Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Kahretsin! Gene Bombali saldiri!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 20 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki:
Sağcı örgüt sağ elini kullananlara verilen ad değildir. Bugüğn baya bir bilgi vericez gibi forumlara.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Bu açıklamayı yaptığın için thanks ben solağım bütün eylemlerimi (yazma vurma kırma) gibi sol elimle yapıyorum yoksa bende mi solcuyum diye düşünmeye başlamıştım.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 20 November 2003 14:11 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 20 November 2003 14:08 tarihinde demiş ki:
Hasan şaka mı yapıyorsun yoksa cidden cok mu safsın? Yasa dışı sağ rgüt yok demekle neyi kastediyorsun. ibda-c hizbullah falan sence ne? hayır kurumu mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Sanırım hayır kurumu değil ama ben onları sağ örgüt kabul etmiyorum.Neye göre sağ örgüt islami oldukları için mi ? Yada ben gerçekten çok safım[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!

Arkadaşım, istersen abuk sabuk yazmayı bırak. Ne demek neye göre sağ! Bilmiyorsan bunu belli etme zaten.

Zamanında Abdi İpekçi, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı gibi değerli insanları katledenler neciydi?

Sağ ya da sol (her ne haltsa) olmaları pek bişi değiştirmiyor. Yaptıkları ya da yapacaklarının her hangi bir açıklaması kabul edilebilir şeyler değil. Hepsi aynı b.kun soyu!
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet oLsun..

MüslümanLıkLa iLgisi oLmayan bi adamIm ama bunu yapan müsLüman bi örgütse böLe müsLümanLık böLe isLamiyet oLmaz saçmaLıoLar..Bu masum insanLarın ne günahı war...Başımızdaki maLakLardan meydana geLio bunnar..Başbakan denen adam eL-kaide nin önünde diz çöküp masaLLar anLatan bi insan bu beyinden mahrum adamı üLkenin başına getiren maLakLarda hata...Bi şey oLmaz bunnardan daha cok patLama görürüz...!!!!!

Off Off :.([hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise
Sosyal ağlarda paylaş

Has böyle durum da bile bir buırnu kalkıklık alıp goturuyorsun
Harassıng de cabası bence bunları bosver o kadar yaralı ölü var hiçmi etkilemiyor seni![hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 20 November 2003 14:04 tarihinde demiş ki:
bu is ne islamla ne yahudilikle ne masonlukla ne amerikayla alakali.

bu is psikopatlikla, negatiflikle, diger insanlari su ya da bu sekilde kendi istegince kontrol etme saplantisina sahip insan tipleriyle alakali.

bu gun islami kullaniyor boyle insanlar. uzak gecmiste tarihte hristiyanlik vardi. yakin donemde nazizm vardi.

dusman diger insanlara zorla kendi istedikleri seyi yaptirmak isteyenler.

tamamına katılıyorum[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

Soul +sonsuz

Has yanı ne alaka dedırtıceksın sımdı bızde aynısını soyluıyoruz yırtınıyoruz konuyu sacma bır yola saptıran sensın bak

Bır laf vardır
Bılıyorsan konuş imrensinler
Bilmiyorsan sus adam sansınlar...
bu ıkısını de uygula ıyı yollardır aksinde cok acı cekersın...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık sana hasan hakkaten yazık. Hizbullahın ne oldugunu halen bilmiyorsan (domuz bağları, kaçırılan yokedilen insanlar, tehdit telefonları ..), ibda-c nin ne olduğunu bilmiyorsan (onlarca üstlenilmiş eylem, suikastler, tehditler, gösteriler vs vs) hakkaten ya sen gerçekten safsın yada burda şu an bu örgütlerin propagandasını yapıyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 20 November 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 20 November 2003 14:16 tarihinde demiş ki:
hasanemre ne ayak ya fake misin ? atın bi şey yapın milletin huzurunu bozma yeter millete laf yetiştirecem diye kendini parçaladın.[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

Fake = ?
en azından sizin kadar üzülüyorum.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 20 November 2003 14:04 tarihinde demiş ki:
bu is ne islamla ne yahudilikle ne masonlukla ne amerikayla alakali.

bu is psikopatlikla, negatiflikle, diger insanlari su ya da bu sekilde kendi istegince kontrol etme saplantisina sahip insan tipleriyle alakali.

bu gun islami kullaniyor boyle insanlar. uzak gecmiste tarihte hristiyanlik vardi. yakin donemde nazizm vardi.

dusman diger insanlara zorla kendi istedikleri seyi yaptirmak isteyenler.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

yüzde yüz katılıyorum...
Böyle bir davranışın altında canilikten ve yok etme isteğinden başka hiçbir altyapı olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 November 2003 14:20 tarihinde demiş ki:
Yazık sana hasan hakkaten yazık. Hizbullahın ne oldugunu halen bilmiyorsan (domuz bağları, kaçırılan yokedilen insanlar, tehdit telefonları ..), ibda-c nin ne olduğunu bilmiyorsan (onlarca üstlenilmiş eylem, suikastler, tehditler, gösteriler vs vs) hakkaten ya sen gerçekten safsın yada burda şu an bu örgütlerin propagandasını yapıyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 20 November 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]

biliyorum domuz bağınıda diğerlerinide elimde fırsatım olsa hepsini bi kaşık suda boğarım onları destekleyen bi yazı mı yazdım ben.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
hasansemre, 20 November 2003 14:20 tarihinde demiş ki:
-Fake = ?

amerika gibi konuştun simdi
neyse

beyler boşverin salak salak tartışmayı da elinize ulaşan bilgileri yazın
ist de degilim ben
tv de yok
radymda yok
bi internet var suan ve sitelerden kuru kuru haber okuyorum en fazla
aksam 18-19 gibi ist de olucam gelmeden ne olup ne bitiyo öğrenim de rahatlayım[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 20 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
said:
hasansemre, 20 November 2003 14:20 tarihinde demiş ki:
-Fake = ?

amerika gibi konuştun simdi
neyse

beyler boşverin salak salak tartışmayı da elinize ulaşan bilgileri yazın
ist de degilim ben
tv de yok
radymda yok
bi internet var suan ve sitelerden kuru kuru haber okuyorum en fazla
aksam 18-19 gibi ist de olucam gelmeden ne olup ne bitiyo öğrenim de rahatlayım[hline]Grandmaster Hamburger

Fake ne demek onu sordum faşist demek falansa bunu bu şekilde yazsaydı en azından bu saf kardeşiniz anlardı diğmi[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 20 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
Adamlar terörist değil diyorsun daha ne destekliceksin.
Neyse bugün tartışılcak konu değil başka zaman konuşuruz uzun uzun. Bugün birbirimizle tartışmaktan çok beraber olma günü.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

nerde dedim o yazıyı kopyalarmısın bi bakim belki anlatmak istediğimi anlamamış olabilirsiniz ![hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 20 November 2003 14:13 tarihinde demiş ki:
El-kiade konusunda onların epğitimleri silahları vs. amerika tarafından karşılandığı biliniyor. [hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

tarihsel duzeltme - el kaidenin egitimi silahlari sovyetler afganistani isgalde iken amerika tarafindan sovyetlere karsi savasmak uzere karsilandi. fakat sonra ne oldu hepimiz biliyoruz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...