Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Knight UO Server Açıklaması

KS1empre

Öne çıkan mesajlar

Serverimiz test dönemini atlatıp açılmı$ durumdadır.
Account alımları ise $u an Manuel durumda olup, accounting sistemi eklenecektir.

Web sitemiz www.warknight.com olmak ile beraber, rastgele olarak bo$ durmasın diye eklenmi$tir, en kısa sürede yeni sitemiz açılacaktır.

$u anda PowerHour sistemi aktiftir, hergün günde 2 saat açık olacaktır.

Edit/speed/Inj gibi lafları serverimizde duymak bile istemediğimizden dolayı kesinlikle af diye bir konu sözkonusu değildir.

Serverimizin altyapısı DorukNET tarafından sağlanmaktadır ( Co-Location ile )

Staff'a henüz kimseyi almak istemiyoruz ama en kısa sürede bu olaylar belli olacaktır.

Açıkça belirtmeliyizki, hede hödönün scriptlerini kullanmadık diye bir$ey demiyoruz, yararlandığımız scriptler oldu ve o scriptleri yazan ki$ilerede buradan saygılarımı gönderiyorum.

Konuyu sapıtmadan, sadece yorumları yazarsak memnun olurum.

War Knight UO Server Adına
Admin Ryan a.k.a s1empre[hline]What tha fuck you know?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shinoda, 21 December 2003 12:57 tarihinde demiş ki:
hocam hayırlı ugurlu olsun da acc alımını bir an önce yaparsanız daha iyi olur >:=[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii..
Da dat dAayyyt

Web server ile UO Server farklı makinalarda olduğu için $u anda yapamıyoruz.
Haftaiçinde netle$tireceğiz olayı.[hline]What tha fuck you know?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KS1empre, 21 December 2003 01:10 tarihinde demiş ki:
Serverimiz test dönemini atlatıp açılmı$ durumdadır.
Account alımları ise $u an Manuel durumda olup, accounting sistemi eklenecektir.

Web sitemiz www.warknight.com olmak ile beraber, rastgele olarak bo$ durmasın diye eklenmi$tir, en kısa sürede yeni sitemiz açılacaktır.

$u anda PowerHour sistemi aktiftir, hergün günde 2 saat açık olacaktır.

Edit/speed/Inj gibi lafları serverimizde duymak bile istemediğimizden dolayı kesinlikle af diye bir konu sözkonusu değildir.

Serverimizin altyapısı DorukNET tarafından sağlanmaktadır ( Co-Location ile )

Staff'a henüz kimseyi almak istemiyoruz ama en kısa sürede bu olaylar belli olacaktır.

Açıkça belirtmeliyizki, hede hödönün scriptlerini kullanmadık diye bir$ey demiyoruz, yararlandığımız scriptler oldu ve o scriptleri yazan ki$ilerede buradan saygılarımı gönderiyorum.

Konuyu sapıtmadan, sadece yorumları yazarsak memnun olurum.

War Knight UO Server Adına
Admin Ryan a.k.a s1empre[hline]What tha fuck you know?

ServerınızA Giremıorum Cunku sitenizdeki client.zip i indirorum 5 kere indirdim ama icinde bisi cıkmıor account da aldım yardımcı olursanz serverınza gelip bakmak isitorum

msn [email protected][hline]..::Never Be The Same Again::..
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler arkadaslar umarim dilediginiz gibi bir server olur.[hline]
Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmiştir. Merhamet ve iyi niyet adına karanlık yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmıştır Çünkü, kardeşinin koruyucusu, kayıp çocukların kurtarıcısıdır o.Ben kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acımasızca intikam alacağım. Onları gülümseyerek cezalandıracağım ki, intikam alanın ben, yani Lord GNR nin kendisi olduğunu anlasınlar.

Lord GNR's Homepage

Lost Roses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erondora, 21 December 2003 18:45 tarihinde demiş ki:

ServerınızA Giremıorum Cunku sitenizdeki client.zip i indirorum 5 kere indirdim ama icinde bisi cıkmıor account da aldım yardımcı olursanz serverınza gelip bakmak isitorum

msn [email protected][hline]..::Never Be The Same Again::..

Web Sitesindeki Client Sorunu Çözülmüştür. İsteyen Herkes Download Edip Girebilir!

Ayrıca Yeni Web Sitemiz 27.12.2003 Cumartesi Tarihinde Yeni Accounting Sistemi Ve Forumlarıyla Hizmetinize Sunulacaktır.

Ps: Herkesi Yılbaşı Gecesi Yapılacak Özel Quest Party'sine Bekliyoruz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...