THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kitapları ciple beynıme sokabılcek bır alet ısterdım butun sınavlardan 100alır dunyada okunmadık kıtap bırakmazdım ah ah[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bi alet,üstünde search butonu olcak..ne arıyosam yerini göstercek :D ahh ah[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 gecmi$ ve gelecege gidi$/donu$ makinesi... (aynen filmdeki gibi...)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: fedaykin, 18 December 2003 20:39 tarihinde demiş ki: abi çok komplike bir şey istemiyorum hatta icattan bile sayılmaz pek ama evimde para basma makinası istiyorum, icatsa o makinayı imal etmeyi icat etmek istiyorum :-D Makinanın her türlü aksamını imal ederimde ah o kalıp meselesi yok mu işte o çok zor :-) Bunun neresi icat o çoktan icad edildi diyenlerede cevabım şudur ki, ben bulmadıktan vede kullanmadıktan sonra icada icad demem :-) buna kalpazanlik deniyor ? fakat fakat mali sube ?!?!?![hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: PiNk, 18 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki: *oyle bir cip icad edeyimki icenin ickisine atip icindeki butun kotu hisleri bir anda delete yapiyim(guc,iktidar ,para hirsi vss.....) cok guzel istek. de ozgur irade kavramina ters duser[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Emaleth, 18 December 2003 21:07 tarihinde demiş ki: 1. runebook 2. görünmezlik pelerini/giysisi/makinesi/hödösü.. 3. invizibl terlik[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Volvu, 18 December 2003 21:07 tarihinde demiş ki: Galaxiler arası otobüs taşımacılığı (icat olmasada) kurmak istersim. -Gel vatandaş mars 300 mars 300 evet abiler paraları görelim paraları ehehe evet sonra trafikte dolmus terorunu mars dunya arasi da yasamaya baslariz[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 o zaman en büyük kalpazan devletler :-D Allala ben onlara para basma yetkisi verdiğimi hatırlamıyorum.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 e abi biri bascak, neticede 2 atx kasa verip 1.5 kilo uzum almak zorunda kaliriz aksi takdirde.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bana uyar :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 uzaktan kumandalı uzaktan kumanda icat etmek isterdim[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ehehuhauehuahsuhs dolmusa binince kac ekran karti alican yanina ucret icin[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yok onu şeftali ile ödemeyi planlıyorum[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Telekinesis isterim.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hiçbi mesajı okumadan soruyorum pink Nasıl yani bana gelen mesaj hö?[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Emaleth, 18 December 2003 21:07 tarihinde demiş ki: 1. runebook 2. görünmezlik pelerini/giysisi/makinesi/hödösü.. ema röntçüymüşte haberimiz yokmuş ne yapcan görünmezliği :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Head, 18 December 2003 22:20 tarihinde demiş ki: uzaktan kumandalı uzaktan kumanda icat etmek isterdim[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic puhaaa koptum... :-):-)[hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: unity100, 18 December 2003 22:13 tarihinde demiş ki: said: PiNk, 18 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki: *oyle bir cip icad edeyimki icenin ickisine atip icindeki butun kotu hisleri bir anda delete yapiyim(guc,iktidar ,para hirsi vss.....) cok guzel istek. de ozgur irade kavramina ters duser[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. * bu cesit bir ozgur irade, benim yukarida saydigim seyleri istiyorsa zaten ozgur irade kavramini cigniyecek potansiyele kendisi sahiptir .... *bu sebeplede imha edilmesinde ben herhangi bir zarar gormemistim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Chemical, 18 December 2003 22:23 tarihinde demiş ki: hiçbi mesajı okumadan soruyorum pink Nasıl yani bana gelen mesaj hö?[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Korkma hemen ya !!!!!Aplami cok sewerim adi altinda actigin topikte arastirirsan goreceksin; 18 December 2003 20:10 -------------------------------------------------------------------------------- little chemical:baba bak bi klonlama makinası icsat ettim kendimi klonluyorum.. ahaha -------------------------------------------------------------------------------- Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine olay bu . bunu okurken kim ne icat etmek ister diye dusunmustum:-)[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 DeLorean... bi dakka... ulan olmadi be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 jetgillerdeki ucan mobili yapardım.suyla calısacak,saatte 100km yapsın yeter:),hımm birde otomatik olsun:D[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Geleceği gösteren küre İçince yaptığın iş ne olursa olsun mutlu olmanı sağlayacak bi hap falan yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: PiNk, 18 December 2003 23:59 tarihinde demiş ki: * bu cesit bir ozgur irade, benim yukarida saydigim seyleri istiyorsa zaten ozgur irade kavramini cigniyecek potansiyele kendisi sahiptir .... *bu sebeplede imha edilmesinde ben herhangi bir zarar gormemistim..... hmmm bold cumle bu ozel mevzuda tesekkullu oldugun imajini uyandirdi bende. fakat bu bir paradokstur, belli orana kadar kotu duygularin olusmasina da, baska sahislarin ozgur iradeleleriyle celismeyecek olcude izin verilmelidir. bununla birlikte imha etmek yanlis olur.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yok hayir uzerinde ozel bir calisma yapmadim yada ilgi alanima girmiyor.... Ancak bireysel ozgurluk nedir bilirim... Ve agzim iyi laf yapar:-D:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bayanlara karşı olan makus talihimi bir çırpıda değiştirecek bir muska yada onun türevinde efsunlu bir takı vs icat etmek terdim... olmadı telekinetik özellği verecek bir şeyler de olur en azından bir şey alacaksam yerimden kalkmam gerekmez[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar