Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Excalibur'un Yepisyeni Nightshade'i

Orf

Öne çıkan mesajlar

Herkese Selamlar,

Oyun geldi, bu akşam itibari ile aksilik çıkmazsa girer nightshade'imizi açarız... Nightshade konusunda tavsiyeler varsa beklerim...

Bu arada US serverlarında yaklaşık 2 yıl oynadım, genelde midgard/tristan (berserker, shadowblade, healer, runemaster), hibernia/galahad (mentalist) ve mordred(runemaster, spiritmaster, shadowblade). Shadowblade'le oldukça fazla tecrübem var ama hibernia stealtherlarıyla ilgili pek bir fikrim yok. Dediğim gibi tavsiyelere açığım.

Yakın tarihlerde hepinizi DF'te gank etmek üzere heheheh :P

Karakterin ismini henüz seçmedim, seçince imza yaparız..

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw bence Sb den sonra nightshade verem eder adami lol sb le okadar tempoya alistiktan sonra attan inip essege binmis gibi oluyo insan hibernia stealtherla oynamak.. tawsiye etmem yani machada felan bi oldunmu geri gelesi gelmiyo insanin. hiberniada stealther acmadan bidaha düsün denerim :)[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
kim ne derse desin en pis pislik şudur abi:
özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu...

Sosyal ağlarda paylaş

Ns ler hakkında fala bi bildim yok ama hp leri cok az oluyo ve bu buyuk bi dez avantaj..
Ayrıca str leri ciddi derecede az sole soliim rr7L1 bi ns rr4 halimle zorluyorum mp setim silahlarim yok uzrimde epic armor ve quest item bi rapier 99 qua bi long dirk bide 93 qua bi rapier var tavsiye etmem ama yinede illade acam diyosan boylarinin kisa olmasi iyi bi avantaj elfler hemen belli oluyo sırık gibin :P[hline]Konhart 50 Bucuk Necro
Mosqi 50 İnfil
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler öneriler ve yardımlar için :)

Kararım kesin Luri NS.... Dönüş yok, hp düşük, 2.2 spec point alıyor felan filan ama olsun. Midgard'da bilmediğim ot parçası kalmadı, Albion öldürseler oyanamam, Hibernia 4ever bundan sonra WoW'a kadar hehe..

Saygılar.

Baggio oyunda mesaj atarım girebilirsem, teşekkür :)
Sosyal ağlarda paylaş

bana da msj atabilirsin ama yardım edemem =)
ns konusunda yani ehe[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Eveet, CD-KEY problemini de astik...

Luri Shade yakinda frontierlarda, heh TOA gelmeden 50"lesek bari

Grove of Domnann da basladik botumuzla ama iyi mi ettik bilmiyorum heh, hic bir halt dandik armor, silah ivir zivir dusurmuyor yahu...

Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...