PiNk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Az once chemical'a gelen mesajlardan birini okudum... Arkadas kucuk bir chemical olsa klon makinesi icat ederdi falan fistik demis.... Yazalim bakalim kim ne icat etmek istiyor... ONce siz bir yazin bakalim bende sizden guc alip yaziyim ne icat etmek istedigimi....:-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 insanların düşüncelerini okumaya yarayan bir alet isterdim sadece bana ait,herkeste olursa dğnya çok dandirik bir yer olur,sevdipğim kızın beni sevip sevmediine bakardım ilk.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 istediği zaman kesen istediği zaman kesmeyen ışın kılıcı icat edip herkesi teker teker kesmek isterim :) polise gösterdiğimde adam çakmasın durumu lol ne diyorum *!bugün keyfi yerindedir*[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 18 December 2003 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 runebook olsa dediğim çook oldu eve giderken :)[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hmms ben bı tekerleksiz altında süper bi aqua neon olan araba ısterdım benzınsız vede sno derece hızlı havada ucabılen böyle super bısey olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 içimi okudunuz arkadaşlar.. bir runebook bulan parayı kıracak.. servetimi yatırırım. (ben bulacaaam) Birde içildiğine insana tüm uyku ihtiyacını sağlayan bir hap bulsak kötü olmazdı.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 18 December 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ee.. ben bi tane sihirli değnek isterdim. onla dünyaya barışı getirirdim bütün sorunları ortadan kaldırırdım. :P[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yaşlanmamak için gen şifrelerinde değişiklik.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 sadece ben kullanınca çalışabilecek en fazla 10 yıl ileri gidilebilen bi zaman makinesi (10 yıldan fazla b.ku çıkar) düşüncelerini aniden yazı haline getirebilen bir alet.. biraz rahatlarız her an kağıt kalem gereği duyulmaz bir nevi mindprint diebiliriz..[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 PocketPC boyunda bir aygıt olacak her eşyanızı önüne koyunca marklayacak, ekranındaki maptan görebileceksin eşyalarının nerede olduğunu herşeyimi kaybeden bir insan olduğum için çok işime yarar.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 abi çok komplike bir şey istemiyorum hatta icattan bile sayılmaz pek ama evimde para basma makinası istiyorum, icatsa o makinayı imal etmeyi icat etmek istiyorum :-D Makinanın her türlü aksamını imal ederimde ah o kalıp meselesi yok mu işte o çok zor :-) Bunun neresi icat o çoktan icad edildi diyenlerede cevabım şudur ki, ben bulmadıktan vede kullanmadıktan sonra icada icad demem :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 18 December 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mastürbasyon makinesi isterdim kesinlikle... (ama çok gelişmiş birşey)[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ohaaa ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Rune book icat etmek istiyorum. Çok üşengecim. Kal Ort Por .Zarttt dıdıdıd zurt . Hass noldu ya . sarmısak bitti abi recal cekemiyoz :) Eve geciktim napcas?[hline]sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben kaybolmayan sakız icat etmek isterdim :) LOL!![hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zamanı durdurabilen bi alet yapmak isterdim .. Bi televizyon kumandası ebatlarında olsaydı ve ben istediimde zamanı durdurabilseydim, ama tabi ben zaman durduu zmn hareket etcem :lol: .. Cok ii olurdu aslında ejehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Benim icat etmek istedigim sey bir tane deil aslinda *oyle birsey icat ediyim ki dalis yaparken sirta tup alet edavat takmayalim *oyle makina icat edeyimki gec kaldim yetisemedim sorunu yasamayayim beni molekullerime ayirip olmak istedigim yere isinlasin *oyle bir cip icad edeyimki icenin ickisine atip icindeki butun kotu hisleri bir anda delete yapiyim(guc,iktidar ,para hirsi vss.....) cok mu istemisim ne??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bi tuşla bütün istediğim icatları yapabilecek bi makine icat ederdim. O nası oluosa?[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Epxmadcat, 18 December 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Bi tuşla bütün istediğim icatları yapabilecek bi makine icat ederdim. O nası oluosa?[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me super!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 İstediğim zaman bana yeni bir icat yaratmak için gereken fikirleri, malzemeyi ve imkanları verecek bi alet yaratmak isterdim. Edit:Ahanda yazılmış zaten !!!! Tek sivrizeka ben değilmişim :([hline]Avatar...:hrr: [Bu mesaj Wulfgar tarafından 18 December 2003 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Wulfgar tarafından 18 December 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Save/Load makinam olsun isterdim (bir nevi zaman makinası oluyor gibi... daha da aşmışı :))[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Benden bir dk önce yazmış yaw... Bu diyarda kimse ondan hızlı mesaj atamıyomuş demek :P[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zaman makinesi isterdim. yaptigim hatalari duzeltebilmek , sonra kafami duvarlara vurmamak icin. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 runebook iyidir[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ah bi rune book istiyorum aaaah açıcam evden okula kadıkoye okuldan eve fln varya süfer bişi olurdu[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar