Lynx Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Gerek kalmamış :) [Bu mesaj Lynx tarafından 13 Mart 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Lynx Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 [Bu mesaj Lynx tarafından 13 Mart 2003 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben daha çok şey istiyorum.. muhahah aç gözlü kazma Bonecrusher[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
HellHound Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 thief olunmaz thief dogulur! *!kacar*
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 spyların babası gelmiş aha... gel yardım et bana.. *!kolundan yakalar*[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Volfied Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Bonerusher sana thieflerin en önemli özellliklerinden üçünü sıralayayım, bu her fantazi edebiyatı eserinde, hırsız içeren oyunda (splinter cell, rogue spear 6. bölüm) vardır. Sabır Öldürmenin son seçenek olması Hız ve refleksler eğer sabırlı bir biligsayar oyuncusu değilsen, yani 15 dakika boyunca aynı yerde bekleyip adamın geçmesini bekleyemiyorsan hırsız türü oyunlar senin çin değildir :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice...
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 öldürmenin son seçenek olmasını anlayamadım[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Popeye Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 hmm nesini anlayamadın?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 mesela deus ex'de hiç adam öldürmeyecek miyiz?[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Volfied Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Deus Ex i güzel yapan hiç adam öldürmeden mermi harcamadan oyunu bitirebilme özelliğinin olmasıydı :) Deus Ex 2 çıksın, kesinlikle mermi kullanmayacağım. Zaten stealth ı stealth yapan da odur, sabır ve öldürmemek, öldüreceksen bile senin öldüğünü görmemen gerek.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice...
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 öldüğünü görmemek? açıklar mısın biraz daha. Püf noktaları, ipuçları felan[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 genel konular veya saklanma,thieving konusunda ipuçları[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Volfied Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 gölgeler senin dostun sabırlı biri olacaksın silah kullanmayı unut genelde, yani tek silahın susturuculu tabanca, herhangi bir dager, ya da bir ok olabilir zehir dostun mesela D&D de oynayacaksnan endini kaptırmalısın, ben bi DM olsam ve Thief D&D oynasak arkadaşlarla theif de detaylara dikkat ederim ve ettiririm, mesela kurbanının nefeslerini iyicene dinleyip onunla aynı anda nefes alıp vermeyen bi assasin amatördür. Önemli olan güç değil, hız ve keskinlik, bir vuruşta öldürdün ölüdrüdün, öldüremedin kaçıcaksın[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 fallout 3 çıkıyor. acaba stealth yetenekleri ne derece olacak...
Öne çıkan mesajlar