Rahan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bitmeyen sigara bide bitmeyen çay istiyorum ben, bide çantama sığcak kadar küçük bi planör roket neyim icad etmek istiyorum. hatta ve hatta boğazın tepesinde süzülürkene sigara&çay içmek istiyorum. pink;hmm öyle zınk diye insanları değiştirebileceğin bi çip olmasın ki o zaman insanlıklarının ne anlamı kalırki, hem zaten reklamcı ve pazarlamacı vampirler yapıyo bu istediğin şeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 okuduğum her kitabın film'ini yaratıcak bir makina icat etmek isterdim.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 runebook + save/load machine + sleeping pill mıhteşem.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 runebook icat olsun heryeri marklıycam eheheh ehe ama başkasının evine recall çekince çalışmasın sonra hırsızlık yaygınlaşır...:) abi düşünsene 9.40da dersin var 9.35 de kalk giyin direk hoop okuldasın heehehehhe[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Matrixteki cd üstünden beyne aktarım olayını isterdim.. Ör:Trinity helikopter uçurmayı birkaç saniyede öğrendi..[hline]"Burning humanity of a human is named by love , if u aren't in love you could never feel real sorrow" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ama recall olayı olsa bokunu çıkartırım yani.. Odaya yatağa, banyoya, sınıfa, sırama, bahçeye , kantine, kadiköye, kafeye, tripe, bilgisayarımın başındaki sandalyeye, mutfağa her bi yana mark yaparım... sorada adım bile atmam.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben bilgisayar diye bi makine icat etmek isterdim... bi ekran olsun insanlar ona baksınlar falan...hatta bide internet diye bişey olsun dünya ya bağlaniorum geyiği dönsün falan...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 edit:matrix şeysi için söyledim o da iyi olurdu bak oh oh birkaç yılda kaç üniversite kaç bölüm bititrisin kaç master yaparsın eheh[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza [Bu mesaj regulus tarafından 18 December 2003 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ışınlanma ve matrix olayı süper olurdu. Ne ders sorunum kalırdı ne de bir yere yetişme derdim. iki olay sanırım insanlık için yeter de artar. :)[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: narin, 18 December 2003 21:03 tarihinde demiş ki: Matrixteki cd üstünden beyne aktarım olayını isterdim.. Ör:Trinity helikopter uçurmayı birkaç saniyede öğrendi..[hline]"Burning humanity of a human is named by love , if u aren't in love you could never feel real sorrow" Gelecek te bu icat kesın icat edilir ( cümleye bak ) :) Harbiden bu ımkansız bişey gibi gelmiyor insana.[hline]sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 1. runebook 2. görünmezlik pelerini/giysisi/makinesi/hödösü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volvu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Galaxiler arası otobüs taşımacılığı (icat olmasada) kurmak istersim. -Gel vatandaş mars 300 mars 300 evet abiler paraları görelim paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: narin, 18 December 2003 21:03 tarihinde demiş ki: Matrixteki cd üstünden beyne aktarım olayını isterdim.. Ör:Trinity helikopter uçurmayı birkaç saniyede öğrendi. Bu dediğin olsaydı kimse kimseye muhtaç olmazdı.Herkez dünyanın en iyi hacker i en iyi futbolcusu en iyi popstarı olurdu. :)[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 İnsan bir kalemle nokta koyabiliyorsa çeşitli noktlama kombinasyonlarıyla herşeyi çizer gibi mantık yürütürsek yapabilecek olduğumuz (potansiyelimiz olan) herşeyi öle cd den aktarıp anında öğrenebiliriz aslında Bkz: Yavaşşş...[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 runebook + mindprinter + mindreader + save/load machine[hline]Every man dies, not every man really lives. [Bu mesaj Saeros tarafından 18 December 2003 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Bloodless, 18 December 2003 20:26 tarihinde demiş ki: runebook olsa dediğim çook oldu eve giderken :)[hline]Icq : 162015742 kesınlıkle benım ıcımdede gecer bazende keske dunya gelrı alınsa falan dedıgımde olur[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Matrixteki cd olayıyla heralde işe adam alırken cv inceleme olayı çok kasardı.. oku oku bitmiyo.. AA nası unuttum tabiki hızlı okuma programını da yüklemiş olurlardı.. okk sorun kalmadı :=)[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Abi ne kastınız öle hödö + hede vede bi okadarda vada gibi Direkten sizi tanrı yapacak birşey icat edin. Tanrı olun sonra icadı yokedin bitsi, tüm istekleriniz yerine geldi[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Save-Load makinası olsa süper olurdu.15 inde bir save 30 unda bir save tam ölecekken load edip tekrar 15.Abarttım ama olsun :)[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 save/load-runebook[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 elektırıgı bulşmak ısterdım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ilerde çok güzel bişi icat edecem ama ne olduğunu kendimde bilmiyorum. mesela dünyanın en iyi sıkıştırma algoritmasını veya insan zekasına en yakın A.I. icat edebilirim.ama şans tabi daha zaman var.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben böyle yanımda bulunan backpack gibi bişey isterdim, böyle ama havada olduğu için ağırlık yapmasın, vede hacim olarak büyük bişiy olmasın ama eşya kapasitesi böyük olsun (işte gerçekçiliği burdan kaybediyo lol), bana yetişebilsin peşimden gelsin , bide paket olsun kim kasçak burda yemeye şimdi (önceki sayfaları okumadım belki vardır buna benzer bişey)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 1 yudum alındığında insanı dinçleştiren, iyileştiren, zihnini açan, hede yapan bi içecek icat etmek istiyorum.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: PiNk, 18 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki: Benim icat etmek istedigim sey bir tane deil aslinda *oyle birsey icat ediyim ki dalis yaparken sirta tup alet edavat takmayalim Oh... Bence onun ayrı bir keyifi var. O kadar aksesuar falan.Hoş oluyor ne bileyim. Ama haklısında.Eğer cave veya wreck diving yapıyorsan gerçekten ananı ağlatıyor... AOWD olmak güzel şey tabii =).q[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar