Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Simdik, Evet karar verdik baslicaz diyoruz. ilk once bir oneshot hazirlayip oynayalim sonra baktik birbirimize alistik, begendik oyunu vs. campaign e donusturur, firsat buldukca oynariz diyoruz. Biz kimiz? ben ve outrader. belki birde forum disindan bir insan. genel olarak bir bahsediyim bizden, ben 2ed bilimum dunyalarinda ve V:tM de gezindim epey. 3ed den deli gibi rulebook satin aldim/indirdim, okudum orendim. ama dm olmayayim diyorum. baydim cunku. ama yok kimse istemezse, napalim, olurum artik. simdi dm yoksa kim anlatcak peki diyoruz? Bir dm cikiversin spotlarin altina, hadi bakalim.. Once farkli bisiler yapalim diye dusundum. FR oynayalim dersek 10-12lvl oyuncularla booyle halfdragon/halfelf bi karakter dusunuyorum kendime, artik dm ben olursam, aglaya aglaya veririm bir baskasina. [elfim dragon disciple oldugundan medium size degil Large, yani guzel mi guzel kanatlari var] Ayrica bir yarim red dragon oldugundan cone of fire gibi bir guzel breath weapon im da var :) Diger karakterleri psionic dusundum ama bilmiyorum, one shot diyoruz ya, onerisi olan buyursun soylesin, `ne zamandir soyle bir hayalim vardi`, oliyim simdi densin. Psionlar pek guzel yaratiklar, bilmiyorum soylemeye gerek var mi :) Asil bomba illithid gibi bir opsiyon olabilir psionic grup dusunursek. Psion lara alternatif Half Blood yuan-ti grubu dusunulebilir. ama psionic daha guzel olur zannimca. Ben dm olmazsam bunlar dm olacak kisiye fikir olur en azindan. Hatta bir baska degisle piliz ben dm olmiyim ama boyle bir senaryo oynayalim. 4 Kisilik oyuncu grubunun ideal oldugunu dusunuyorum. Hatta dm in insiyatifi ile 3 kisi de olunabilir. birde elimizdeki nezaman nerde nekadar siklikla[bu soru one shot in basarili gecmesi durumunda cevaplanacaktir.] sorularina da cevabi veya onerisi olanlari da duymak isteriz. kayirli olsun.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben varım.. kharon'u da ekle..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Dm ariyoruz hala?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 dm olmam ben çok dm oldum[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bonecrusher, ol dm. bak bukadar kisi seni istiyor.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 nerdeki bu kadar kişi.. bak merak ettim[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 sen olurum de, cikacaklar yuvalarindan.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 yürüyün be. kim tutar sizi :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 aalla alla alaa nidalariyla basliyalimise Ben malezydan yardim ederim De bone olum niye naz ediyosun? :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 aman efendim bir gazlandim ki sormayin. Yani Bonecrusher DM olsun baslayalim bir an once. nerede o 1 kisi bile olsa oynatirim repligine sahip idealist dm, bekliyoruz burda.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Yeni yıla girmeden Mini Metucon düzenlenecek şöyle bir 7-8 oyun açılır. İsterseniz kasmayın gelin oyunu orda açıp orda kayıt olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 baslayabilirsek devam ederiz sanirim. oneshot ile kalmaz diye umuyorum.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Yer varsa gelirim...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben oynamak istemiorum güzelce senaryonu yazarım oynatıcak adama fln yardımcı olurum ama oynamak istemiorum baydım FRPden okumaktanda oynamaktanda[hline]Mors certa et hora certa [Bu mesaj OutTrader tarafından 04 December 2003 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kesin katilirim diyenler elime mum diksin o halde..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 1 kişi bile olsa oynatırım ulen oynatırım oynatmasına da, hayatım hep frp oynatmakla geçti. biraz da oyuncu olmak istiyorum. Hem DM ola ola köreldim (ne alakaysa) eline mum diktim. DM olabilecek başka bir yiğit yoksa, outttrader da yardımcı olacaksa oynatırım ben..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bu arada metucon demeyin bana.. kaç seferdir "ankarada frp oynuycak eleman arıyorum" adlı topiclerden açsam millet bana metucon diyor.. ya odtüye gidebilsem zaten kızılayda dolaşmazdım odtüde dolaşırdım.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 soulbringer sen de geliyor musun kesin? birde kimdi.. Kharon?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=31704 şuraya topic açmıştım da sadece bir kişi çıktı ordan da.. :)[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 soulbringerla kharon kesin geliriz derse uygun, 3 oyuncu 1dm. olmazsa sonradan gelmek isteyenleri ekleriz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 e up? kesin birsey soylensin baslayalim karakterlere falan.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Saat, gun vs. fln uyarsa gelebilirim. Genelde pazar gunleri ogleden sonra bos oluyorum. oteki gunler pek mumkun degil. Forumada pek sık bakmiyorum. Kesin bir karara ulasilirsa bony bana ulasir artik. Soyle ufagindan bi mum dikeyim ben, uzaklasayim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bişe olursa ben sana sms yollarım[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 pazar da bana uymuyor. cumartesi herhangi bir saat iyi olur.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 imkansizmis gibi gelmeye basladi bana..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar