KS1empre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Serverimiz test dönemini atlatıp açılmı$ durumdadır. Account alımları ise $u an Manuel durumda olup, accounting sistemi eklenecektir. Web sitemiz www.warknight.com olmak ile beraber, rastgele olarak bo$ durmasın diye eklenmi$tir, en kısa sürede yeni sitemiz açılacaktır. $u anda PowerHour sistemi aktiftir, hergün günde 2 saat açık olacaktır. Edit/speed/Inj gibi lafları serverimizde duymak bile istemediğimizden dolayı kesinlikle af diye bir konu sözkonusu değildir. Serverimizin altyapısı DorukNET tarafından sağlanmaktadır ( Co-Location ile ) Staff'a henüz kimseyi almak istemiyoruz ama en kısa sürede bu olaylar belli olacaktır. Açıkça belirtmeliyizki, hede hödönün scriptlerini kullanmadık diye bir$ey demiyoruz, yararlandığımız scriptler oldu ve o scriptleri yazan ki$ilerede buradan saygılarımı gönderiyorum. Konuyu sapıtmadan, sadece yorumları yazarsak memnun olurum. War Knight UO Server Adına Admin Ryan a.k.a s1empre[hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 gördüğüm kadarıyla nbl ağarlıkta hatta bir ara nebula diye yazı bile gördüm oyunda bari server ismini değiştiseydiniz[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crdnl Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Tebrik ederim cnim in$allah güzel bir$ey ba$armi$sindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Başarılar.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 DorukNet te calismadigin anlasildi ...[hline]--------www.sairoglu.net-------- Sairoglu Online Gaming Community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bizi bilmemde senin baya bi ezik olduğun belliki fake nickler kullanacak kadar seviyesizsin.[hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Hayırlı olsun.Böyle fake nicklerle kendi ezikliğini kabullenmeyip sanal ortamda ağalık taslayan insanlar her zaman olacaktır.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Apache, 21 December 2003 11:58 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun.Böyle fake nicklerle kendi ezikliğini kabullenmeyip sanal ortamda ağalık taslayan insanlar her zaman olacaktır.Kolay gelsin. te$ekkür ederim.[hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hocam hayırlı ugurlu olsun da acc alımını bir an önce yaparsanız daha iyi olur >:=[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Shinoda, 21 December 2003 12:57 tarihinde demiş ki: hocam hayırlı ugurlu olsun da acc alımını bir an önce yaparsanız daha iyi olur >:=[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Web server ile UO Server farklı makinalarda olduğu için $u anda yapamıyoruz. Haftaiçinde netle$tireceğiz olayı.[hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 alı$kanlık olsa gerek quotelemek :D[hline]What tha fuck you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: KS1empre, 21 December 2003 01:10 tarihinde demiş ki: Serverimiz test dönemini atlatıp açılmı$ durumdadır. Account alımları ise $u an Manuel durumda olup, accounting sistemi eklenecektir. Web sitemiz www.warknight.com olmak ile beraber, rastgele olarak bo$ durmasın diye eklenmi$tir, en kısa sürede yeni sitemiz açılacaktır. $u anda PowerHour sistemi aktiftir, hergün günde 2 saat açık olacaktır. Edit/speed/Inj gibi lafları serverimizde duymak bile istemediğimizden dolayı kesinlikle af diye bir konu sözkonusu değildir. Serverimizin altyapısı DorukNET tarafından sağlanmaktadır ( Co-Location ile ) Staff'a henüz kimseyi almak istemiyoruz ama en kısa sürede bu olaylar belli olacaktır. Açıkça belirtmeliyizki, hede hödönün scriptlerini kullanmadık diye bir$ey demiyoruz, yararlandığımız scriptler oldu ve o scriptleri yazan ki$ilerede buradan saygılarımı gönderiyorum. Konuyu sapıtmadan, sadece yorumları yazarsak memnun olurum. War Knight UO Server Adına Admin Ryan a.k.a s1empre[hline]What tha fuck you know? ServerınızA Giremıorum Cunku sitenizdeki client.zip i indirorum 5 kere indirdim ama icinde bisi cıkmıor account da aldım yardımcı olursanz serverınza gelip bakmak isitorum msn [email protected][hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Tebrikler arkadaslar umarim dilediginiz gibi bir server olur.[hline] Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmiştir. Merhamet ve iyi niyet adına karanlık yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmıştır Çünkü, kardeşinin koruyucusu, kayıp çocukların kurtarıcısıdır o.Ben kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acımasızca intikam alacağım. Onları gülümseyerek cezalandıracağım ki, intikam alanın ben, yani Lord GNR nin kendisi olduğunu anlasınlar. ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 lordgnr daha uzun imza bulamadın mı? Bence biraz kısalt.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WkAdmin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Erondora, 21 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki: ServerınızA Giremıorum Cunku sitenizdeki client.zip i indirorum 5 kere indirdim ama icinde bisi cıkmıor account da aldım yardımcı olursanz serverınza gelip bakmak isitorum msn [email protected][hline]..::Never Be The Same Again::.. Web Sitesindeki Client Sorunu Çözülmüştür. İsteyen Herkes Download Edip Girebilir! Ayrıca Yeni Web Sitemiz 27.12.2003 Cumartesi Tarihinde Yeni Accounting Sistemi Ve Forumlarıyla Hizmetinize Sunulacaktır. Ps: Herkesi Yılbaşı Gecesi Yapılacak Özel Quest Party'sine Bekliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: WkAdmin, 22 December 2003 12:37 tarihinde demiş ki: Ps: Herkesi Yılbaşı Gecesi Yapılacak Özel Quest Party'sine Bekliyoruz! zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Özeli anladıkta, Quest Party nedir? :) Player'ları Quest manyağı mı yapıcaksınız?[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! [Bu mesaj Saeros tarafından 22 December 2003 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar