DeamoN Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 abi ewe geldiimden beri garip şeyler oluyo deminden ayagımın altından kapkara bi kedinin gectigini gördüm sandım.. allam ya delircem..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 halisünasyon mu görüyosun nedir? :)[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Benimde ayağım altında koyundan farkı olmayan bir pamuk yumağı var kendisi akkız olur heh kedimiz yani adı biraz öküz ismi gibi olabilir ama harbici kedidir kendisi :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 karabasan görmüşsündür görmenin sebebleri şunlar olabir korkma ve heyecanlanma...[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 yok abi bişiyim yok da kıl oldum rahatım bozuluo rahat rahat oturcama hazır ewde yannızken..[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hap kullanıomusun:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 yoo[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Ne o lan tribe girion galiba akineton falan mı çaktın Sen birazdan butterfly tribinede girersin... :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Mart 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 siradaki mesaji. I see dead people[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 yok olm okuldan gelince aksama kadar yannızken oluyo şimdi bişi yok ew dolu zaten bütün millet doluştu[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Justin, 13 Mart 2003 21:51 tarihinde demiş ki: hap kullanıyosanız kullanın bu beni ilgilendirmez ama forumda eczanelerde kolayca bulunabilincek hapların isimlerini yazmayın bi daha [hline]cRn Hele bide bazen bi tribe girion yürürken hani denetim masasından ayarlanır ya mouse'un arkasından 10 tane mouse gelir elin kolun bacağını hareket ettirincede arkasından 10 tane gelio matrix gibi takılıon manyakkkkkkkkk oluo :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Mart 2003 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Olum ben ex takılıom zaten . Normalda superman , mitsubishi falan takılıom...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Mart 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 oha adamlar hapçı çıktı be. kaçıyorum ben forumlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Bonecrusher, 13 Mart 2003 22:12 tarihinde demiş ki: oha adamlar hapçı çıktı be. kaçıyorum ben forumlardan :D[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 gülme be ciddiyim ben. çok saçma birşey yaptığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Nesi saçma? Eroin kullanmıoz ki ..[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Mart 2003 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 olm agrı kesici = uyuşturucu sadece yasal görünüo.. hepsi aynı bok işim olmaz . (nokta)[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 justin tekrar soruyorum, sen şu ayıcık kravatlı çocuk değil misin ben mi yanlış hatırlıyorum ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 justin dediğin yasal mı??? Yasalsa bende bir deneme yapıyım eheh...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 halüsinasyon görmek sakat bi durumdur aslında bilinciniz açıkken görüyosanız sürekli olarak -uyarıcı/uyuşturucu etkisi olan birşeyler almadan ya da yarı uyku modunda değilken falan- , birilerine danışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben artık alıştım.. 48 saat üzeri uykusuz ve yoğun olarak takılınca artık standart oluyor halisülasyon görmek.. Sade bir şey..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Justin, 13 Mart 2003 22:19 tarihinde demiş ki: olsun sonuçta küçük çocuklar öyle anlamıyor aa hap kullanıyolar diyip onlarda özeniyor yani banada saçma geldi[hline]cRn Hoca daha senin yaşın kaç başın kaç git allaşkına aklını başına topla.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bi kaç mesajı editledim Hapların isimlerini yazmayın bi daha ( şu eczanelerde reçetesiz alınanları söylüyorum )[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 yuh[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 lol ! buldum işte, bu sen olduğuna göre ayıcıklı gravat takan çocuk sensin[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar