Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara - paticon [imkansiz deil?]

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

Simdik,
Evet karar verdik baslicaz diyoruz. ilk once bir oneshot hazirlayip oynayalim sonra baktik birbirimize alistik, begendik oyunu vs. campaign e donusturur, firsat buldukca oynariz diyoruz. Biz kimiz? ben ve outrader. belki birde forum disindan bir insan. genel olarak bir bahsediyim bizden, ben 2ed bilimum dunyalarinda ve V:tM de gezindim epey. 3ed den deli gibi rulebook satin aldim/indirdim, okudum orendim. ama dm olmayayim diyorum. baydim cunku. ama yok kimse istemezse, napalim, olurum artik. simdi dm yoksa kim anlatcak peki diyoruz? Bir dm cikiversin spotlarin altina, hadi bakalim..
Once farkli bisiler yapalim diye dusundum. FR oynayalim dersek 10-12lvl oyuncularla booyle halfdragon/halfelf bi karakter dusunuyorum kendime, artik dm ben olursam, aglaya aglaya veririm bir baskasina. [elfim dragon disciple oldugundan medium size degil Large, yani guzel mi guzel kanatlari var] Ayrica bir yarim red dragon oldugundan cone of fire gibi bir guzel breath weapon im da var :)

Diger karakterleri psionic dusundum ama bilmiyorum, one shot diyoruz ya, onerisi olan buyursun soylesin, `ne zamandir soyle bir hayalim vardi`, oliyim simdi densin. Psionlar pek guzel yaratiklar, bilmiyorum soylemeye gerek var mi :) Asil bomba illithid gibi bir opsiyon olabilir psionic grup dusunursek.

Psion lara alternatif Half Blood yuan-ti grubu dusunulebilir. ama psionic daha guzel olur zannimca.

Ben dm olmazsam bunlar dm olacak kisiye fikir olur en azindan. Hatta bir baska degisle piliz ben dm olmiyim ama boyle bir senaryo oynayalim. 4 Kisilik oyuncu grubunun ideal oldugunu dusunuyorum. Hatta dm in insiyatifi ile 3 kisi de olunabilir.

birde elimizdeki nezaman nerde nekadar siklikla[bu soru one shot in basarili gecmesi durumunda cevaplanacaktir.] sorularina da cevabi veya onerisi olanlari da duymak isteriz.

kayirli olsun.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

1 kişi bile olsa oynatırım ulen

oynatırım oynatmasına da, hayatım hep frp oynatmakla geçti.
biraz da oyuncu olmak istiyorum. Hem DM ola ola köreldim (ne alakaysa)

eline mum diktim.

DM olabilecek başka bir yiğit yoksa, outttrader da yardımcı olacaksa oynatırım ben..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada metucon demeyin bana..

kaç seferdir "ankarada frp oynuycak eleman arıyorum" adlı topiclerden açsam millet bana metucon diyor..

ya odtüye gidebilsem zaten kızılayda dolaşmazdım odtüde dolaşırdım.[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...