Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

said:
Demise, 20 November 2003 14:26 tarihinde demiş ki:
yok kardeş fake kendi nickini değiLde onun yerine saLLama bi nick kuLLanmaya denir..Faşist faLam diiL...!! DaLgamı geciosun sen!! hayallam ya[hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Cahille tartışmaya girmemek lazım! En iyisi uğraşmamak, birlik olmamız gerek şu anda...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyoğlu'nda İngiliz Konsolosluğu yakınında yaşanan patlama sırasında, Konsolosluğa giriş yapmakta olduğu bildirilen Roger Short'tan haber alınamıyor. İngiliz Büyükelçisi de Ankara'dan İstanbul'a geliyor.

25 ölü 350 den fazla yaralı oldu şuan
sizin tartıştığınız şeye bak hey allahım
Sosyal ağlarda paylaş

Hasanemre arkadasim yeter ama... asil konu saldiri ve yapilmasi gerekenler. Saçmalamayalim di mi? neyse son haber:

Ölü sayisi 25 , yarali sayisi ise +360.... (suanda)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]

[Bu mesaj SandroNightFall tarafından 20 November 2003 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan thanks dıyen adam Fake ı de bılır cocuk mu kandırıorsun sen?!!!
Yeter ya sus artık post mu kasıyorsun böyle bir günde hala...
En çok ölen müslümanlar yani düşün böyle bir örgüt dini savunsa bu halde mi savunur anlamsız işte uzatma daha fazla

Konunun kapanmasını talep ediyorum şahsi görüşüm[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MaLDoRoR, 20 November 2003 14:28 tarihinde demiş ki:
said:
Demise, 20 November 2003 14:26 tarihinde demiş ki:
yok kardeş fake kendi nickini değiLde onun yerine saLLama bi nick kuLLanmaya denir..Faşist faLam diiL...!! DaLgamı geciosun sen!! hayallam ya[hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Cahille tartışmaya girmemek lazım! En iyisi uğraşmamak, birlik olmamız gerek şu anda...

Bi deli bir kuyuya taş atar sen ve benzerlerinde onu çıkarmaya çalışır.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

abicim siz yetisemediniz post hizina topicin. adam hizbullah ibda c terorist orgut degil demedi.

adam dedi ki turkiyede haberlerde spikerler haber okurken bu gune kadar sol terorist orgutler icin hep 'yasadisi sol orgut' ibda c ve hizbullah gibi orgutler icin ise sadece ibda c ve hizbullah diyor, yasadisi on eki konmuyor nedense demisti. siz kafadan ters anladiniz olayi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Yok benden bu kadar bu kadar ruhsuz bir insan daha tanımadım ben forumdan çıkıyorum bir süre kendime geldiğimde gelirim sinir harbine giricem yoksa...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 20 November 2003 14:30 tarihinde demiş ki:
Hasan thanks dıyen adam Fake ı de bılır cocuk mu kandırıorsun sen?!!!
Yeter ya sus artık post mu kasıyorsun böyle bir günde hala...
En çok ölen müslümanlar yani düşün böyle bir örgüt dini savunsa bu halde mi savunur anlamsız işte uzatma daha fazla

Konunun kapanmasını talep ediyorum şahsi görüşüm[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
§Bounty Hunter§

bi 8-10 sayfa öncesine bakarsan bunun yeri ve zamanı değil kusura bakmayın ve benzeri bi yazı yazmıştım ama siz post kastınız biraz galiba[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 20 November 2003 14:06 tarihinde demiş ki:
said:
homoid, 20 November 2003 14:03 tarihinde demiş ki:
Hasanemre,
aslında şuanda bu konuyu tartışmak çok saçma ama
Bü ülkeye ne geldiyse yaşadışı sol örgütten gelmiştir demek yanlış.Yaşadışı örgütün sağı solu olmaz sağcı olursa dahamı ılımlı oluyor.
2.si pkk ya destekleyenlerin Deniz Gezmiş yanlıları fln demişşin yanlış biliyorsun doğrularını öğrenmek istersen biraz araştır bence
Zaten kaynak olarak deliyürek filmini göstermiş olman bana bilgilerinin doğruluğunu ispatlamış durumda.

doğru yasadışı örgütün sağı solu olmaz ama yasadışı sağ örgüt yok :) en azından kimse böyle bi örgüt telaffuz etmiyor deniz gezmiş olaylarında bildiğim kadarı ile yorum yaptım belki bilgim yeterli değil ama bildiklerim böle düşünmemi sağlıyor.Deli yürek filminden sadece bi cümle örnek verdim bunları orda öğrenmedim.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!

Yasadışı sağ örgüt yok demişsin. Hizbullah ve ibda-c nin sağ örgüt oldunu biliyor olman lazım. Haaa ben onu şaka diye dedim diyorsan zaten hiç konuşmasaydık bunca yazı boyunca.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 20 November 2003 14:31 tarihinde demiş ki:
abicim siz yetisemediniz post hizina topicin. adam hizbullah ibda c terorist orgut degil demedi.

adam dedi ki turkiyede haberlerde spikerler haber okurken bu gune kadar sol terorist orgutler icin hep 'yasadisi sol orgut' ibda c ve hizbullah gibi orgutler icin ise sadece ibda c ve hizbullah diyor, yasadisi on eki konmuyor nedense demisti. siz kafadan ters anladiniz olayi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Allah razı olsun senden[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 November 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Yasadışı sağ örgüt yok demişsin. Hizbullah ve ibda-c nin sağ örgüt oldunu biliyor olman lazım. Haaa ben onu şaka diye dedim diyorsan zaten hiç konuşmasaydık bunca yazı boyunca.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

abicim karistirdiniz mevzuyu diyorum adam bunu yasadisi sag orgut denmiyor manasinda kullandi, bir onceki postun devami.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 20 November 2003 14:11 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 20 November 2003 14:08 tarihinde demiş ki:
Hasan şaka mı yapıyorsun yoksa cidden cok mu safsın? Yasa dışı sağ rgüt yok demekle neyi kastediyorsun. ibda-c hizbullah falan sence ne? hayır kurumu mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Sanırım hayır kurumu değil ama ben onları sağ örgüt kabul etmiyorum.Neye göre sağ örgüt islami oldukları için mi ? Yada ben gerçekten çok safım[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!

Neyin sağ neyin sol olduğunu belki bilsen daha iyi olur. Sen kabul etmiyorsun diye bu onların sağ örgüt olduklarını değiştirmiyor.

Zaten sorun kimin sağ ya da sol olduğu da değil. Neyse cidden konu sapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

abicim karistirdiniz mevzuyu diyorum adam bunu yasadisi sag orgut denmiyor manasinda kullandi, bir onceki postun devami.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

yardımların için teşekkürler 5 kişi aynı şeyi bi kişi farklı şeyi savununca böyle oluyor ben genede derdim anlatamadım arkadadşları hala benim ibd-c hizbullah gibi örgütleri desteklediğimi sanıyolar.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saldırılar islamiyetle bağdaşmas.Orda kaç tane sucsuz müslüman öldü bu günah değilmi bu işin arkaşından müslüman birileri çıkmaz diyen arkadaşa:(sanırım 2 sayfa önceydi)

Şeriat için 2 tip dünya vardır.Dal-ü bilmemne Dal-ü bilmemne(kusura bakmayın adını unuttum şimdilik)Bunlardan birincisi şeriat ile yönetilen ve allahın insanlarının bulunduğu yer.

2. Dal-ü ise şeriat yasaları ve şeriat ın olmadığı yerlerdir.Şeriat inançlarına göre Şeriat ın olmadığı her yer cephedir yani şavaş alanıdır.
Hani diyorsunuz ya bu öldürülen insanların günahlarını kim ödeyecek islamı örgüt olamaz çok günah işlediler diyorsunuz ya.

Aslında öyle değil.Bu olay Şeriat için Şavastaki bir cephede yaşanan küçük bir olay ve bu olayın kahramanı(terrorist) cesurca dinine hizmet ederek bırakın günahı sevapların en büyüğünü işleyerek şehit olmuştur.

Adamların inancı bu doğru yanlış bilinmez Bana göre sonuna kadar yanlış
Adamların inancı bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...