Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scriptleri ekleyemiyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of bea inanılmayan kişi olduk :D ben denedim öle oldu diyom bea .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yav tamam inanıyorum denemişsindir ama nie böle dalga geçercesine dion ilk yazdığın çok hoş bir dildi . :) . sana olayı anlatayım scripti yazdım resync attım scripti gördü .add i_hede yazdım not a valid comment dedi . sonra sonuna eof koydum . resync yaptım script changed dedi . busefer .add i_hede yazdığımda koydu belki bendeki versiyondan böle oluyordur . ama böle oldu sizde olmuyosa bişi demem . belkide ben beceriksizim :) . alla alla yeteneksizssem ne bunu yüzüme vuruyonuz he diyin gitsin :p[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 20 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki:
Bazen oluyor oyle, item scriptlerini ikinci defa degistirip sphere'e gostermek gerekiyor, tamamen tesaduf yani basina gelen. Her sekilde calisir :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
ehueue öleyse pardon ozaman :D . olur böle hatalar :D[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
serveri kapa aç :) yada sen hangi versiyonu kullanıyorsun ( gerçi sitede tüm versiyonlar için dil aynı dio ama ... )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 20 December 2003 21:45 tarihinde sormuş :
yada sen hangi versiyonu kullanıyorsun?[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
55i kullanıyorum bide bişi daha var scriptleri geçtim Baska yerlerdedn giremiolar onu nasıl yapcam bide son olarak spherestatusbase.html.0 erroe verio ne anlamadım bukadar yardım OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Mesaj tarihi:
OLMAS döverlam benı millet bisuru şey yapıo tele center fln yapıolar valla döverler silemem 3kere sildim enbastan yaptın bidaha yaparsam kesin döverler
Mesaj tarihi:
ya bırakmam ben bunları yapmak için gecemi gündüzüme kattım bea vala olmasyani bırakcama siz biras yardım edin olsun bitsin işte spherestatusbase.html.0 die error verio bide console da bide ip olmuo giremiolar baska yerden anca cafede oluo
Mesaj tarihi:
elindeki 55i yi sil bunu çek . onda hata olabilir . orjinal siteden aldım linki
Sphere .55i[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
  • Yeni Oluştur...