Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Arkadaşlar bilg upgrade inden sonra formatladım icqya baglanayim dedim kurdum 2002a bir çalıştırdım.. Ana liste bomboş... birisi mesaj attı liste dışında gözüktü. ben eski listemi isterim...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi my documents klasörünü yedeklemedin mi bi yere?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Yedekledim. olduğu gibi yedekledim.. kariştirdim şimdi içini ama alakalı bişi bulamadım. Bu arada herhangi bir cafeden bağlanınca nasıl oluyor da tüm liste çıkıyor?[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 abi eğer yedeklediysen zaten my documents klasörünün içinde direk "icq#1461789.vcf" fln gibi bi dosya olması lazım. onu yeni my documents klasörünün içine at[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Eğer internet cafeden görüyorsan contact listini o zman internet cafeye git. Icq'ya bağlan. said: MyICQ Save/Load Contact List Save Contact List deyip bunu bir diskete kaydet. Daha sonra eve gelip said: MyICQ Save/Load Contact List Load Contact List deyip bu dosyayı göster. Bu şekilde halledebilmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 en iyisi bu lite serisi icq numaranı makinana yüklüyorsun direk liste geliyor.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 tamam arkadaşlar geldi bile çoktan. yaşasın 2001[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar