Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kim ne icat etmek ister

PiNk

Öne çıkan mesajlar

said:
fedaykin, 18 December 2003 20:39 tarihinde demiş ki:
abi çok komplike bir şey istemiyorum hatta icattan bile sayılmaz pek ama evimde para basma makinası istiyorum, icatsa o makinayı imal etmeyi icat etmek istiyorum :-D Makinanın her türlü aksamını imal ederimde ah o kalıp meselesi yok mu işte o çok zor :-) Bunun neresi icat o çoktan icad edildi diyenlerede cevabım şudur ki, ben bulmadıktan vede kullanmadıktan sonra icada icad demem :-)

buna kalpazanlik deniyor ? fakat fakat mali sube ?!?!?![hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volvu, 18 December 2003 21:07 tarihinde demiş ki:
Galaxiler arası otobüs taşımacılığı (icat olmasada) kurmak istersim.
-Gel vatandaş mars 300 mars 300 evet abiler paraları görelim paraları

ehehe evet sonra trafikte dolmus terorunu mars dunya arasi da yasamaya baslariz[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman en büyük kalpazan devletler :-D Allala ben onlara para basma yetkisi verdiğimi hatırlamıyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 18 December 2003 22:13 tarihinde demiş ki:
said:
PiNk, 18 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki:
*oyle bir cip icad edeyimki icenin ickisine atip icindeki butun kotu hisleri bir anda delete yapiyim(guc,iktidar ,para hirsi vss.....)

cok guzel istek. de ozgur irade kavramina ters duser[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.

* bu cesit bir ozgur irade, benim yukarida saydigim seyleri

istiyorsa zaten ozgur irade kavramini cigniyecek potansiyele

kendisi sahiptir ....

*bu sebeplede imha edilmesinde ben herhangi bir zarar

gormemistim.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 18 December 2003 22:23 tarihinde demiş ki:
hiçbi mesajı okumadan soruyorum pink
Nasıl yani bana gelen mesaj hö?[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !

Korkma hemen ya !!!!!Aplami cok sewerim adi altinda actigin topikte arastirirsan goreceksin;
18 December 2003 20:10
--------------------------------------------------------------------------------
little chemical:baba bak bi klonlama makinası icsat ettim kendimi klonluyorum..
ahaha
--------------------------------------------------------------------------------
Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine

olay bu . bunu okurken kim ne icat etmek ister diye dusunmustum:-)[hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 18 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki:

* bu cesit bir ozgur irade, benim yukarida saydigim seyleri

istiyorsa zaten ozgur irade kavramini cigniyecek potansiyele

kendisi sahiptir
....

*bu sebeplede imha edilmesinde ben herhangi bir zarar

gormemistim.....

hmmm bold cumle bu ozel mevzuda tesekkullu oldugun imajini uyandirdi bende.

fakat bu bir paradokstur, belli orana kadar kotu duygularin olusmasina da, baska sahislarin ozgur iradeleleriyle celismeyecek olcude izin verilmelidir.

bununla birlikte imha etmek yanlis olur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

bayanlara karşı olan makus talihimi bir çırpıda değiştirecek bir muska yada onun türevinde efsunlu bir takı vs icat etmek terdim...

olmadı telekinetik özellği verecek bir şeyler de olur en azından bir şey alacaksam yerimden kalkmam gerekmez[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Nereye, nereye? Şokoleti yemeye!

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...