Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

said:
Forseti, 20 November 2003 13:44 tarihinde demiş ki:
hass!ktir nerden öğrendiniz bakırköydeyim ben ve galeria ya gidecektim kaynak ?[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

ne işin var galeria da ya..[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

buda güzel ya bir bomba koy 10 ihbar yap,bu panik şahısların hepsini toplayıp 2 ay israil e yollamak lazım[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Patlamalar bizim okuldan duyuldu işte 80 yaşında bi mat çi var işlte patlamayı duymadı galb camı kapayın evladım gürültü geliyor dedi ve ders yapmauya devam etti ulan s!kerim sinüsünü ya ölcez
işte arklar durmama ben çıkalım fln demişler zorla çıkmışlar bi deo kamyonet olayında hocalar geldi okula girin diyo okula girince okulun girşimne yaklaşıyoz bahçe arkada kalıyo öldürüyolardı zorla bizi walla[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 20 November 2003 13:49 tarihinde demiş ki:
Ya atv de hsbc binasında bi adam koltukta dururken ustune betonm fln düşmüş adamın bacakları gözüküyor sadece gördüm çok kötü oldum ya.

Terörün amacı kaos-panik yaratmaktır gerçekten çok iyi başardılar bu işi herkes bomba ihbari yapıyor.

basarmadilar. basarisiz oldular. dusman yarattilar kendilerine. sok gecsin ofke basliycak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Star çatır çutur veriyor açıklamalarıda dahil...
Ankara da yapılan ikinci açıklama insanlarımız dikkat etsin.
Olur insanlar Bomb detector ya off be sinir oldum[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 20 November 2003 13:35 tarihinde demiş ki:
islami örgütleri şak şakçılar yarattığı dogru.
bi düşünün bi terör layı oldugunda dhkp c yada başka bi sol örgüt yaptığında haberlerde "yasadışı sol örgüt" diyorlardı.
ama bazı terör olaylarında ibda c,hizbullah yada başka bir islamcı örgüt olduğunda neden "aşırı sağcı islami örgüt" demiyorlar? yurt dışında hizbullaha ve islami örgütlere sağcı gruplar deniliyor ama türkiyede sağ kelimesine laf kondurulmuyor.
ne sağ ne sol hepsine kafam girsin.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...

bu nedemek bu ülkeye ne zarar geliyosa geldiyse yasadışı sol örgütlerden gelmiştir zamanında pkk'yı sağcılar değil deniz gezmişi destekleyen dersim katliamını kınayan solcular destekledi bunun üzerine devlet hizbullahı oluşturdu deli yürek filminde de dendiği gibi hizbullah kontrolden çıktı ve istenmeyen çocuk oldu.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.

komplo teorilerine girmeden bir kaç hatırlatma yapıp kaçıcam ben.
- kan ihtiyacı şu anda normal düzeye inmiş. taksim ilk yardım artık gelen başvuruları kızılay'a yönlendiriyormuş (oranın saklama kapasitesi daha fazla diye). kan vermek isteyenler kendilerine en yakın KIZILAY merkezine, ana arterlerden geçmeden gidebiliyorsa gitsin.

- kan verebilmek için:
* 18-65 yaş arasındaki 50 kg üzerinde olmak gerekiyor.
* kadınlar 4 ayda bir, erkekler 3 ayda bir bu işlemi tekrarlayabilirler.
* aşağıdaki gruplara girenler kan veremez:
- 24 saat içinde alkol alanlar
- 1 sene içinde dövme yaptırmış, akapunktur tedavisi görmüş olanlar
-hepatit b si c si olanlar, hiv taşıyıcıları ve aids hastaları, yani kısacası kan yoluyla geçebilecek her türlü hastalıktan birine sahip olanlar
-son 3 yılda tropik bölgelerde bulunmuş olanlar
-son 1 yıl içerisinde kuduz aşısı olmuş, kulak deldirmiş, peircing taktırmış, doğum yapmış, gebe kalmış, frengi tedavisi görmüş olanlar
-son 3 ayda aşı yaptırmış olanlar
-son 2 ay içerisinde bir hayvan tarafından ısırılmış olanlar
-son 3 günde aspirin benzeri ağrı kesici almış, diş çektirmiş olanlar

- lütfen evden ya da her neredeyseniz ordan çıkmayın. yola çıkan her fazladan kişi olay yerlerindeki lojistik çalışmalarını baltalıyor.

- yarın daha da büyük saldırıların olacağına dair bir takım söylentiler var. hiçbir şeye inanmamak, fazla paniklememek lazım ama özellikle yarın fazla ortalıkta gezinmezsek iyi olur. kulağıma bazı pis şeyler geldi...

- başınızı dik tutun. işin özünde bizleri yıldırmaya çalışmaları olduğunu unutmayın. hepimiz çok korktuk, hepimiz çok üzüldük ama, lütfen tartışmalara kapılıp fazla heyecanlı işlere girişmeyin.

sad: büyük geçmiş olsun kardeşim. ben şişli'de yerimden zıpladım, siz kim bilir nasıl etkilenmişsinizdir.

bone: kardeşinden haber almana sevindim. benim de dedem (leventte oturuyor ve çarşıya çok sık gider) ve annemden (beyoğlundaki bir binada ofisi) haber alana kadar aklım yerinden çıktı. yakınları için endişe etmiş herkesin hislerini anlıyorum.

tekrar hepimize geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...