Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

network server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben kendim evde serve rkurdum vede kurdugum serverda okuldan arkadaslar ile birlikte oynayacagız.
Simdi ben server ı kuruyorum vede uo klasorundaki login.cfg dosyasına kendi ip nomu yazarak oyuna girebiliyorum.. vede evde iki tane bilgisayar ve bu bil. network uzerinden birbirlerine baglı vede bu bilgisayarda aynı yolla oyuna baglanıyor..

Sorun:
Uzaktaki sistemde olan yani diger arkdaslar oyuna baglanamıyorlar sizce bunu nasıl yapabilirim.. yardım pls.
Mesaj tarihi:
ehhehe bu sorunla az ugrasmadim suanda senin networkten dolayi iki ip cikio sana kesin cozumu solimm...

senin--(1.ethernet karti)------------internet
makine--(2.ethernet karti)---(hub)----ikinci makine

senin makineye serveri kur gule gule oyna..... (ressam miyim neyim :D )[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 17 December 2003 09:00 tarihinde demiş ki:
Diemaster'in dedigi gibi, serveri ana makinaya, neti paylastiran makinaya kurman gerekiyor, paylasana degil. Firewall falan varsa onlari da kapat, xp'nin firewalini da kapat xp kullaniyorsan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

Moruq bu baggio hep ecnebice konusuyo :P eger bulamadıysan internet i alan ethernet in ozelliklerinden güvenlik duvarı seçenegini kaldır (Xp Home TR' den bahsediyorum)
Mesaj tarihi:
Eger netten girmeye calisan arkadaslarindaki client Connecting... de kaliyorsa baglantin yavas kaliyordur. Baglantin ne olnu soyle yardimci olmaya calisayim.[hline]
Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamların despotluğu ile bezenmiştir. Merhamet ve iyi niyet adına karanlık yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmıştır Çünkü, kardeşinin koruyucusu, kayıp çocukların kurtarıcısıdır o.Ben kardeşlerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acımasızca intikam alacağım. Onları gülümseyerek cezalandıracağım ki, intikam alanın ben, yani Lord GNR nin kendisi olduğunu anlasınlar.

Lord GNR's Homepage

Lost Roses
Mesaj tarihi:
sen benim cizdigim semadakileri yap nolursa olsun calisir.... ama soledigim gibi sana 2 ethernet 1 tanede rooter(hub) gibi bir dagitici gerekli eger bunlari yaparsan calisir .. Rune_xander rulzz.. denedik oldu yane...[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
  • Yeni Oluştur...