ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bugun arkada$la konu$urken duydum gercek payı var mı bi de ayrıntılarını annatabilir misiniz nedenini fln ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Toplatılırmı bılmem ama, bırdaha Nokia'nın bu fıyaskodan sonra, bu ıse el atmayacagından emınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Böyle hareketlere sebebiyet verdiğindendir :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ne alaka niye toplansin anlamadimki[hline]Riruix-Follower of Aerius-Warrior of the Light-Mixreborn uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Lol kenderleme verdiğin site süper[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 kolaydı toplamak :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: tunca, 13 December 2003 18:59 tarihinde demiş ki: ne alaka niye toplansin anlamadimki[hline]Riruix-Follower of Aerius-Warrior of the Light-Mixreborn uo Nokia'nın karızmasını sarstıgı ıcın olabılır. Bu telle konusan ınsanlar komık duruma dusuyor, belkıde nokia musterılerını dusunmustur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Egeheh bence de bu nednele de bi sorun cıkmı$ olabilir benim kuzen almı$tı kutusundan cıkartır cıkartmaz actıında bozulmu$tu msl[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Kenderleme, 13 December 2003 18:59 tarihinde demiş ki: Böyle hareketlere sebebiyet verdiğindendir :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! ehaueue ueheh eeie ieeiiiiiiiiiiii iiiiiii iiiiii iiiiiiii iiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii aklimi yitirmek uzereyim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Her ne olursa olsun yavaş toplasınlar[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 evet hızlı toplarlarsa mesela milletin elinden çekerek falan alırlarsa daha da çok bozulan alet olur maaliyet artar. böğjbıjğıb iğrencim tamam .P[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 işalla toplarlar irenç bir telefon (dilim varmıyo telefon demeye ama) kenderin göderdii sitede bitane asyalı çok güzel yapmış yağıştırmış telefonla gameboyu aynen o n gage işte[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 gerçeklik ihtimali %1. toplanırsa yerine 6600 falan alırım herhalde. ayrıca illa sidetalkin olayına girmeye gerek yok. şahsen ben kulaklıkla konuşuyorum çok daha iyi oluyor :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Dygrogrand, 13 December 2003 19:38 tarihinde demiş ki: evet hızlı toplarlarsa mesela milletin elinden çekerek falan alırlarsa daha da çok bozulan alet olur maaliyet artar. böğjbıjğıb iğrencim tamam .P[hline]Lucky's Gallery kopar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Bireylerin elindne alamazlar onu ama dağıtımına son verebilirler...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya da tiksindirirler : Olm N-gage cok kotu ne o ole cocuk telefonu gibi, kıyafetine uymuyo, rengi ayakkabılarınla ters dusuyo, sacına rofle yaptırmazsan uymaz, telefonu cebinden nası cıkarıyosun ? zor olmuyo mu ?, bak bu telefon onu dover, CIA ve MIT elinde N-gage goreni vuruyomu$ bak soylemedi deme ... vs vs vs[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya nası toplucaklar anlamadım imkansız bişi. Site süper ya :D[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 gerçekten site süpermiş :) niye toplansınki bir neden yoksa ama bence nokia da n-gage tipi telefon olmuyor yani bence pek telefon gibi değil.. yakında nokia nın çok değişik modellerde telefonları geliyor...[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 7600 geliyor, karemsi bir şekli var çok hoş minnacık MD kadar galiba N-Gage'nin konuşma şekli harbiden çok kötü ya[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Onunla konuşucam diye kasıcağıma, bir nintendo, birde nokia 3310 alırım.[hline]karakedi, 13 December 2003 19:41 tarihinde demiş ki: vada? [Bu mesaj Saeros tarafından 13 December 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 site süper ya auahuah[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 N-gage lileri otomatikman az gelişmiş gibi görüyorum bilgisayar oyunlarına bağımlı tipler falan[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Aket-Atum boş konuşmuşsun..[hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 imho[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bence fazlası ile saçma bazı yeni telefon tasarımları yani ne bileyim şekilleri abuk subuk olmuş ama bazıları genede güzel..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar