Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayağım yere yapıştı.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Sabah dersliğe doğru yürüyordum. Birden bire karşı koyması güç bir kuvvetin beni yerin içine doğru çekmeye çalıştığını hissettim. Evet, adımımı her atışımda bu ürkütücü hissi duyuyor, adımımı her kaldırdığımda ise bu korku veren duygudan kurtuluyordum.
Çünkü ayağımın, ikinci adımı atmak için yerle olan temasını kestiğimde, o ayağım kendini kuş gibi hür hissediyordu. Ayaklarımın yerden kesildikleri vakit mutlu olduklarından emin olmak için bir ara kaldırımın ortasına oturdum. Herkezin şaşkın bakışları arasında ayaklarımı havaya kaldırdım: "N'allahım; gayet rahatım!.."

Ama ne zaman ki tekrardan yürümeye karar verdim, o korkutan hissi yeniden duymaya başladım. Hatta bu defa adımımı atıp ayağımı yere bastığım anda o amansız güç beni daha büyük bir kuvvetle dünyanın merkezine doğru çekmeye başlamıştı.

Evet.. Yolun sonuna gelmiştim. Belki de sonun başlangıcındaydım? Kim bilir? İşte bu ruh haliyle bir adım daha attım ve ayağım yere yapıştı kaldı. Artık oradan kımıldamam imkansızdı. Ben direndikçe çekim hızı daha da artıyordu.

Tüm gücümle maksut kaderime kahrmanca karşı koydum ve ayağımın yapıştığı yerden kendimi kurtarmaya çalıştım. Gerekirse ayağımı orada bırabilirdim oradan kurtulmak için. Sonunda başardım. Ama ayağım değil de, ayakkabım orada kalıverdi. Zarf üzerine yapışmış bir posta pulu gibi sım sıkı yapışmıştı zemine. Epeyce uğraştıktan sonra zavallı ayakkabımı kurtarabildim. Tabanı simsiyah bir maddeyle kaplanmıştı. kantin'e girdim. Sol ayağım çorapla yere basıyor.. Ayakkabı ise elimde.. Herkes bana bakıyor..

Meraklı bir insanımdır. Oturdum, o esrarengiz siyah maddeyi ufak bir tahta parçası ile ayakkabımın tabanından sıyırmaya başladım. Onu ayakkabımın tabanından her sıyırışta, bu defa da o iğrenç madde tahta parçasına yapışıyordu. İğrenç madde o küçücük tahta parçası üzerinde öyle birikti ki, ayakkabımın tabanını temizleyemez hale geldim.

Kim attıysa o sakızı yere ayıp be kardeşim![hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...

[Bu mesaj Fistan tarafından 05 December 2003 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ben de diyorum herif yeni atılmış asfaltın üzerinde mi yürüdü! Hülem bi sakıza karşı koycak dermanın yok mu dizlerinde? :-)[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Kelimeden tassarruf ederdi ama sanatçı benliğini ortaya koyamazdı.(Vay bea!)[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 05 December 2003 13:06 tarihinde demiş ki:
Esrarengiz siyah madde beton olabilirmi Babacum ya.. bide tek ayağıma yapıştı.[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...

yogh yauv! devamını okumamıştım ehu :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Vay anasini tum yolu sakizlar kaplamis.:lol:
Fistan olum sende anliyamadinmi o an ulan sakizmis bu ya
Ayrica birde kaldirima oturmussun kicindada birsey hissetmedinmi
Bir agirlik bir dunyanin icine cekilmek falan?
Vay be yinede iyi yazmissin.,
Birdaha yaz birdaha koy daha iyi olur. :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 05 December 2003 17:30 tarihinde demiş ki:
I$te paticik bir sanatcı daha yarattı ve onu hayatın amansız ellerinden kurtararak gercek cennete doru fırlattı ..... Bu sakız allahın bir lütfu bence, Kendini kesfetmeni saglayan bir lütuf ... May the force be with u[hline]

:lol:

ben siyah miyah ayağına yapışmış fln görünce allah dedim örümcek adamın korkulu rüyası simiyotik yaratık (a.k.a venom)... falan filan neyse saçmaladık iice garbage a gidesi bi konu :lol:[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe çok güzel. Arkadaş "Ayaama Sakız Yapıştı" Diye açtıgı topicin içine msj yazıcagına bayaaa bi acıklamıs :-)
Buda Garbage'lık olmasını engellemis eheh.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...