iş kesinlikle El-Kaide'nin. Artık bizim devletimizin kendine güvenini sağlayıp yeni bir atılım içine girmesi.. İşleri kökünden halledecek çözümler araması... Yoksa bi daha cumartesi caddeye çıkmayı pazarları Taksim'de gezmeyi unutun.. Çünkü artık her an ölüm tehlikesi var... :(
[Bu mesaj XanThie tarafından 20 November 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
İran yolu gözüküyor bizlere.
En kısa sürede en sert tepkiyi vermeli devlet bu 2 paralık şerefi dahi olmayanlara.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
iran olmayız, ama bu itleri susturmak için önce içimizde ki el kaide sempatizan piçlerini ayıklamak zorundayız, içeri sızmaktansa içeride adam tutmak çok daha kolaydır, ibneler gelior planları veriyor kaçıyor!
Ben havalanlarında ki tüm arapların aranmasını talep edecğim artık, kurunun yanında yaşta yanacak ama başka çaresi yok![hline]sonunda yeniledim.
Iran yolu derken savasImI kastediyorsun?Bole savas cIgIrtkanlIgI yapmak basit is , bence saldIrInIn etkisi gectikten sonra sakin kafayla tekrar dusunurseniz terorle mucadelenin baska yollari oldugununda farkina varirsiniz.Yokhsa bizim amerikadan ne farkImIz kalIr , ona buna savas acarsak?[hline]
Savaşı savaşla bitirme taktiği, dünyanın en zeki insanı George W. Bush'a aittir. Biz Türkler onu yapamayız![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Bu saldırıların en büyük sorumlularından birisi de AKP hükümetidir. Evet birlik olalım beraber olalım iyi hoş da, bilimum şeriatçıyı koruyup kollayan, şeriatçı dernek vakıf ve örgütlere karşı operasyon yürüten emniyet görevlileri ve savcıları görevden alan ve alakasız yerlere süren bu hükümet değilmidir? Benim yandaşlarım iyidir şeklinde bir yaklaşımla şeriatçı teröristlerin palazlanmasına yol açan bu hükümet daha fazla tahribata yol açmadan bir an önce ya istifa etmeli yada istifa ettirilmelidir derim ben.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
İran yolu derken iran gibi olmak değil bu olayların arkasından İran desteği çıkacağını düşündüğüm için dedim. Malum şu an ABDnin planlarında İran ve Suriyede var ama bahane arıyor yani bahane bulduğu an oralara girecek veya onun için girecek !! birilerini bulacaktır. Fakar artık ABD için giriyor değil kendimiz için giriyor olacağımızdan dünya bize dur diyemeyecek veya dese de görünürde haklı olacağımızdan gireceğiz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Iran'a girersek, bu ülke biter.
2 kere 2-4'tür bu! bu olaylardan sonra girersek, onların ekmeklerine yağ süreriz.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Türkiye ile İran'ın birbirine gireceğini hiç sanmam, zaten El-Kaide ile İran arasında bir bağlantı yok. Hatta Afganistanda çatışma halindeydiler, o sebepten El-Kaide ve Taliban'a karşı yürütülen Amerikan operasyonuna hemen hiç ses çıkartmamışlardı.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
amerika da ingiltere de israil de bu saldırının arkasında değil el kaide yaptı bariz bi şekilde belli hiç bi ülkenin ne yaptığı diğer ülkelere gizli kalmaz bunu bilin hatta bi ara amerika kızdı da 17 ağustos depremini onnar yaptırdı faln da dediler işi gücü olmayan kaos istteyen adamlar bunu söyliyenler
bu arada teröristlerin "yedi ceddine buradn selam sölüyorum" faşistlik de olsa araplar dünyada olmaması gerekn bi ırktır her bakımdan yozlaşmışlardır diyorum ve son olark da burdan hariçten gazel okuyan bush blair ve devletin yönetim kademesine "en içten dileklerimle selam söylüyorum"[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
fedayk,n ne saçmalıyosun sen ya?
hükumetle bu olayın NE alakası var?!
ha bi de Irak'a İrana filan girme durumları olur, "size destek oluruz" gibi "iyi niyetli" teklifler gelirse de yapılan planın bir kısmı daha iyi anlaşıır heralde..[hline] ..scripta manent
Mexinth e katılıyorum
İngiltere merika İsrail ve Türkiye arasında bağ var
Yapılan saldırıda da bir taşta iki kuş vurmaya getirdiler
sinagog bombalanması israile
konsolosluğun bombalanması (tamda içeri girerken) ingiltereye
ve bunların hepsinin bizim sınırımızda olmasıda bize göndermedir[hline]Avatar...
Şeriatçılara sıcak bakanların beni anlamasını zaten beklemiyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
Yani Iran`a savas actiginda , altina giricegin onca yukumlugun farkindamisin?Neden savasin bir cozum oldugu konusunda bukadar sabit fikirli konusuyorsun?Turkiyenin eknomik durumu hic bir savasi kaldiracak durumda deildir.Girdigimiz bir savas insanlarimiz icin daha fazla sefalet ve acliktan baska birsey getirmez.Biz terorizme savas actik diye , kimse bize destek olsun diye para higbe etmez.Dedigim gibi terorle savasmanin bir suru yolu vardir.Terorun adresi yokhtur , iran`dan yada suriyeden geliyor denilemez.Ayrica fedaykine katilmadan edemiyorum.Simdi bukadar birlik beraberlikten soz ediyorsunuz ama 3-5 sene evvel Ataturk`e , turkluge , kufur eden bir adam shu anda ulkenin basinda bizi yonetiyor.Ozaman nerdeydik?Neden birlesip , isler bu noktalara gelmeden biseyler yapmadik?[hline]
kimse teror icin tutup da irana ya da suriyeye savas acmaz. hassas isler, hassas dengeler. bu gibi isleri halletmek icin daha kivrak metodlar vardir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
fedaykin, 20 November 2003 17:41 tarihinde demiş ki:
Şeriatçılara sıcak bakanların beni anlamasını zaten beklemiyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
Abuk subuk konuşup tepemin tasını attırma terbiyesiz! Müslüman olmakla bunu ne alakası var. Müslümanım evet! EE.. Şeriatçılara sıcak bakmak bir nedir? Böyle olaylardan sonra hala bu tutumu devam ettirmek nasıl bir aptallık ve küstahlıktır yahu? Neyi anlıycak mışım? İçerde de biz savaşalım o zaman istersen müslümanlar diğerlerine karşı diye.. Hoşuna gider mi o zaman?..[hline] ..scripta manent
muslumanlik nerden cikti simdi bir, seriatcilikla ne alaksi var iki, yok hayir eger 500 yil sonrasinda hala seriatciligin islamla alakasi varsa bu nasi muslumanliktir ve iran nedir uc[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com
Öne çıkan mesajlar
DiaBLeSSe
Sosyal ağlarda paylaş
XanThie
[Bu mesaj XanThie tarafından 20 November 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Absolut
En kısa sürede en sert tepkiyi vermeli devlet bu 2 paralık şerefi dahi olmayanlara.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş
mexinth
Ben havalanlarında ki tüm arapların aranmasını talep edecğim artık, kurunun yanında yaşta yanacak ama başka çaresi yok![hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş
XanThie
[Bu mesaj XanThie tarafından 20 November 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
DamienThorne
Sosyal ağlarda paylaş
can
Sosyal ağlarda paylaş
fedaykin
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş
Absolut
Sosyal ağlarda paylaş
can
2 kere 2-4'tür bu! bu olaylardan sonra girersek, onların ekmeklerine yağ süreriz.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Sosyal ağlarda paylaş
Absolut
Sosyal ağlarda paylaş
fedaykin
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş
blademaster
bu arada teröristlerin "yedi ceddine buradn selam sölüyorum" faşistlik de olsa araplar dünyada olmaması gerekn bi ırktır her bakımdan yozlaşmışlardır diyorum ve son olark da burdan hariçten gazel okuyan bush blair ve devletin yönetim kademesine "en içten dileklerimle selam söylüyorum"[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş
horacegoesskiing
hükumetle bu olayın NE alakası var?!
ha bi de Irak'a İrana filan girme durumları olur, "size destek oluruz" gibi "iyi niyetli" teklifler gelirse de yapılan planın bir kısmı daha iyi anlaşıır heralde..[hline] ..scripta manent
Sosyal ağlarda paylaş
Wulfgar
İngiltere merika İsrail ve Türkiye arasında bağ var
Yapılan saldırıda da bir taşta iki kuş vurmaya getirdiler
sinagog bombalanması israile
konsolosluğun bombalanması (tamda içeri girerken) ingiltereye
ve bunların hepsinin bizim sınırımızda olmasıda bize göndermedir[hline]Avatar...
Sosyal ağlarda paylaş
fedaykin
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş
DamienThorne
Sosyal ağlarda paylaş
unity100
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş
unity100
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş
Absolut
+1[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş
horacegoesskiing
Sosyal ağlarda paylaş
XanThie
Sosyal ağlarda paylaş
unity100
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş