Eno Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Sürekli bu konuşulmakta.. Bi ben göremedim golü. Nasıl bir goldü, görenler anlatırsa, elinde videosu olanlar yollarsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 evet eve geldiğimde babam ne biçim bi goldü o öle rezalet falan diye dalga geçmeye başladı benle :) bende merak ettim[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 BJK maçı kaç kaç bitti?[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Metin Aktaş vurdu tayfurla bi adam kafa topuna çıktı tayfur arkaya sektirdi zago ya geldi top zago geri oynadı cordoba ya Yusuf cordoba ya pres yaptı cordoba gelişine vurmadı topu çekmek istedi fakat sağ ayağınla topu soluna almak isterken sol ayağına çarptı sonra aynı şekilde top yine arada kaldı ayaklarına dolaştı top resmen yusuf bastı vurdu gol oldu. Cordoba 8 de golü yedi 82dk özür diledi sahada[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 2-1 bjk aldı maçı ben de baya merak ediyorum şu golü.. pek meth ettiler :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 2-1 beşiktaş almış, ben izleyemedim valla..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 aman fevzinin başına gelenler gelmesin başına adamcağzın mondragon rulz bu aralar[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 2-1 bjk yendide. Ben hayatımda bu kadar çok geri top oynayan bir takım görmedim. Hele bir pozisyon var ceza shaasına 5-10m var topu cordobaya kadar oynadılar.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 cordoba oyun boyunca süper oynuyor ama min. 5 maçta 1 böyle riskli, gereksiz numaralara giriyor yemiş sonunda bi tane[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Beşiktaş dergisinde röpörtajı vardı cordinin geçen seneden bu çok açılıp hata yaptığında yapılmıştı röpörtaj Eskiden 2. ligde santrofor oynuyormuş.Çok gol atıyormuş.Antremanlarda kaleye geçermiş bazen herkes çok iyisin diyormuş. Bi gün sahada arkadaşlarına ve kaleciye bakmış kaleci değişik forma giyiyormuş farklı olmak istemiş kaleci olmuş.Ordan kalmaymış açılma tutkusu. Zaten futbolda bir söz vardır. İyi kaleciler kötü gol yer![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Nasıl ya? 82 de ne özürü diledi adam? :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 90-8=82 enocum :) yani o golden sonra deli kurtarışlar yaparak kendini affettirdi demek istio :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 14 December 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ne kurtarısı ya ? Sebat bos kale yerıne devamlı auta atmasa durum boyle olmazdı. Bu arada cordobanın yedıgı gol, kanallarda kalecılerın yaptıgı salak hareketlerden dolayı yenılen gollerın vıdeosu olur ya, en basta bu gol olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yinemi yendi bjk ya öf 1-0 olmuştu sevinmiştim[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yıne yenıcek yıne yenıcek yıne yenıcek takı bjktas ıc cokus yasıyana kadar yıne yenıcek yıne yenıcek[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Bullet, 14 December 2003 01:21 tarihinde demiş ki: Ne kurtarısı ya ? Sebat bos kale yerıne devamlı auta atmasa durum boyle olmazdı. Bu arada cordobanın yedıgı gol, kanallarda kalecılerın yaptıgı salak hareketlerden dolayı yenılen gollerın vıdeosu olur ya, en basta bu gol olmalı. Denizli ninde pozisyınları gol olsa 2 -0 bitmezdi fener maçı..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Pardonda ne alaka sımdı denızlı macı ? Bırısı cordaba kurtarıslarıyla kendı affettırdı gıbılerınden bıseyler demıste ona karsı yazdım ben. Cordobanın kurtardıgı sut fılan yok.Sebat son dakıkalarda macı ızledıysen bos kaleye atamadı resmen. Bu arada sende dogru dedın, denızlı pozısyonları degerlendırseydı mac 2-0 bıtmezdı, ama fenerde tamamını degerlendırseydı mac emın ol 5-2 yıne fenerın ustunluguyle bıterdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Abi yapmayın fenerin ne pozisyonu var(net olarak) goller dışında...Bİr tek ilk yarının sonlarına doğru van hooijdonk'un kafa vuruşu var.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yahu kaleye tek şut gelmiş, oda hatadan beşiktaş maçında kaleyi tutan başka bir şut yok dünkü maçta ha önceden kurtardığı onlarca zor pozisyon adına olsa bu hatası tamamda, dünkü maçta şut gelmemişki kalenize :)[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 valla ben maçı seyretmediğimi söyledim, sadece blackchaos un dediğini enoya tercüme ettim direk olay yarattınız ne diyim yani lol.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 rofl amma alıngan olmuşuz, ne olayı ya sadece bir açıklama yaptım, bende izlemedim maçı istatistiklere baktım, gazete okudum falan ;)[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 gol çok komik top geliyor önce cordoba eğilmeye başlicakkan aklına geliyor topun geri pas olduğu sonra topu sola çekeyim öle vururum derken sol topuğuna çarpıyor lol adam aklını maça vermeden oıynuyor mahuah yok böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 sahiden tek şut var kaliye tutan o da cordobanın ayağına doladığı top, onun dışında akçaabatın 8 şutu var kaleyi bulmayan.(onlardan bazıları da kaçırılcak gibi deildi yalnız)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Son 10 dk da sebat 2 tane net fırsattan yararlanamadı. Bırtane kafa sutu var adamın yere sektırerek vurdu salak. Dıgerıde topa ıyı vuramadı auta gıttı. Ama her ıkısıde %100 luk pozısyonlardı. Cordoba kıpırdayamadı bıle. Bu arada fenerın baska pozısyonu yok dıyen arkadasa guluyorum. 2. yarıyı ızlemedın galıba. Hooijdonk ve rebrovun kacırdıklarını gormemıssın. Denızlının 2 tane net fırsatı var. 2. yarı kaleye 30 metreden cektıklerı sut dısında baska sutları yok.Hooijdonk'un frıkıgını serhat sagolsun cıkardı kaleden, bıde bombos atamadı.Ilk yarıdada adam cıkardı kaleden kafa sutunu.Yanı kısacası her ıkı takımda pozısyonların tamamını golle sonuclandırsa emın ol 5-2 bıterdı o mac. Cordoba bu hareketlerı her mac yapıyordu, ıyı bır ders olmustur. Ama fecı komıktı dustugu durum.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Cordobanın kalecılıgıne lafımız yok, ama dun yedıgı golde cok komık duruma dustu, ben bunu dıyorum. Yanı her zaman gosterılcek bu gol, hanı olur ya eurosport fılan verır komık goller dıye. En basta verılebılır bu gol mesela.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar