Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ilk vehicle imi aldim 30k gibi cuzi bi rakama satiyolar baya zevkli hehe adamin teki 100 e yakin bike satti mining outpost ta piyasasi baya iyi[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Fiyatlari 10 dk içinde 4-5 cpu e düştü. İlk swoop u 150k ya sattım şu anda 35k ya satanlar var.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 herkes vinn vinn geziyo lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bu baglantıyla halen bitmedi patch bari iyice gaza geliyim ehe hız nasıl speederbiketa ? ayrıca burst ve gallop tarzı bi hızlanma hedeside varmı araçlarda ?[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 terrain negotiationu en dusuk speeder bi rampaya vur bakalim ne olcak. en iyisi landspeeder. aralarindan cok buyuk hiz farki yok 14 e 12 gibi idi[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 novice scout bile olmayan biri için pek önemli olmaz sanırım :) alıştık artık tepeleri yavaş çıkmaya en azından benden kat kat hızlı çıkar ayrıca dantooine falan av için agırlıklı olarak bulundugum gezegen o yüzden dere tepe sorunum olmaz orda pek fazla[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Grafikleri çok hoş[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 landspeedera atlayip teybin sesinide sonuna kada kökleyip bestine de tur atmassam mono demesinler bana... takilirsin artik yanima pop...gunn da aragaz verir[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Vehicleların burst ya da gallop tarzı bi hızlı gitme opsiyonu yok ancak zaten bir mountun gallopundan daha hızlı gidiyorlar default olarak. Landspeeder en yüksek hitpointe sahip, en yavaş araç ama terrain negotiation'ı en yüksek araç. Yani tepede de aynı gidiyo, düzlükte de. Swoop bike en hızlı araç ancak kolay patlıyor ve bakım ücertleri yükek. TN si de en düşük araç yani düzlükte basıyor, rampada üzüyor. Speeder statleri en dengeli olan. HP, TN ve hızı diğer ikisinin tam arasında. Ayrıca araç içindeyken HİÇBİR şekilde saldıramıyorsunuz etrafa yalnız araç sizi sanırım gelen saldırılardan koruyor (bu sadece landspeeder için gereçli olabilir) Fiyatları çok ucuz olmuş bence. Şöye tanesi 400-500K olmalıydı ki para biriktirecek ve parayı harcayacak biyer olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 taylan in swoop en son gordugumde yaniyodu bi ara 2 motoruda yanmaya basladi turbo gibi gozukuyodu lol... speeder bike imdan memnunum[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ...iyi hos da coronet starportun onunde gozlerime inanamadim..bike tan hicbisey gozukmuyodu..tam bir kaos ortami vardi..playerdan cok bike vardi ve cogu damage almis yaniyordu...theed de ayni durumda.... gerci ilk heves dogal karsilanabilir ama boyle devam ederse buna bi patch gelir...sehir icinde bike la girilemeyebilir..sehrin kapisinda garagelar otopark olarak kullanilabilir..bi de sasirdigim fiyatlarinin cok ucuz olmasi.. beklemiyordum dogrusu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Valla mining outpost yakınında bi hatunun vendoru vardı, swoop 30k, speederbike 20k, landcruiser 15k... Ne kadar varsa hepsini aldım, ilerde karaborsa yapcam... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Araclar cok cabuk dmg aliyorlar 2 mis. yaptik taylanin motor cayir cayir yanmaya basladi :) birde nerelerde garage var bunlari bulmak hatta alip sehre koymak lazim :) Motor uzerindeyken bir binaya girince yada craft yapmaya calısınca "mount uzerinde yapamazsiniz" gibi bir mesaj veriyor :) Ellerimizi birakmiş halde o hizdaki bir araci kullanmakta ayri bir marifet herhalde :) [hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 17 December 2003 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bu arada araçlarda bug var araçtan inip store yapsanız bile aracınız orda gözüküyo o yüzden sehirlerde falan heryerde araç gözüküyo yakında fixlerler onu bu sabah theed SPnin onunde dumur oldum zaten o manzarayı gorunce :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 baya iyi oldu bu araclar bence[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bu haftasonu bi podrace düzenlesek mi ne dersiniz? :)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eheh talustaki badge locationlarından birinde sludge pantherler falan var oraya gidin bence :) acaip zevkli ehe yakalayamıyo salaklar yarış yapar gibi hissediyosun *! manyak speederbike kullanırım kralını tanımam*[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 lol her turlu master makasciyimdir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bu arada arada bir yaratiklar tam uzerleirnden gecerken bi koyuyolar aractan dusuyosun.. ole bi olay var 2 kez basima geldi fazla yakinlarina yaklasmamak gerekiyo agrolarin ozellikle dantari kunga junta gibi abuk magra adamalri affetmiyo, tutuyo kolundan cekiyo assaya[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 lol çok zevkli bişey yaptım. araçların ilk gününde Skunk diye bi rebel landspeederiyla sehire dalip taciz ediyodu LOL falan diye spam yapiyodu. Atladim speedderima takip ettim, sehrin guneybatisinda yakaladim ipnayi, popun daima yapmami istedigi gibi arac durmadan atlayip adami KD edip aractan dusurdum, son lafı "penis" oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 matrix 1 gunn 2[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Ex-Master Marksman / Ex-Master Commando / Ex-Master Pistoleer / Master Brawler / Master Fencer Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Gunn, 17 December 2003 18:30 tarihinde demiş ki: lol çok zevkli bişey yaptım. araçların ilk gününde Skunk diye bi rebel landspeederiyla sehire dalip taciz ediyodu LOL falan diye spam yapiyodu. Atladim speedderima takip ettim, sehrin guneybatisinda yakaladim ipnayi, popun daima yapmami istedigi gibi arac durmadan atlayip adami KD edip aractan dusurdum, son lafı "penis" oldu lol. lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Gunn, 17 December 2003 18:30 tarihinde demiş ki: lol çok zevkli bişey yaptım. araçların ilk gününde Skunk diye bi rebel landspeederiyla sehire dalip taciz ediyodu LOL falan diye spam yapiyodu. Atladim speedderima takip ettim, sehrin guneybatisinda yakaladim ipnayi, popun daima yapmami istedigi gibi arac durmadan atlayip adami KD edip aractan dusurdum, son lafı "penis" oldu lol. rampaya vursaymis nal topliycakmisin[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 haha skunk-ape salagını mı diyosun gunn imperialların fp makinesi o wookiee :) her geldiginde en az 3-4 kez öldürmeden göndermiyoruz onu hmm nightsisterların yanına dalmak lazım araçla ehe[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Gunn, 17 December 2003 18:30 tarihinde demiş ki: lol çok zevkli bişey yaptım. araçların ilk gününde Skunk diye bi rebel landspeederiyla sehire dalip taciz ediyodu LOL falan diye spam yapiyodu. Atladim speedderima takip ettim, sehrin guneybatisinda yakaladim ipnayi, popun daima yapmami istedigi gibi arac durmadan atlayip adami KD edip aractan dusurdum, son lafı "penis" oldu lol. Araç durmadan nası atlıyosun speederdan??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar