Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SADDAM YAKALANDI!

Jester

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 16 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki:
Peki bende konuyu o zaman şöyle degiştireyim o bayıldıgın amerikan hukumeti senin halkını umursuyormuda sen bir anda onları korur oldun?
Kendi halkını savunacagına neden onları savunuyorsun bunu açıkla bana başkalarını suçlayacağın yerde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Soru buydu ama anlayana tabi :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu durumda suradan anliyoruz ki su konuda yanildigini onaylamis oldun ;

said:
Norak, 16 December 2003 23:56 tarihinde demiş ki:
fedaykin sayfa 34 te demişki:
"..isterim. Amerikan halkı ile hükümetlerinin ayrılmasını da tabii ki redderim çünkü halkıda hükümetinin hem politikalarını destekliyor hemde bundan çok da güzel çıkar sağlıyor"[hline][i]Wow - MM - SmS

madem oyle, o zaman sana sorunun cevabini su linkteki son postta bulabilirsin. herhalde 'bir sekilde' gozunden kacti.

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=62248&page=34[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....
Sosyal ağlarda paylaş

unitynin ben abd hükümetine bayılıyorum dediğini görmedim onca sayfadır,niye diğer yapılanları atlayıp sadece abdye yüklendiğini soruyor adam.
atlamışta olabilirim biri 36 küsür sayfa içinden bulup gösterirse ok kabul ederim hatamı, atlamışımdır 1,2 sayfayı hiç okumadım direk geçtim çünkü.

ben abdyi çok aşırı sevmem ama gitmeyi düşünüyorum, arkadaşlarım var orda, neden çünkü burdan sıkıldım, değişiklik istiyorum. Başka yerleri görmek istiyorum. ama ben aynı zamanda mısıra gidip piramitleri de görmek istiyorum.

ama fedaykin in istediği şey ölüme karşılık ölüm, doğru olan buysa eğer ki, pek sanmıyorum? kan içinde yüzenleri yokederek daha çok kan içinde mi yüzmek istiyorsunuz? Mahşerin 2. atlısı (savaş) yeryüzünde dolaşırken onun atına mı binmek istiyorsunuz? güçlü olanları yokedip o güce sahip mi olmak istiyorsunuz? ikiz kuleler yıkılırken ortaya çıkan kurukafayı gördünüz mü canlı yayında izlerken? ben gördüm, sonradan sildiler o sahneyi hatta... iyi nası istiyorsanız öyle yapın

buna göre bence fedaykin, bush vb gibilerinden daha iyi olmuyor. aynı konumda olsa belki dünya savaşı çıkaracak, nerden biliyoruz?

ayrıca absolut, bowling for columbine ı izledin mi? bence bir izle ve abd halkının nasıl korkutulduğunu gör.[hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 17 December 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Ve bu arada amerikan halkı neyi destekledigini biliyor mu o ayrı bir 50 sayfalık topic olur. Malum halk degil baska gucler amerikayı yonetir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

iste fedaykin icin oyle bir sey yok ! amerika bir butundur bolunemez, herkes bilincli bir sekilde, ve cogunlukla tek bir amac dogrultusunda calisir : dunyayi terore bogmak. - hizbullah, pkk, dhkp-c filan yok dunyada -. tabi ayni mantikla, HEPIMIZ de akpliyiz.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende doğru düzgün bi yorum tutturamadım , sürekli topicteki yorumlarımı değiştiriyorum.konu hakkında baya uzun boylu düşündüm.şu 19 senelik hayatımdaki tecrübelerimle birleştirdim.bakın bakalım nasıl olmuş...
Fedaykinin söylemek istediği bence açık:abd bukadar modern ve demokratik olduğunu iddia ettiği halde bu katliamları nasıl yapıyor?cevap basit:abd aslında terörist bir imparatorluktur ve er geç yıkılacaktır.elbetteki hiçkimse masumların ölmesini istemez , ama amerikalılar ırakta binlerce yaşlı genç , çocuk ölürken evlerinde hiçbir tehlike görmeden , orada askerlerinin yediği nanelerden habersiz yaşıyorlar.ıraklıların başına gelenlern birazıda onların başına gelsinde ne olduğunu anlasınlar.
Unityde şunu söylüyor: niye illada insanların terörü tatması gerekiyor.niye illada abdde diğerleri değil?niye herkes sorun başkalarına gelince "onlar bizi ilgilendirmez" deyip susuyorda abdye gelince bir anda anti-kapitalist , evrensel barış yanlısı kesilip abdyi lanetliyor?tarih boyunca hepimiz birbirimizi bu yollarla öldürmedikmi?abdlilerin ne farkı var?

valla benim tartışmadan anladığım bu.birde bunlardan çıkarttığım sonuç var:
ABdnin yıkılmasının herşeyi çözeceği konusunda fedoya katılmıyorum.insanlar her zaman başlarına gelen kötü olaylar için bir günah keçisi ararlar(özelliklede konu hakkında bilgisi olmayan cahil insanlar fanatikçe onlara ne hedef gösterilirse ona saldırırlar).günah keçisi suçlu olsun veya olmasın , bulunur ve lanetlenir.orta çağda avrupalılar kötü olaylar için cadıları suçlardı hatırlarsanız.yakın zamanda işlenen satanist cinayetleri içinde insanlarımız FRPyi suçlamaya kalkmıştı.buda bunun gibi bişey.kim , "diğerlerinden" farklıysa , kim en yüksekteyse o günah keçisi seçilir.bu durumdada abd günah keçisi oluyor bence.ha ben ABD suçsuzdur ASLA DEMİYORUM çünkü kesinlikle suçludur.fakat şimdi dürüst olun ve kabul edin: "Meyve veren ağaç taşlanır." bir düşünün , bundan birkaç on yıl öncede "Süper Öcü Güç" , "Günah Keçisi" SSCB'ydi , ABDde "Süper Kurtarıcımız"dı.SSCB 12 yıl önce yıkıldı.Ama bu neyi çözdü?hiçbirşeyi.tam tersine olaylar dahada beter hale geldi bence...
Özet Sonuç: Dünyada herzaman bir "Nefret Edilen Süper Güç" olacak.Bi zamanlar bizdik , sonra Almanya oldu , sonra SSCB.Şimdide ABD.ve bu duruma gelen birinin yapabileceği normal şey olarak , (kimsenin müdahale edemeyecek durumda olmasından cesaret alıp)bu süpergüçler hep dünyayı kendi çıkarlarına göre değiştirdiler , değiştirecekler.bunun çözümünü ben bilemem.ama çözümün ne "insanlara acıyı tattırmakta" , nede onları "Ezmekte" yatmadığı bir gerçek.
*!Konuyu kansız şekilde noktalamaya çalışır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

hassssssss bosa konusmuyormusuz niyetimizi anlatabilmisiz demek ki millet anlamis. bu durumda sorun bende degil demek ki.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 17 December 2003 00:30 tarihinde demiş ki:
ABD yıkılırsa yerine başkası gelir ama bu ABD hukumetini sucsuz yapmaz. bizde o hukumet en suclu hukumetlerden biridir diyoruz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

onu sen diyorsun. baskasi oyle demiyor. tek suclu vardir, tarih boyunca hep en suclu odur, baskasi resmen yoktur, o da abddir diyor adam.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....
Sosyal ağlarda paylaş

işte abso bende zaten farklı bişey demiyorumki bak nedemişim zaten "ABD kesinlikle suçludur" bunu kimse inkar etmez ama sadece o suçlu değildir.şimdinin standartlarına göre bakınca inanılmaz şeyler yapmış gibi görünüyor sırf kendi çıkarları için ama bu sadece tarihteki çıkar entrikaların ÇOK KÜÇÜK bir parçası bence...ha yanılıyor olabilirim tabii sonuçta bunlar benim hayat tecrübem ve belliki burada tartışan herkes benden büyük , tecrübeleri benden daha fazla.bi kabahat işlediysem affola...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 16 December 2003 23:15 tarihinde demiş ki:
cehalet fiskiriyor zapatista 98 de anlasma masasindan kalkmis, yeni meksika baskani zapatistayi silip aticagini soylemis bu ikiiiii al buyur :

The Zapatistas broke off talks with the government in September 1996 over failure to implement an accord on indigenous rights.

http://quickstart.clari.net/qs_se/webnews/wed/cu/Qmexico-chiapas.RjKb_Da9.html

o isguzar savci burada senin gozu donmus nefret propagandani eskaza gorseydi bu gun burada polemik yapiyor olmazdin bu da uccc.

Cehalet nereden fışkırıyor orası herkezin kendi görüşü, bence nereden fışkırıdğı açık. Google'dan arataran Zapatistalar hakkındaki engin bilgini derinleştir derinleştirebildiğin kadar. Yıllardır araştırdığım ama senin hgiç bir fikrin olmayan konuyu bir gece içinde derin derin araştır bakalım. Hazır araştırmaya başlamışken ateşkes imzalandığını ve meksika ordusunun o bölgeden çekildiğini ve hala bir şekilde görüştüklerini de araştır. Hazır araştırmaya başlamışken bir çok uluslararası insan hakları örgütünün (hani şu senin ağzından düşürmediğin kelimeyi savunan örgütler) Meksika hükümetinmdense EZLN'yi muhattap kabul ettiğini de araştır bir istersen.
said:

goruyorum ki bu onermeyi etkili bir sekilde kendi dusunce sistemine carpitamamissin. sen japon katliamlarini niye basit ve onemsiz gosteriyorsun amerikayi daha kotu gostermek icin. niye vietnamin dag kabilelerinde yaptigi katliamlar onemli olmuyor cunku aksi takdirde amerikayi iyice abartamayacaksin. yahu enteresan bunlara kulp takmaya gayret gostermissin. peki huguenot katliamini NASIL amerikancilikla ya da amerikayla bagdastiracaksin gorelim bir sanatinin derecesini. cok enteresan HALA daha bu katliamlari lanetlemis, yapanlari kinamis degilsin. nedir bu dusmanimin dusmani benim dostumdur sacmaligi mi.

Şimdi tartışma konusu amerika iken benim çıkıp ortaya şu katliamı lanetliyorum, bunu da lanetliyorum, o yetmedi birde bunu lanetlkedim demememi ihtiyaç var. Ortada amerşikanın katliamları tartışılırken benim çıkıp başka bir ülkenin katliamlarını lanetlemem absürd kaçmaz mı? Hele sen bunu amerikanın katliamlarını kamufle etmek için kullanırsan bu çok daha korkunç kaçmaz mı? Evet tarihin çeşitli evrelerinde çeşitli gruplar, devletler, insanlar, ırklar her ne dersen de katliamlar gerçekleştirmişlerdir, şimdi tek tek benim bunları kınamam mı gerekiyor. Şayet mutlu olacaksan kınayayım Japonyanın İkinci Dünya savaşında yaptığı katliamları ve diğerlerini. Peki sen ne zaman Amerikanın Vietnamda, Irakta yaptığı katliamları kınayacaksın. Unity'nin ağzından bir kez olsun Amerikanın ambargosuy sonucu Irakta ölen 800.000 çocuğun ölümü bir katliamdır ve bunun suçlusu ABD'dir lafını ne zaman duyacağız?
said:

evet anti-irkci orgute katilmis anti-fasizan etkinlikler yapmissin demek. asil yukselen irkci sensin yahu ? niye dagildi balkan agi dayanamadilar mi senin ayrimci ofkene ve nefretine. ya sen irkcilik kelimesinin fasizmin anlamini bilmiyorsun, ya da mucadele edicem bunlarla derken karanlik tarafin buyusune kapilmissin. senin sactigin ofke ile mussolininin hitlerin konusmalarinin tonlamalari ve renkleri arasinda hicbir fark yok. ben bilgisayar karsisinda en buyuk amerika dedigimi goremedim ama senin bilgisayar arkasindan kahrolsun su insanlar, onlari asalim bunlari surelim onlar heperpof, teror olsun supermarketlerde dedigini gordum.

Balkan ağı uzun süre ayakta kaldı ki bunun en büyük sebebi senin gibi sinir yıpratmaktan başka bir işe yaramayan insanlar olmaması sayesinde. Dağılması ise daha farklı bir örgütlenmenin daha uygun olduğu kararı olması sonucu alındı, belki merakm edersin diye söyleyeyim.

İşte burada iyice zıçmışsın. Amerika senin nazi ırkçılarına karşı silahlı mücadele edince iyi hoş, ben öyle bir mücadele bile etmezken, sadece kendi yarattıkları seri katiller kendilerine terörün nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye başladılar dediğimde suç oluyor. Bir ülkenin diğerlerine terör saçmasını engellemek gerekir demenin neresi ırkçılık. Esas ırkçılığın kelime anlamını bilkmeyen kişi sensin. Senin verdiğin linkte ırkçılık nasıl tanımlanmış : İnsanların toplumsal özelliklerini biyolojik, ırksal özelliklerine indirgeyerek bir ırkın başka ırklara üstün olduğunu öne süren öğreti. Ben ne zaman nerede Türkler üstündür veya amerikalılar düşük seviyeli bir uygarlıktır demişim. Önce kendi verdiğin linki bir oku ondan sonra beni ırkçılıkla suçla. Senin düşüncen nedir bilmem ama faşime karşı mücadele hadi lay lay lommm gidip amerikalı kardeşlerimizi sevelimm şeklinde olmaz. O olsa olsa amerikan terörizmine destek olur.
said:

anti fasist olmak icin TUM INSANLARI sevmek gerekiyor. senin gibi 250 milyonu direk pislik statusune koyup evlerinde bakkallarinin onunde gebertilmelerini istemek degil.

Tüm insanları sevmek ne zamandan beri amerikanın katliamlarına çanak tutmak, öldürdükleri insanları suçlu göstermek oluyor. Bu faşizmle mücadele değildir, olsa olsa Amerikan teröriz
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo amerika halkı bir bütündür bölünemez parçalanaz filan değil. Ama büyük çoğunluğu bu terör imparatorluğunu destekliyorsa ve bir şekilde durup durup hep aynı vahşi politikaları izleyen hükümetleri işbaşına getiriyorsa burada adamların hiç mi suçu yok. Ayrıca ben senin o meşhur sniper başlığında bütün amerikalılara ölüüüm mü demişim, bak neler demişim.
.....
MTV'de bir klip vardı tank ateş ediyor sonra mermi dönüp tanka geri geliyor ve altta şu yazı beliriyordu "Aggression Comes Back to You" veya bu türevde birşeydi. Kısaca Amerikalılar ne ektilerse onu biçiyorlar. Seri katilleri yaratanlar da onlar şimdi ondan korkup ne yapacağını bilemeyenlerde onlar. Ektiklerini biçtikleri için niye üzüleyim. Bir düşünün bunca seri katil niye başka bir ülkede değilde orada oluyor.
.....
Bazı durumlarda halk ile devlet birbirinden ayrılabilinir. Buna en güzel örnek İngiltere. Şu an İngiliz hükümeti ABD'nin yanında ama halkı bu savaşa karşı. Bazı durmlarda ise tam tersi geçerlidir. Bununda en güzel örneği ABD. Hükümetinin yaptıklarını çok büyük bir çoğunlukla destekleyen, kendilerini evrenin merkezi diğer bütün insanlarıda gereksiz varlıklar olarak gören bir halk. Tabii ki istisnalar var bunu kesinlikle kabul ediyorum ama büyük çoğunluk ve onların seçtiği hükümetler bütün dünyayı yakıp yıkarken tek tek bu iyi bu kötü diye süzgeçden geçiremem.
........

bunlardan sen ne sonuç çıkarırsen bilemem ama benim çıkardığım sonuç şudur.
1- Amerika bütün dünyaya terör saçmaktadır
2- Amerikalılar bunu evlerinden bilgisayar oyunu izler gibi izlemektedirler.
3- Kendi yarattıkları terör kendilerini vurunca bunun artık bir oyun olmadığını, insanların nasıl büyük bir korku içinde olduklarını, acı çektiklerini anlamalarını istiyorum. Belki bu sayede kendi hükümetlerine bir dur diyebilirler. (burada önemli ayrıntı benim yarattığım terör filan değil kendi yarattıkları terör, kendi seri katilleri)

said:
unity100, 17 December 2003 00:27 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 17 December 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Ve bu arada amerikan halkı neyi destekledigini biliyor mu o ayrı bir 50 sayfalık topic olur. Malum halk degil baska gucler amerikayı yonetir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

iste fedaykin icin oyle bir sey yok ! amerika bir butundur bolunemez, herkes bilincli bir sekilde, ve cogunlukla tek bir amac dogrultusunda calisir : dunyayi terore bogmak. - hizbullah, pkk, dhkp-c filan yok dunyada -. tabi ayni mantikla, HEPIMIZ de akpliyiz.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....

[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şimdi yatıyorum ama adım gibi eminimki sabah kalktığımda unity daha uzununu yapmış olacak :-) Hatta şu an ben bunları yazarken o da harul hurul benim yazdıklarımı quote'lamakla meşguldür :-)
said:
Absolut, 17 December 2003 00:41 tarihinde demiş ki:
Quote işini baya kaptın Fedaykin :)
Bakalım Unity daha uzununu mu yapacak ?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

unity100, 15 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
almanlarin turkiyeyi isgal etmesi icin 2 tumen yetiyordu. 2 tumen almanya icin hicbirsey degildi. zaten sinirimizda da mevcuttu bunlar yunanistan isgal edildiginden itibaren.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 17 December 2003 00:38 tarihinde demiş ki:
Cehalet nereden fışkırıyor orası herkezin kendi görüşü, bence nereden fışkırıdğı açık. Google'dan arataran Zapatistalar hakkındaki engin bilgini derinleştir derinleştirebildiğin kadar. Yıllardır araştırdığım ama senin hgiç bir fikrin olmayan konuyu bir gece içinde derin derin araştır bakalım. Hazır araştırmaya başlamışken ateşkes imzalandığını ve meksika ordusunun o bölgeden çekildiğini ve hala bir şekilde görüştüklerini de araştır. Hazır araştırmaya başlamışken bir çok uluslararası insan hakları örgütünün (hani şu senin ağzından düşürmediğin kelimeyi savunan örgütler) Meksika hükümetinmdense EZLN'yi muhattap kabul ettiğini de araştır bir istersen.

evet ezlnden baska bir suru kolu oldugunu da bi idrak et once zapatistanin, aratirken googleden turk radikal solcularindan dangalak gangalak oraya gidip ezln zapatistasina pkkyi sorup adam isyanci terorist onlar diyince ona dangalak dangalak pkkyi savunanlari da gor, o arada bir suru zapatista turevi turediginin de bi farkina var.

said:

Şimdi tartışma konusu amerika iken benim çıkıp ortaya şu katliamı lanetliyorum, bunu da lanetliyorum, o yetmedi birde bunu lanetlkedim demememi ihtiyaç var. Ortada amerşikanın katliamları tartışılırken benim çıkıp başka bir ülkenin katliamlarını lanetlemem absürd kaçmaz mı? Hele sen bunu amerikanın katliamlarını kamufle etmek için kullanırsan bu çok daha korkunç kaçmaz mı?

HANGI baska konularla alakali threadde baska barbarlarin yaptigini kinadin ? BIR tane link ver bana da ufkumuz genislesin. HER bu konularin acilip katliam tartisildigi topicde ayni seyi soyluyorum ben, sen daha bir kere cikip 10 milyon bicmis adamlara bir laf etmis degilsin. kim kamufle etmis, amerikanin vietnamda yaptigini kinamamis miyim ? katliamdir degil de bi yanlislik olmmus mu demisim ? kizilderililere bir de ben tekme atardim mi demisim ? ama sen NE zaman baska bir ulusun yaptigi 10 milyonluk katliama amerikaya kustugun kadar kan kusmussun ? bir liste yapalim bakalim ne cikacak.

said:

Evet tarihin çeşitli evrelerinde çeşitli gruplar, devletler, insanlar, ırklar her ne dersen de katliamlar gerçekleştirmişlerdir, şimdi tek tek benim bunları kınamam mı gerekiyor. Şayet mutlu olacaksan kınayayım Japonyanın İkinci Dünya savaşında yaptığı katliamları ve diğerlerini. Peki sen ne zaman Amerikanın Vietnamda, Irakta yaptığı katliamları kınayacaksın. Unity'nin ağzından bir kez olsun Amerikanın ambargosuy sonucu Irakta ölen 800.000 çocuğun ölümü bir katliamdır ve bunun suçlusu ABD'dir lafını ne zaman duyacağız?

birincisi iraga ambargo birlesmis milletler karariyla uygulandi, egalite eternite fraternite muhabbetine gireceksek, carpitma olmadan girelim. gorelim bakalim nasil kinayacaksin 10 milyon cinlinin bicilmesini, milyonlarca yahudinin firinlanmasini, sibiryada kaybolan rus vatandaslarini. ben butun bu barbarliklari her zaman kullandigim ayni dille kiniyorum. bakalim sen sniper topicinde gosterdigin atesi bunlari kinarken de gosterebilecek misin.

said:

Balkan ağı uzun süre ayakta kaldı ki bunun en büyük sebebi senin gibi sinir yıpratmaktan başka bir işe yaramayan insanlar olmaması sayesinde. Dağılması ise daha farklı bir örgütlenmenin daha uygun olduğu kararı olması sonucu alındı, belki merakm edersin diye söyleyeyim.

valla sinir yipratmada senin ustune olamaz. artik korkuyorum senin topiclerini aratip bakmaya ne demis filanca konuda diye, cunku gece vakti asabimi bozuyor barbarca soylemlerin.

said:

İşte burada iyice zıçmışsın. Amerika senin nazi ırkçılarına karşı silahlı mücadele edince iyi hoş, ben öyle bir mücadele bile etmezken, sadece kendi yarattıkları seri katiller kendilerine terörün nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye başladılar dediğimde suç oluyor. Bir ülkenin diğerlerine terör saçmasını engellemek gerekir demenin neresi ırkçılık. Esas ırkçılığın kelime anlamını bilkmeyen kişi sensin.

hop hop, carpilmasin soylenenler. sen bir ulkenin digerlerin teror sacmasini engellemek istemiyorsun, bir ulkenin teror yasamasini istiyorsun. EVET SUC OLUYOR. biz de kimsenin teror yasamamasini istiyoruz. evet 7 yasinda cocuk markete giderken vurulunca teroru yasayacak amerika, ne kadar guzel bir karsi dusunce ne kadar iyi. oldu olacak niye her 7 yasinda cocugu oldurmuyoruz dunyada boylece herkes anlar terorun ne kadar kotu oldugunu. kuzey korede de yapalim libyada da rusyada da japonyada da. yasasin anti teror terorizmi. insanlik boyle olmaz.

said:

Senin verdiğin linkte ırkçılık nasıl tanımlanmış : İnsanların toplumsal özelliklerini biyolojik, ırksal özelliklerine indirgeyerek bir ırkın başka ırklara üstün olduğunu öne süren öğreti. Ben ne zaman nerede Türkler üstündür veya amerikalılar düşük seviyeli bir uygarlıktır demişim.

amerikalilari asagi sayiyorum ama senin degerin gozumde onlardan da asagi dedigin postlari cok cabuk unutmussun. irkciligin icinde ayrim, izolasyon ve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 17 December 2003 01:00 tarihinde demiş ki:
Yoo amerika halkı bir bütündür bölünemez parçalanaz filan değil. Ama büyük çoğunluğu bu terör imparatorluğunu destekliyorsa ve bir şekilde durup durup hep aynı vahşi politikaları izleyen hükümetleri işbaşına getiriyorsa burada adamların hiç mi suçu yok. Ayrıca ben senin o meşhur sniper başlığında bütün amerikalılara ölüüüm mü demişim, bak neler demişim.

gozlerime inanamiyorum ! gelisme kaydediyoruz. birkac sayfa once amerikan halkini toptan ayni kefeye koyan, hukumetiyle halkini ayirmayan adam, artik ayrim yapmaya basladi. ama hala cogunluk yanilgisina dusuyor, ayni mantikla hepimiz ilimli islamciyiz turkiyede. gecmisi bir hatirla gecen secimi 5000 oyu mahkemeyle calan moruklar kazandi abdde.

said:

MTV'de bir klip vardı tank ateş ediyor sonra mermi dönüp tanka geri geliyor ve altta şu yazı beliriyordu "Aggression Comes Back to You" veya bu türevde birşeydi. Kısaca Amerikalılar ne ektilerse onu biçiyorlar. Seri katilleri yaratanlar da onlar şimdi ondan korkup ne yapacağını bilemeyenlerde onlar. Ektiklerini biçtikleri için niye üzüleyim. Bir düşünün bunca seri katil niye başka bir ülkede değilde orada oluyor.

Bazı durumlarda halk ile devlet birbirinden ayrılabilinir. Buna en güzel örnek İngiltere. Şu an İngiliz hükümeti ABD'nin yanında ama halkı bu savaşa karşı. Bazı durmlarda ise tam tersi geçerlidir. Bununda en güzel örneği ABD. Hükümetinin yaptıklarını çok büyük bir çoğunlukla destekleyen, kendilerini evrenin merkezi diğer bütün insanlarıda gereksiz varlıklar olarak gören bir halk. Tabii ki istisnalar var bunu kesinlikle kabul ediyorum ama büyük çoğunluk ve onların seçtiği hükümetler bütün dünyayı yakıp yıkarken tek tek bu iyi bu kötü diye süzgeçden geçiremem.

diger quotlarini niye koymadin ? hani dehset ve teror arzuladiklarini ? agression comes back to you olmaz baskasi icin dehset ve teror dileyerek, ancak you create agression and mayhem olur.

said:

3- Kendi yarattıkları terör kendilerini vurunca bunun artık bir oyun olmadığını, insanların nasıl büyük bir korku içinde olduklarını, acı çektiklerini anlamalarını istiyorum. Belki bu sayede kendi hükümetlerine bir dur diyebilirler. (burada önemli ayrıntı benim yarattığım terör filan değil kendi yarattıkları terör, kendi seri katilleri)

market onlerinde kisilerin teror yasamasini istemek baskasina aci cektigini anlatmak degil canilik yapmaktir.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 17 December 2003 01:06 tarihinde demiş ki:
Ben şimdi yatıyorum ama adım gibi eminimki sabah kalktığımda unity daha uzununu yapmış olacak :-) Hatta şu an ben bunları yazarken o da harul hurul benim yazdıklarımı quote'lamakla meşguldür :-)

swg patch bekliyorum. elim bos. gecenin bi yarisi. SEN eger usenmiyorsan ben neden useneyim quot yapmaktan ? senden baska boyle quot yaptigim insan var mi bu forumda ?[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de sunu bir acikliga kavusturalim. istemeyen bu topici okumaz. degil mi ? icinde ne oldugu belli. konusmak isteyen konusur, istemeyen de okur. nedir problem ? filanca quot yapmis oburu ona quot yapmis eee sorun ne ? iki kisi tartisiyor iste arada katilan katiliyor nedir olay ? nedir bu 450 sayfalik topicin sql tablosunda tuttugu alan orani ? problem bu mu ?[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin...
....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...