Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deli Cevat'a itiraf..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 5. sınıfa kadar sınıfta kalmayı, yazın seni sınıfa kitliyolar bütün yaz tatili sınıfta kalıyosun sanırdım...[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff
-Trip atmaya değil, lafa atmaya geldim!
Mesaj tarihi:
arada bir netteki oyunlara lamer nicklerle girip lamer hareketler yapiyorum,disa vurmaktan iyidir
:utaniem:[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki:
Tebrikler..Harika cidden.
Mukemmel..
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 04 Şubat 2003 23:45 tarihinde demiş ki:
dralnuyla ben ikiziz.[hline]i know that i was born and i know that i’ll die.
the in between is mine. i am mine.

I want to believe...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
ben de üçüzünüzüm (höh?)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.

[Bu mesaj jankis tarafından 04 Şubat 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
drake üzülme, her bebenin başına gelen birşey. Biz de yapardık küçüklüğümüzde. (Sanki şimdi büyüdüm de yaşlı adam oldum...)

bu arada nedense geyik konular açılmaya başladınız.

ultimatr olsa, post kasıyorsunuz dicem ama...[hline]
Mesaj tarihi:
ben dralnu ve fizban üç yumurta üçüzüyüz. [eha][hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.

[Bu mesaj jankis tarafından 04 Şubat 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj jankis tarafından 04 Şubat 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 04 Şubat 2003 23:53 tarihinde demiş ki:
drake üzülme, her bebenin başına gelen birşey.
[hline]

ayni yasta oldugumuzu belirtmeme gerek varmi bone?:)[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki:
Tebrikler..Harika cidden.
Mukemmel..
Mesaj tarihi:
ilkokuldayken labaratuvarda masaların altından kızların bacaklarına bakardık grupça :)
huhe hatırladıkça eğleniorum[hline]sönüp gitmektense, yanip kül olmak daha iyidir
Mesaj tarihi:
bundan önceki msg ımı iki kere editledim[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
  • Yeni Oluştur...