Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cordoba'nın Akçaabat'tan yediği gol?


Eno

Öne çıkan mesajlar

Metin Aktaş vurdu
tayfurla bi adam kafa topuna çıktı tayfur arkaya sektirdi zago ya geldi top
zago geri oynadı cordoba ya
Yusuf cordoba ya pres yaptı
cordoba gelişine vurmadı topu çekmek istedi
fakat sağ ayağınla topu soluna almak isterken sol ayağına çarptı sonra aynı şekilde top yine arada kaldı ayaklarına dolaştı top resmen
yusuf bastı vurdu gol oldu.
Cordoba 8 de golü yedi 82dk özür diledi sahada[hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş dergisinde röpörtajı vardı cordinin geçen seneden
bu çok açılıp hata yaptığında yapılmıştı röpörtaj
Eskiden 2. ligde santrofor oynuyormuş.Çok gol atıyormuş.Antremanlarda kaleye geçermiş bazen herkes çok iyisin diyormuş. Bi gün sahada arkadaşlarına ve kaleciye bakmış kaleci değişik forma giyiyormuş farklı olmak istemiş kaleci olmuş.Ordan kalmaymış açılma tutkusu.

Zaten futbolda bir söz vardır.
İyi kaleciler kötü gol yer![hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bullet, 14 December 2003 01:21 tarihinde demiş ki:
Ne kurtarısı ya ?
Sebat bos kale yerıne devamlı auta atmasa durum boyle olmazdı. Bu arada cordobanın yedıgı gol, kanallarda kalecılerın yaptıgı salak hareketlerden dolayı yenılen gollerın vıdeosu olur ya, en basta bu gol olmalı.

Denizli ninde pozisyınları gol olsa 2 -0 bitmezdi fener maçı..[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pardonda ne alaka sımdı denızlı macı ?
Bırısı cordaba kurtarıslarıyla kendı affettırdı gıbılerınden bıseyler demıste ona karsı yazdım ben. Cordobanın kurtardıgı sut fılan yok.Sebat son dakıkalarda macı ızledıysen bos kaleye atamadı resmen.
Bu arada sende dogru dedın, denızlı pozısyonları degerlendırseydı mac 2-0 bıtmezdı, ama fenerde tamamını degerlendırseydı mac emın ol 5-2 yıne fenerın ustunluguyle bıterdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu kaleye tek şut gelmiş, oda hatadan

beşiktaş maçında kaleyi tutan başka bir şut yok dünkü maçta

ha önceden kurtardığı onlarca zor pozisyon adına olsa bu hatası tamamda, dünkü maçta şut gelmemişki kalenize :)[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sahiden tek şut var kaliye tutan o da cordobanın ayağına doladığı top,
onun dışında akçaabatın 8 şutu var kaleyi bulmayan.(onlardan bazıları da kaçırılcak gibi deildi yalnız)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son 10 dk da sebat 2 tane net fırsattan yararlanamadı. Bırtane kafa sutu var adamın yere sektırerek vurdu salak. Dıgerıde topa ıyı vuramadı auta gıttı. Ama her ıkısıde %100 luk pozısyonlardı. Cordoba kıpırdayamadı bıle. Bu arada fenerın baska pozısyonu yok dıyen arkadasa guluyorum. 2. yarıyı ızlemedın galıba. Hooijdonk ve rebrovun kacırdıklarını gormemıssın. Denızlının 2 tane net fırsatı var. 2. yarı kaleye 30 metreden cektıklerı sut dısında baska sutları yok.Hooijdonk'un frıkıgını serhat sagolsun cıkardı kaleden, bıde bombos atamadı.Ilk yarıdada adam cıkardı kaleden kafa sutunu.Yanı kısacası her ıkı takımda pozısyonların tamamını golle sonuclandırsa emın ol 5-2 bıterdı o mac. Cordoba bu hareketlerı her mac yapıyordu, ıyı bır ders olmustur. Ama fecı komıktı dustugu durum.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cordobanın kalecılıgıne lafımız yok, ama dun yedıgı golde cok komık duruma dustu, ben bunu dıyorum. Yanı her zaman gosterılcek bu gol, hanı olur ya eurosport fılan verır komık goller dıye. En basta verılebılır bu gol mesela.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...