Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SADDAM YAKALANDI!

Jester

Öne çıkan mesajlar

said:
fedaykin, 15 December 2003 22:59 tarihinde demiş ki:
Amerikanın demokrasi dağıtma iddiasıonda olması demokrasi dağıtma amacında olduğu anlamına gelmez. O çok sevdiğin demokratik Amerika demokratik seçimlerle iş başına gelen Allande hükümetini yıkıp yerine faşist Pinochet hükümetini getirtmedi mi. O çok sevgili amerikanişine gelince faşistleri koruyup kollamayı çok iyi biliyor. Amerika II. Dünya savaşında nazilerle savaştı diye anti-faşist mi oluyor hayır. Almanlarla sadece çıkarı çatıştığı için savaştı. Daha sonra çıkarı başka faşistlerle uyuşunca bir güzel onları destekledi.

nefret artik beynini bulandirdigi icin senden baska tartismacilarin dahi varligini onayladigi hukumet-millet ayrimini idrak edemiyorsun. HANGI hukumet zamaninda olmus bakalim pinochet olayi, hangi hukumet zamaninda amerikanin destek bitmis bi arastir bakalim. ayni seyi o donemde de sovyetler kendi kuklasi olan yari marksist diktatorler getirerek yapiyordu ulkelerin basina. niye rus halki icin teror dileginde bulunmuyorsun ?

said:

Türkiye dünyanın dört bir tarafına müdahale eden bir devletmi ki o konuda mücadele edelim. Bu arada demokrasi konusunda mücadele konusunda sen en ufak ağzını bana karşı açma. Ben bunun için yıllarca mücadele verdim hatta bu yüzden askerliğimi bile sürgün yerde sürgün görevle yaptım.

ne yapmis olursan ol kimseye agzini acma kapa diyebilme hakkina da sahip degilsin, allaha sukur gucune de sahip degilsin. askerligini nerede yaptigin da beni ilgilendirmiyor, ben seni burada soylediklerinle yargiliyorum ve her gecen gun dumura ugruyorum insanlik anlayisinla ilgili.

said:

Sen orada demokrasi demokrasi diye bik bik ederken ben bunun fiiliyatı için mücadele ediyordum ama senin için oturduğun yerden monitörünün arkasından konuşması kolay. Bilgisayar arkasında erkekleşen tiplerden birisi daha var karşımda ötesi bir hiç.

nasi mucadele veriyordun bakalim ben burda 'bik bik' ederken ? URGAN orerek mi mucadele veriyordun ? yasasin urgan devrimi. bakiyorum da sen de bilgisayar arkasinda erkeklesiyorsun, mucadelen de bilgisayar basinda. cunku bakiyorum ortaya, urgan demokratlari degil ilimli islamcilar hukumet olmus ? nerdeydi mucadelen ? ne yaptin ? allaha sukur sadece bilgisayar karsisindaki mucadeleni goruyoruz senin, eskaza maddi alemdeki mucadeleni gorsek herhalde en cok 10 dakka uzak olurduk daragacindan.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an Amerikanın orda zorbalık yaptığını inkar eden yok degil mi?
Saddamdan kat kat fazla ölüm korkusu yaşattığını inkar eden yok değil mi?
Irağı sömürmek için hergün yeni bahaneuydurduğunu inkar eden yok değil mi?
Açılacak olan ihalelerde sadece bıraya asker yollayan ülkelerin firmaları ihale alabilir dediğini inkar eden yok değil mi?
Euroya dönmüş olan Irak petrolünün tektat dolara döndürülmüş olmasının kimlere yaradığını bilmeyen yok değil mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

tartismanin boyutu amerika irak olayindan cikti artik. muhabbet bir ulke secip o ulkede bulunan herkese ofke ve nefret bilemeye, o ulkeyle ilgili en ufak olumlu laf edene de bilgisayar erkekligi, bikbikcilik sifatini uygun gormeye geldi. bunun sozlukte bir tek tanimi var :

nefret[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 December 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
zaten derdimiz o alasi. digerleri milletleri ortadan kaldiriyor ama yolunu sasiran bombalar tek basina alasi oluyor

Derdimiz yolunu şaşıran bombalar değil; derdimiz amerikanın dünyayı görüşü, kar için para için her şeyi mübah saymaları ve petrol için ortadoğuyu kan gölüne çevirmeleri aynı dünyanın bütün diğer köşelerini yaptıkları gibi.
said:

sagduyuyu savunmak eger 9 yasinda kucuk cocuklar teroru hissetsin hakettiler demekse ben de oyle sagduyuya baslarim.

zaten kimsenin senin umrunda olmadigi belli fikirlerinden.

Sağduyu onbinlerce 9 yaşında çocuğun amerikalı birkaç çocuk daha iyi oyuncaklarla oynasın diye her yıl açlıktan ölmesi, bombalar altında can vermesi ise başlarım ben bmyle sağduyuya
said:

senin objektiflik anlayisin da sadece amerika var baska bir problem yok dunyada ise, ki belli ki oyle senin icin, ben de amerikali oluveriyim madem. cunku senin gorusunde dunya urgan demokratlari - senin tarafin - ve amerika (arti bir miktar islamci) olarak bolunmus, sizin tarafiniza girmezsek bu ikisinden birine giricez, e radikal islamcilik da bana uygun degil, insanlari urganlamak hic uygun degil, sen beni amerikali addet o zaman.

senin bu yaptigin bildiri tadli soylemler sol degil radikal solda sik sik tekrarlanan soylemler, gayet de acik anlatmisim demek ki ne demek istedigimi.

Sen zaten amerikalıdan daha çok amerikalısın bunu farketmem için senin söylemene gerek yokki. Evet urgan senin o temiz ellerine yakışmaz, sen ellerini çil çil dolarların sebep olduğu kanla yıkadıktan sonra tertemiz olmuştuı değil mi. Senin gibi kanlı ellerim olacağına urganlı elim olur daha iyi.
said:

ben senin hippi oldugun sonucuna mi varmisim ? hani nerede buyur ? orada insanlik anlayisindan bahsediyoruz. benim yazdigim seyleri aman quoteleme tek tek de, nasil 5-10 yas grubu cocuklar icin teror dileginde bulundugun tekrar print olmasin milletin ekranlarina.

Hippilik senin bu anlayışın gibi olacaksa diye yazdığın yazıdan sanki benim hippi olduğum gibi bir iddiam varmışta sen buna karşı çıkıyormuşsun sonucu çıkıyor. Senin gibi ikiyüz satırlık şeyi quotelamadığım için özür dilerim bir daha olmaz, affet. Eğer okuduysan aşağıda o yazdıklarımdan pişman olmuş gibi bir halim yokki yazmaktan çekineyim, bilakjis hala arkasındayım. milyonlarca başka çocuk ölürken oh aman olur böyle vakalar diyeceksin, sonra bir amerikalı velet öldü diye dünyayı ayağa kaldıracaksın. Böyle maskaralık, böyle ikiyüzlülük olmaz.
said:

ya senin beyinin tamamen iflas etmis, ya da gozunu fanatizm burumus. sen resmen irkci ve ayrimci bir nefret icine girmissin.

seninle aramizdaki fark su ;

biz tum insanlar icin baris ve emniyet istiyoruz, sen senin fikrinde olmayanlar icin teror ve dehset istiyorsun. bir toplumun tamami icin hem de. aynen turkiyedeki gibi, senin gorusune gore hareket edilecek olursa hepimiz seriatci diye asilicaz cunku hicbirimiz baskaldirmadik.

senin insanlik ve adalet anlayisindan ve benzerlerinden uzak olsun dunya

biz dediğin sen ve ülkenin istediği barışsa uzak olsun öyle barış benden. Senin devletin yıkılana kadar barış bu dünyaya çok ama çok uzak bir kavram. Senin devletinin eş anlamlısı nedir diye bir bak, şayet gözün kararmamışsa terör ve dehşet olduğunu göreceksin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer yağma yok, unity burada olduğu sürece bende buradayım. Her seferinde sıkıldık bıraktık meydanı bu adama sonucu bu oldu. Yok öyle yağma. Bu topicde unitynin ne derece amerkan aşığı olduğunu keşfediyoruz. Mantıklı mantıksız hiç farketmez, gövdesini ülkesine yönelmiş hayasızca akını durdurmak için nasıl siper ettiğini keşfediyoruz.
said:
unity100, 15 December 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 15 December 2003 22:56 tarihinde demiş ki:
Hala mı devam ediyor bu topik?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

tabi yeni bi humanizm anlayisi kesfediyoruz fedohumanizm. bizim disimizda her fikri asalim, bir dusman tespit eder onlara karsi ofke ve dis biler, istisnasiz hepsini bir sekilde bahane uydurup suclu ilan edip teror icerisinde birakiriz humanizmi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 December 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
nefret artik beynini bulandirdigi icin senden baska tartismacilarin dahi varligini onayladigi hukumet-millet ayrimini idrak edemiyorsun. HANGI hukumet zamaninda olmus bakalim pinochet olayi, hangi hukumet zamaninda amerikanin destek bitmis bi arastir bakalim. ayni seyi o donemde de sovyetler kendi kuklasi olan yari marksist diktatorler getirerek yapiyordu ulkelerin basina. niye rus halki icin teror dileginde bulunmuyorsun ?

Senin ülkenin bütün hükümetlerini gördük, sanki hepsi muhteşemdi de bir bu puşt hükümeti kötü çıktı. Sen kimi kandırdığını zannediyorsun. Amerika hep bu şekildeydi, yaptığı işlkere bir dur denilmezse bundan sonra da bu şekilde olmaya devam edecek gibi gözüküyor.
said:

ne yapmis olursan ol kimseye agzini acma kapa diyebilme hakkina da sahip degilsin, allaha sukur gucune de sahip degilsin. askerligini nerede yaptigin da beni ilgilendirmiyor, ben seni burada soylediklerinle yargiliyorum ve her gecen gun dumura ugruyorum insanlik anlayisinla ilgili.

Ben ise seninle ilgili en ufak dumura uğramıyorum, benim tek şaştığım ülkene niye geri dönmediğinidir.
said:

nasi mucadele veriyordun bakalim ben burda 'bik bik' ederken ? URGAN orerek mi mucadele veriyordun ? yasasin urgan devrimi. bakiyorum da sen de bilgisayar arkasinda erkeklesiyorsun, mucadelen de bilgisayar basinda. cunku bakiyorum ortaya, urgan demokratlari degil ilimli islamcilar hukumet olmus ? nerdeydi mucadelen ? ne yaptin ? allaha sukur sadece bilgisayar karsisindaki mucadeleni goruyoruz senin, eskaza maddi alemdeki mucadeleni gorsek herhalde en cok 10 dakka uzak olurduk daragacindan

Benim hayalimdeki ülkede senin gibi hayinlere yer olmadığı açık ve net. Burada tek tek neler yaptığımı oturup yazacak değilim ama beni burada gerçek hayattan da tanıyan bir çok kişi var, onlar benim neler yaptığımı çok iyi bilirler.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 15 December 2003 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 15 December 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
Derdimiz yolunu şaşıran bombalar değil; derdimiz amerikanın dünyayı görüşü, kar için para için her şeyi mübah saymaları ve petrol için ortadoğuyu kan gölüne çevirmeleri aynı dünyanın bütün diğer köşelerini yaptıkları gibi.

japonlarin petrol bile olmadan dunyanin en buyuk nufuslu ulkesini kan golune cevirmesi neden hic bu insancil soylemlerinde yerini almiyor ve neden hic japon halki icin teror ve olum dileginde bulunmuyorsun ?

said:

Sağduyu onbinlerce 9 yaşında çocuğun amerikalı birkaç çocuk daha iyi oyuncaklarla oynasın diye her yıl açlıktan ölmesi, bombalar altında can vermesi ise başlarım ben bmyle sağduyuya

evet tabi sadece amerika icin gecerli. onca engin tarih bilgine ragmen nedense ne almanlar, ne ruslar, ne japonlar ne fransizlar ne dogu almanlar icin hic olum ve teror dileginde bulunmadin, bunlarin 9 yas grubunun olmesini de hic mazur gormedin.

9 yas bir cocugun oldurulmesinin mazur gorulmesi HICBIR anlayisca hakli cikarilamaz. ama goruyorum ki senin muhakeme algoritmanda bu da olabiliyor.

said:

Sen zaten amerikalıdan daha çok amerikalısın bunu farketmem için senin söylemene gerek yokki. Evet urgan senin o temiz ellerine yakışmaz, sen ellerini çil çil dolarların sebep olduğu kanla yıkadıktan sonra tertemiz olmuştuı değil mi. Senin gibi kanlı ellerim olacağına urganlı elim olur daha iyi.

evet zaten kanli ellerle urganli eller arasinda cok fark var. ha var dogru, biri DETERJANA ihtiyac duymuyor. degil mi ? su senin soylemlerini gorseler, hitler, mussolini, franko selam dururdu sana.

said:

Hippilik senin bu anlayışın gibi olacaksa diye yazdığın yazıdan sanki benim hippi olduğum gibi bir iddiam varmışta sen buna karşı çıkıyormuşsun sonucu çıkıyor. Senin gibi ikiyüz satırlık şeyi quotelamadığım için özür dilerim bir daha olmaz, affet. Eğer okuduysan aşağıda o yazdıklarımdan pişman olmuş gibi bir halim yokki yazmaktan çekineyim, bilakjis hala arkasındayım. milyonlarca başka çocuk ölürken oh aman olur böyle vakalar diyeceksin, sonra bir amerikalı velet öldü diye dünyayı ayağa kaldıracaksın. Böyle maskaralık, böyle ikiyüzlülük olmaz.

evet o ikiyiuz satirlik quotenin icinde nasil supermarketlerde cinayet islenmesini arzuladigin geciyorsa tabi ki yapmamak lazim. sen amerikali velet oldu mu dunya ayaga kaldirilmasin demiyorsun orada, amerikali cocuk OLDURULSUN diyorsun. boyle insanlik boyle solculuk olmaz. senin oldugun gibi olacaksa humanizm de olmasin.

said:

biz dediğin sen ve ülkenin istediği barışsa uzak olsun öyle barış benden. Senin devletin yıkılana kadar barış bu dünyaya çok ama çok uzak bir kavram. Senin devletinin eş anlamlısı nedir diye bir bak, şayet gözün kararmamışsa terör ve dehşet olduğunu göreceksin.

biz dedigim henuz allaha sukur OLMAYAN senin ulkenin ve onun eskaza olmasi durumunda boynuna urgan gecirecegi insanlar. sen de senin olasi devletinin es anlamlisi nedir bir bak, ama gozun zaten karardigina gore ayrim, irkcilik ve urgan sanayiciligi oldugunu goremeyeceksin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar , anlıyorum hassas konuları tartışıyorsunuz ve karşınızdakina çok sinirlisiniz ama birbirinize söylediğiniz hayin , beyni bulanmış vs. gibi OLDUKÇA kişisel ithamlar fazla ağır kaçıyor gibime geldi...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 15 December 2003 23:31 tarihinde demiş ki:
bu sefer yağma yok, unity burada olduğu sürece bende buradayım. Her seferinde sıkıldık bıraktık meydanı bu adama sonucu bu oldu. Yok öyle yağma. Bu topicde unitynin ne derece amerkan aşığı olduğunu keşfediyoruz. Mantıklı mantıksız hiç farketmez, gövdesini ülkesine yönelmiş hayasızca akını durdurmak için nasıl siper ettiğini keşfediyoruz.

ne mutlu, boylece fedohumanizm denen yeni ve enteresan humanizm akiminin tum detaylarini kesfedebilecegiz demek. ben de bu onemli akademik akimi en ince detayina kadar ogrenmekten memnuniyet duyacagim. umarim bunun laboratuari hic olmaz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 15 December 2003 23:39 tarihinde demiş ki:
Senin ülkenin bütün hükümetlerini gördük, sanki hepsi muhteşemdi de bir bu puşt hükümeti kötü çıktı. Sen kimi kandırdığını zannediyorsun. Amerika hep bu şekildeydi, yaptığı işlkere bir dur denilmezse bundan sonra da bu şekilde olmaya devam edecek gibi gözüküyor.

evet aynen sen komunist oldugun gibi biz de benim ulkemin bir suru hukumetini gorduk. bu arada yukaridaki bold cumle ile senin tarih bilgini de gormus olduk. nefret demek ki bilgi milgi dinlemiyor.

said:

Ben ise seninle ilgili en ufak dumura uğramıyorum, benim tek şaştığım ülkene niye geri dönmediğinidir.

ben ise seninle ilgili her gun dumurdan dumura kosuyorum, bu gun sniper topicini kesfedince en buyuk dumura dogru yelken actim.

said:

Benim hayalimdeki ülkede senin gibi hayinlere yer olmadığı açık ve net. Burada tek tek neler yaptığımı oturup yazacak değilim ama beni burada gerçek hayattan da tanıyan bir çok kişi var, onlar benim neler yaptığımı çok iyi bilirler.

senin hayalindeki ulkede senden baska NEYE yer var asil onu merak ediyorum. burada seni gercek hayattan da taniyan bircok kisi varsa ve onlar senin neler yaptigini cok iyi biliyorlarsa - ve hala boyunlarina urgan gecmediyse - bizim de boyle taniyanlarimiz var. ama enteresandir, onlar icin hic boyunlarina urgan gecmesi tehlikesi olmadi...[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 December 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Saddamı İkiz kuleler saldırısından sorumlu bilen Amerikalı yüzdesi 40 falan. Yani adamların dünyada olan bitenden haberi yok, bilmek istemiyorda. Sadece ne gösteriliyorsa onu biliyorlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

hayir abso. oyle bisey yok. AMERIKA var. onlar amerika. onlarin hepsi suclu. 9 yasindakileri dahi market cikislarinda... oyle birsey olamaz. onlar hepsi birlik beraberlik icerisinde yek vucut olarak hareket ediyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 December 2003 23:43 tarihinde demiş ki:
japonlarin petrol bile olmadan dunyanin en buyuk nufuslu ulkesini kan golune cevirmesi neden hic bu insancil soylemlerinde yerini almiyor ve neden hic japon halki icin teror ve olum dileginde bulunmuyorsun ?

Çünkü Japonlar bunu yıllar önce yaptılar ve ceremesini çektiler. Amerikalılar ise gözümüz önünde şu an yapıyorlar ve durdurulmazlarsa yapmaya da devam edecekler.
said:

evet tabi sadece amerika icin gecerli. onca engin tarih bilgine ragmen nedense ne almanlar, ne ruslar, ne japonlar ne fransizlar ne dogu almanlar icin hic olum ve teror dileginde bulunmadin, bunlarin 9 yas grubunun olmesini de hic mazur gormedin.

9 yas bir cocugun oldurulmesinin mazur gorulmesi HICBIR anlayisca hakli cikarilamaz. ama goruyorum ki senin muhakeme algoritmanda bu da olabiliyor.

Evet 9 yaşında bir amerikalı çocuk öldürülünce onun ismi olur cismi olur ailesi ile her gün röportaj yapılır ve açıklanamaz. Bu amerikanın öldürdüğü onbinlerce çocuk için ise geçerli değildir. Onlar sadece birer rakamdır onlara acınmaz sadece bakılır. Senin anlayışın amerikalıların öldürdüğü onbinlerce çocuğu haklı çıkarırken yine aynı mantığın öldürülen bir amerikalı çocuğun ölümünü ise asla haklı çıkartamaz vahşet olarak algılar.
said:

evet zaten kanli ellerle urganli eller arasinda cok fark var. ha var dogru, biri DETERJANA ihtiyac duymuyor. degil mi ? su senin soylemlerini gorseler, hitler, mussolini, franko selam dururdu sana.

Esas onlar senin söylemlerine saygı duyarlardı çünkü sende onlar gibi milyonların ölümünü sırf çıkarların uğruna maruz görebiliyorsun.
said:

evet o ikiyiuz satirlik quotenin icinde nasil supermarketlerde cinayet islenmesini arzuladigin geciyorsa tabi ki yapmamak lazim. sen amerikali velet oldu mu dunya ayaga kaldirilmasin demiyorsun orada, amerikali cocuk OLDURULSUN diyorsun. boyle insanlik boyle solculuk olmaz. senin oldugun gibi olacaksa humanizm de olmasin.

Şayet onbinlerce amerikalı olmayan çocuğun amerikalılar tarafından öldürülşmesini engelleyecekse evet bir amerikalı çocuğun ölümünü maruz görürüm. A pardon o amerikalı çocuk diğer bütün hepsinden daha değerliydi değil mi?
said:

biz dedigim henuz allaha sukur OLMAYAN senin ulkenin ve onun eskaza olmasi durumunda boynuna urgan gecirecegi insanlar. sen de senin olasi devletinin es anlamlisi nedir bir bak, ama gozun zaten karardigina gore ayrim, irkcilik ve urgan sanayiciligi oldugunu goremeyeceksin.

Senin devletin şu an zaten bu saydıklarını misliyle yapıyır. Biz ise senin devletinin bu işleri yapmasına engel olmak istiyoruz.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 December 2003 23:52 tarihinde demiş ki:
Amerikan halkına dediğim bir laf yok onlar TVden ne görürse ona inanır doğal olarak. Yöneticileri daha doğrusu kukla yöneticilerine karşıyım ben. Ama senin bu Amerikan savunmacılığının nedeni nedir?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

'amerikan savunmaciligimin' nedeni fedaykin gibi arkadaslarin senin yaptigin gibi amerikan ayrimciligi idrakinin korelmis olmasi. amerika dedigimiz ulusu tek vucut hareket eden 'bir seytan imparatorluk' olarak goren insanlar oldukca bu tarz sacmasapan onermelere karsi ben de cikar konusurum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 15 December 2003 23:53 tarihinde demiş ki:
Çünkü Japonlar bunu yıllar önce yaptılar ve ceremesini çektiler. Amerikalılar ise gözümüz önünde şu an yapıyorlar ve durdurulmazlarsa yapmaya da devam edecekler.

haaaa yani 2 atom bombasi, zamana yayilan donemde olen 1 milyon insan, cinde bir gunde 300 bin olan ve 5 yil civarinda 5-6 milyona, zamana yayilan hastaliklarla beraber bu gun kendilerinin dahi soyledigi gibi sayisini kimsenin tam tespit edemeyecegi sayiya yayilan bilincli, planlanmis, ayarlanmis, provasi yapilip onaylanip icra edilmis toplu katliamlari aninda ofset ediyor oyle mi. hey hey. tartiya bak, terazinin kefelerine bak.

said:

Evet 9 yaşında bir amerikalı çocuk öldürülünce onun ismi olur cismi olur ailesi ile her gün röportaj yapılır ve açıklanamaz. Bu amerikanın öldürdüğü onbinlerce çocuk için ise geçerli değildir. Onlar sadece birer rakamdır onlara acınmaz sadece bakılır. Senin anlayışın amerikalıların öldürdüğü onbinlerce çocuğu haklı çıkarırken yine aynı mantığın öldürülen bir amerikalı çocuğun ölümünü ise asla haklı çıkartamaz vahşet olarak algılar.

senin dusunce biciminde bu amerikanin oldurdugu binlerce cocuk icin gecerli olurken baskasinin oldurdugu HICKIMSE icin gecerli olmuyor nedense. asil boylesine bulanmis bir mantik baska olaylara kor olur.

said:

Esas onlar senin söylemlerine saygı duyarlardı çünkü sende onlar gibi milyonların ölümünü sırf çıkarların uğruna maruz görebiliyorsun.

bunu sen yapiyorsun. 10 ar milyonluk bilincli planli toplu katliamlari surekli goz ardi ediyor, yapanlar icin teror ofke ve olum dilemiyorsun.

said:

Şayet onbinlerce amerikalı olmayan çocuğun amerikalılar tarafından öldürülşmesini engelleyecekse evet bir amerikalı çocuğun ölümünü maruz görürüm. A pardon o amerikalı çocuk diğer bütün hepsinden daha değerliydi değil mi?

bir ? tum ulus icin teror dilemissin ? yanlis mi okudum birini mi mazur gordun ? topici unutmussun herhalde bir daha ziyaret et.

said:

Senin devletin şu an zaten bu saydıklarını misliyle yapıyır. Biz ise senin devletinin bu işleri yapmasına engel olmak istiyoruz.

evet. ondan sonra da hepimizi asmak istiyorsunuz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Madem dilimizi ağılaştırdık bende birkaç laf edeyim. Türkiyenin senin gibi yabancı yalaklarına ihtiyacı yok. Git Türkiyeyi savunanların, sevenlerin olmadığı başka forumlarda şansını dene burası sana göre değil. www.usa.com adresinde en sevilen şahıs olmak için uğraş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki:
Madem dilimizi ağılaştırdık bende birkaç laf edeyim. Türkiyenin senin gibi yabancı yalaklarına ihtiyacı yok. Git Türkiyeyi savunanların, sevenlerin olmadığı başka forumlarda şansını dene burası sana göre değil. www.usa.com adresinde en sevilen şahıs olmak için uğraş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

oooo dilimizi agirlastirdik demek. sen de istersen otukene dogru soyle bir bilet al, oralarda rahat edersin. yalaktan da orada bozkirlarda kosturan kimiz icecegin atlara su icirirsin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

tabi, forumu direk bir dusman secip onlara karsi her gun ozenle bakilan bir nefret buyuterek olum, katliam, teror dileyen insanlarla gurur adina tarihi gercekleri yutup carpitan eskaza kendisi gibi dusunen insanlarin artmasi durumunda ulkeyi kaosa surukleyecek insanlara birakalim. hmmmm belki de birakmamaliyiz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

benim anladığım kadarıyla unity burda amerikayı savunmuyor. eşit şartlar koşuyor sadece. fedaykin ise amerikanın uyguladığı politikayı hiçbir şekilde beğenmediğini, savunulacak bir yanı olmadığını düşünüyor.
Amerika değil de başka bir ülke de olabilirdi bu, "amerika" sözcüğüne takılıp kalmayalım. devletlerin açıklarını iyi değerlendiren ve kökünü kurutmaya yönelik davranan herhangi bir ülke. bugün Iraksa yarın öbürgün sıra bize de gelebilir. birlik, beraberlik ruhunun kaybolmaması lazım. aranızdaki tartışmayı sakin bir şekilde sonlandırırsanız iyi olur. Türk devletlerinin yıkılma şekillerine bakarsanız genellikle iç çatışmalar ve bunları kullanan devletler sayesinde olmuş.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

tartismayi olumlu bir sekilde sonuclandirsak da boynu urgandan kurtarabilecegimizi sanmiyorum.

zaten problem de amerika olmasa baska bir ulke olurdu olmasi bu nefretin hedefi. cunku olay amerika degil, olay nefret, ayrim, kin beslemek. ve nasil oluyorsa bu kin planli ve uzun vadeye yayilan 10 milyonlara ulasan katliamlar yapmis ulkelere degil, ozellikle secilmis bir ulkeye.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...