Digital_Wyrm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Arkadaslar ben kendim evde serve rkurdum vede kurdugum serverda okuldan arkadaslar ile birlikte oynayacagız. Simdi ben server ı kuruyorum vede uo klasorundaki login.cfg dosyasına kendi ip nomu yazarak oyuna girebiliyorum.. vede evde iki tane bilgisayar ve bu bil. network uzerinden birbirlerine baglı vede bu bilgisayarda aynı yolla oyuna baglanıyor.. Sorun: Uzaktaki sistemde olan yani diger arkdaslar oyuna baglanamıyorlar sizce bunu nasıl yapabilirim.. yardım pls.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bilgisayarında firewall varsa bunu kapatman gerekiyor..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 net baglantısını ilk olarak kendi makinana alır sora diger bilgisayara verirsen olur :D[hline]
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Diemaster'in dedigi gibi, serveri ana makinaya, neti paylastiran makinaya kurman gerekiyor, paylasana degil. Firewall falan varsa onlari da kapat, xp'nin firewalini da kapat xp kullaniyorsan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ehhehe bu sorunla az ugrasmadim suanda senin networkten dolayi iki ip cikio sana kesin cozumu solimm... senin--(1.ethernet karti)------------internet makine--(2.ethernet karti)---(hub)----ikinci makine senin makineye serveri kur gule gule oyna..... (ressam miyim neyim :D )[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
malmsteen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Baggio, 17 December 2003 09:00 tarihinde demiş ki: Diemaster'in dedigi gibi, serveri ana makinaya, neti paylastiran makinaya kurman gerekiyor, paylasana degil. Firewall falan varsa onlari da kapat, xp'nin firewalini da kapat xp kullaniyorsan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Moruq bu baggio hep ecnebice konusuyo :P eger bulamadıysan internet i alan ethernet in ozelliklerinden güvenlik duvarı seçenegini kaldır (Xp Home TR' den bahsediyorum)
Digital_Wyrm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaslar Oyle diyorsunuz ama zaten.. int. benim bilgisayarımdan yayılıyor.. Evdee sadece 2 tane mak. var... zaten server ana mak. kurulu. Gene olmuyor.. server bulunamıyor..
lordgnr Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Eger netten girmeye calisan arkadaslarindaki client Connecting... de kaliyorsa baglantin yavas kaliyordur. Baglantin ne olnu soyle yardimci olmaya calisayim.[hline] Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmiştir. Merhamet ve iyi niyet adına karanlık yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmıştır Çünkü, kardeşinin koruyucusu, kayıp çocukların kurtarıcısıdır o.Ben kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acımasızca intikam alacağım. Onları gülümseyerek cezalandıracağım ki, intikam alanın ben, yani Lord GNR nin kendisi olduğunu anlasınlar. ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses
rune_xander Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 sen benim cizdigim semadakileri yap nolursa olsun calisir.... ama soledigim gibi sana 2 ethernet 1 tanede rooter(hub) gibi bir dagitici gerekli eger bunlari yaparsan calisir .. Rune_xander rulzz.. denedik oldu yane...[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
Öne çıkan mesajlar