Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Şuan başbakan açıklama yapıo ntvden izliyorum. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 20 November 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yani bu kadar saçma bişi dediğinize inanamıyorum abi ya. şu yaptığınıza anlam veremiyorum. yani kimin eline ne geçicek yani. ben fitne olmasın ayrılık olmasın birlik olsun derken denilene bak. şeriatçıymış da hükümetmiş. bombalar adam ayırmıyo kayırmıyo.. ya neyse devam edemiycim. sinirden kitlendim burda...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Şeriatçılar saldırıp insanları katledecek, birileri ülkeyi şeriat kanunlarına göre yönetmek için mücadele edecek bende onlara karşı mücadele etmemiz gerektiğinde terbiyesiz olacam, hadi ordan beee, yok öyle yağma...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 abicim fedo hukumet istifa etsin dedi, sen abartma dedin o seriatcilara sicak bakanlarin anlamasini beklemiyorum dedi sen de evet ben muslumanim seriatcilik bir nedir dedin ben de hepsini toparladim bi yazida.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sana şeriatçı diyen yok. Tayyip ve grubu bence şeriatçıdır ve TRde son zamanlarda yuvalanan örgütlerinde başlıca soumlularındandır bu ekip. Yakın olduklarından kendilerine birşey yapmaz nasılsa diye içimize aldıkları örgütler tarafından vurulunca şimdi ne yapacaklar merak ediyorum. Gene uyarıyoruz sizii hımmmmmm mı diyecekler yoksa gerçek anlamda birşeyler (ciddi tedbirler, ultimatomlar veya tehdit) yapacaklar mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Şeriat yanlıları ile dost olmam, sırf birlik beraberlik maskesi altında düşmanla aynı masaya oturmam, onların cinayetlerini yok saymam. İsteyen birlikkkkk, beraberlikkkkk diye çıksın sokağa bağırsın, ben bu omurgasız ilişki biçimende bulunmam.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hukumet istifa etsin yerine dyp-anap-dsp-kohape-tepope-mokape den olusan bi koalisyon gecsin tam ab adayligi doneminde tansu ciller gibi bi moron geri donsun nese icerisinde cosalim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yapcakları şey önce olayı aydınlattık diye intihar bombacılarının ismini açıklamak sonra da imam hatiplileri bilimum üniversiteye sokmak için yasalar çıkartmak, şeriatçılara karşı mücade eden savcıları görevden almak olacaktır. said: Absolut, 20 November 2003 17:51 tarihinde demiş ki: Sana şeriatçı diyen yok. Tayyip ve grubu bence şeriatçıdır ve TRde son zamanlarda yuvalanan örgütlerinde başlıca soumlularındandır bu ekip. Yakın olduklarından kendilerine birşey yapmaz nasılsa diye içimize aldıkları örgütler tarafından vurulunca şimdi ne yapacaklar merak ediyorum. Gene uyarıyoruz sizii hımmmmmm mı diyecekler yoksa gerçek anlamda birşeyler (ciddi tedbirler, ultimatomlar veya tehdit) yapacaklar mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 çok meydan bırakıldı yobazlara çook[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 fedaykinin haklı olduğu yönler yok değil, şimdi İran'la savaşmamıza gerekyok, orda Azeri büfusu vardı çok yoğun. Halkın 1/3 ü kadar ve Mit vs ile orda bölünmeye yol açabileceğimizi İran da çok iyi biliyor ondan asa Türkiye ile savaşmaz, girmez sadece konuşmakta kalır. Hiçmi incelemdiniz bu işleri, hiç mi bilirkişilerle konuşmadınz yahu? Ayrıca bir söz vardır huylu huyundan vazgeçmezzz!! Diye, göreceğiz huylu huyundan vazgeçebilip bir istisna yaratmş mı, yaratmamış mı diye? Ama umarım görerken kaybedeceğimzi zaman ve kaynaklar kritik olmaz......[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 arkadaşlar bu ülke kurtulurken kurulurken hep beraber kuruldu.herşeyiyle birlikte kuruldu.hepsini içinde barındırmak üzere.gerektiğinde yine beraber olur.burayı seven her insanla beraber olur.bütün olur tek olur.istemiyen bu bütünlüğün dışında kalır.saklanır.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Atatürk ilk başta birlikte kurdu çünkü başka yolu yoktu. Daha sonra sırasıyla devrimlerini uygulamaya başladı. Ne olduysa işte bu devrim yasalarından sonra oldu. İşte dananın kuyruğuda burada kopuyor. O saatten sonra birlik beraberlik kalmadı çünkü şeriat sevdalılarına karşı devlet bir mücadeleye girdi. O gün bu gündür de şeriatçılarla, laik demokratik devlet isteyenler arasında bir uzlaşı ortamı oluşmadı, oluşamazda çünkü birbiri ile taban tabana zıt iki şey bunlar.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bizi şeriatçı kürt laik ermeni yahudi türbanlı türbansız uçan takla atanlar atmayanlar hede hödö diye ayırmaya çalıştıklarını farkedemediyseniz daha birşey demeye gerek yok daha fazla.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu ülke her tehlike altına girdiğinde yeniden "bir" iz.tekrar bütünüz.lütfen herşeyi yapın ama bu ülkede ikilik çıkarmayın. celal bayarın çok sevdiğim bi sözü var.gerçi bu çok hassas bi dönemde edilmiş bi söz ama yinede türkiyede dengelerin ne kadar ince olduğunu gösterir. "şu anda ikilik çıkaran babam olsa,önce asarım sonra muhakemesini yaparım."[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 deep night'a katılmamak elde değil...[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 +1 hepsinin kafasını kesceksin neymiş avrupa birliği idam yok falan allah topunu kahretsin adamlara akla hayale gelmez işkenceler yapcaksın gerekirse sen de teröriste daha beter teröristlik yapacaksın bu adamlar anca böyle adam olur ama meydanda asarsan faln da kahraman olurlar atacaksın kalabalığın oratasına bak nası linç ediyolar kol bacak kalmıyo[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Evet hadi birlik beraberlik içinde bütün Hizbullahçılar ile kucaklaşalım, birbirimize gül verelim.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ben hala gelecek açıklamaları bekliyorum devletten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Tayyip açıklama yaptı ama aslında hiçbirşey söylemedi[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Gerçektende tayyip elle tutulur bişey demedi sadece laf salatası....[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neveziah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yeter artık ama gerçekten:hrr:![hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 5 gün önce başlarını ezerim diyodu şimdiki haline bakın bide tayyibin.. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bush kadar olamadı Tayyip. Çıkıp bunun arkasındaki devletlerden hesap sorulacaktır diyemedi ya yazıklar olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tayyip zaten boş adamın biri kabadıyı kültürüyle devlet yöntmeye niyetleniyo o anca orta asyada olur kabileni yönetirsin sora da dersin huaaa çunu kestim bunu kestim[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ordaki insanlar da eminim bizim düşündüklerimi düşünebilme kabiliyetine sahiptir. Ve bu politika. Arkasındaki devletlerden hesap sorulacaktır lafını Amerika gibi güçlü bir devlet der yani istediğini der ve yapar. Ama diplomatik yalnış anlaşılmalara veya başka kötü birşeye yol açabilirdi belki öyle deseydik. O derin devlet ilişkilerini bilmiyoruz ki arkadaşlar. Boş yorumlar yapmayın.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar