Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 koca koca fey'ri[tiefling] yazip bi de half demon demisim ya, yuh yani. Ben hikayeye daldim tabi, bunlarin elf topraklarindan surgun edilisi falan, icim burkuldu, ondan olacak :P Bu guzel, benim kanim isindi gorur gormez :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 aww vallaki kaptirmisim kendimi, ben half fiend istiyorum :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ya 20 olmasın yaf 7 felan olsun bari öyle birden 20 yani ürktüm..[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 soulbringer su imzani acik kucultsen cok iyi olcak, 1 satir yazi 39 satir imza olmus :) 20 degil de 15-16 lvl iyidir bence.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 zaten forgotten realms oynaycaksak 20 level az bile :) grudge sok burnunu sok. hatta sana otobüs bileti alalım gel sen oynat :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 bone half fiend/elf secmemde veyahut fey'ri almamda bir sorun var midir? Yada daha baska bisiy soriyim ne zaman karakterleri hazirlamayi dusunuyoruz? bulusmadan once hazir olsun elde biseyler, en azindan ne yapiyoruz, ne oluyoruz gibi.. [hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 December 2003 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 fiend olmaman daha iyi.. ama illa olcaksan ol diyorum ne yapalım.. daha çok good ve neutral olmanızı istiyorum. mesela önemli bir adamla konuşurken evilliğinize doymayıp adama saldırırsanız oyun kilitlenir..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 biz dusundugumuz karakter class race ozgecmis falan gonderelim mi hikayeyi ona gore dusuneceksen?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 farketmez ya o gün karar veririz[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kharon da gelirim dedi degil mi cumartesi 3 icin? orada karar verelim ozaman dedigin gibi.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Daha oncede yazdigim gibi sadece pazar gunleri 14:30 dan sonra gelebilirim. Onun disinda gelmem imkansiz, ki pazarlari bile eger bi aktivite olcaksa zorlanarak gelicem. Bu durumda sanirim ben olaya katilamiyorum. Size iyi eglenceler...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Kaç kişiyiz Cumartesi gunu icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 3 kisi. hm.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Benden bır oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 şimdi 4 kişi geliyor paticikten.. başka oyuncular getircek misiniz? birisinin evinde toplansak orda oynasak aslında çok güzel olurdu..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Cumartesi saat 15 de değil mi Bone?[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 vede nerede bulusuyoruz, napiyoruz o gun?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 11 December 2003 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 çişimizi yapıyoruz çişimizi yapıyoruz popomuz kuru kalıyor bir kiii üüüçç[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Bone nerede bulusulcak ''popo'' deme de :P[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 metropol sinemasi önünde buluşabiliriz.. ya da birinizin ebvinde[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Benim önerim Orta dünya üst kat saat 15:00 da[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Ya hadı ama ona gore vakıt ayarlıyıcagım kaçta nerde bulusulucaksa bıldırılsın lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Yanı bugun her ısı yaptık daha havaalanına yakınları almaya gıdıcegım dedım ama oyun var dedınız onu bıle ektım eh yanı hıc haber vermemezlık falan bır kararlastırın msg atın bari...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 abi ne kadar sorumsuz insanlarsınız ya. ulan kitapları aldım yüklendim metropolün karşısındaki cafeye koşarak gittim sizi beklemek için 3te. ulan biriniz de cep telefonuma mesaj yollamadı. paticikten özel mesaj yollamadı. saat 3 oldu kimseden haber yok. neyse ne yapalım ankarada FRP oynamak haram demekki bana[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Yani bu kadar iletisimsizlik olabilir ancak. sabah soulbringer la Icq da karsilastik, oyun var mi diye sordu,bilmiyorum ama ben programimi iptal ettim dedim. o da benzer bisey soyledi. yani herkes gelmeyi planliyordu. saat 2 de evden ciktim, bir isim vardi halledip ordan geliyim dedim. kizilaya indigimde telefonumu almadigimi farkedip lanet ettim kendime. soulbringer i aricaktim halbuki. neyse dedim 3 gibi orta dunyaya gittim, sonra ordan cikip metropolun onune geldim. kimseyi goremeyince iceri girdim. bekledim, sonra cekip gittim. yani sorumsuzluk denmez buna, burada net bisey belirleyemeyesimiz yuzunden herkes magdur oldu bugun.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar