b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 arkadaşlar ben bugün sh 3 'ü aldım 5 cdlik bi oyun. yüklemeye çalıştım bgam.arc dosyası kayıp diyor.cdciye gittim cillop gibi yükledi orda sildiler bi cd yi oldu hemen geldim koydum cd roma ama olmuyo olmuyo aynı hata bana biri bu oyunun 2. cdsini indirebileceğim bi site yazabilir mi?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 up[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hmm dial up değilsen overnet, emule gibi programları kullan diyecem ama olmasan zaten kullanırdın sormadan cdler çalışmadığı zaman ben genelde parfüm sürüyorum alt kısımlarına, sonra tişörtümle siliyorum, çalışıyor (ciddiyim). 3-4 cd de çalıştı bu yöntem :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Kolonya da olması lazım. Bundan 4 sene önce filan, Quake Trilogy cd'm vardı bi tane, yanlışlıkla üstüne kakaolu süt dökmüştüm.Bi internet cafeye götürmüştüm, adam baktı cd'ye, gitti içerden bi kolonyalı mendil aldı, şu bebekler için olanlardan, şöyle bir silmişti cd'yi, takmıştım çalışmıştı. :)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yok kardeşler en garanti yol arko el kremini alıcan (annenin makyaj çantasında bulursun) :D İyice yediricen cd ye sonra silicen çalışmazsa makineyi aç RAM ine doğru bi üfürük yolla o zaman çalışır........[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Öne çıkan mesajlar