melun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kesişme, tanışma, hoşlaşma hepsi bi nevi yozlaşma haşhaş bana taş sana koşsana mendabur kaçsana bakma, yaklaşma bana kargoyla kalbini, postayla kırmızı zarfla dilini yolla palavra yavşaşmalar yallah koklaşma, kaynaşma, kavuşma! kesilesi dil var ama "sökülesi kalp"miş saçmalama elimi bile vermem sana hobarey pa ram pa pa ram pa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 harbiden güzel. müzik üstüne oturtulursa cidden güzel olur[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hobarey :) bana replikasın şarkısını hatırlattı.. hatta haydi bir ses duy un melodisine cuk oturur.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bak Petek Dinçöz hayatta geri çevirmez, iyi para alırsın. Bence bir düşün. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 abi kızma ama okuduğumda ajdar geldi aklıma direk...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o söylenme biçimine bakar alakasız notalarla söylersen her şarkı aslında "ajdari"dir.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Head, 19 December 2003 17:33 tarihinde demiş ki: o söylenme biçimine bakar alakasız notalarla söylersen her şarkı aslında "ajdari"dir.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic sana da 10.000 ajdar gücü aşiliyarak yaptiğin abukluklarin devamini diliyorum sayin başman.. unutmam untumam unutmam unutmam unutmam unutmam untumam unutmam unutmam unutmam.. yediririm![hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Herkese Mutlu Xmaslar neyse gerçekten kendimce gereksis goruyorum...bu yuzden bır yorum sunamıyorum ıyı olanından...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yedik yani dimi? kumboloe..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar