyormuş gibi kafama kazımadan başlayamıyorum. Bir türlü ben başlayayım gerisi gelir şeklinde yaklaşamıyorum olaya. Bu yüzdende bazı şeyleri yetiştiremiyorum. Bir tek bende mi var bu sorun ?[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

Bence doğrusu senin yaptığın düşünmeden langur lungur yazılan bi kod ilerde hiç hoşuna gitmiyor geçmişte yazdıklarına bak aa ben ne salak tasarlamışım bunu diyorsun önce düşün kağıda bile dök yani nerden ne gelir nereye ne gönderirim db'ye kaç kere bağlanırım ve bunu böyle planlayınca bakıyosun gereksiz gördüklerini temizliyorsun bence en iyisi ama bi ara startı vermen lazım :) ben babamın işyerine bi web sitesi yapıcam tamamı html olucak çok azda asp yani bi anket olucak birde mail gönderme 2 aydır başlıycam işten geliyorum akşam dışarı çıkayım gelince yaparım sonra yarın başlarım derken daha başlıyamadım.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

kendinide programla al eline kalem kağıdı neler yapacağını, nerde sorun çıkacağını, neresinin kısa neresinin uzun süreceğini kafanda yaz. önce programın anahatlarını belirle sonra teker teker her parçanın detayına in. mesela forum için önce bi db gerekli, mesajları göndermek için bi kod gerekli, mesajları göstermek için başka bi kod gerekli.. Bunu kağıt üzerinde detaylandırabildiğin kadar detaylandır. Sonra da işe başla..

ha bide yazcağın kodun herhangi bir kısmını internetten yapılmış olarak bulabilirmisin onuda ara.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hep bir şeyleri ertelemekten kaynaklanan bir yavaşlamada var. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor ya. Peki ben bu kadar üşengeçsem neden beynim sürekli düşünüyor?!! Ama haklısınız bir yerden başlamak lazım. Bu sefer önceki gibi şunu yapim ondan ondan sonra başlarım demicem. Hemen yapıcam.

Hele şu kahvaltımı bi yapiyim.. ondan sonra :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

yok değilsin tek şekil 1a: Ben
Kod yazarken öyle olmaz da bana daha çok ders çalışırken öyle oluyor. Bayağı test eksiğim var şöyle düşünüyorum. Her konudan 2 test çözsem bir de konu ile ilgili çıkmış soruları çözsem. Belki kitap bitmez ama tekrar olur. En azından vakit oldukça dönerim diyorum sonra uygulamaya geelince en fazla teste bakıyorum öyle....[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...