ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Gecikmiş Bir Veda / Yalçın Pembecioğlu
Angelica Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 bi an modluktan ayrıldın zannettim :)
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Hmm bende aynı düşünceyle girdim biraz daha açıklayıcı yap başlığı bence yanlış anlaşılabiletesi baya yüksek.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Yazarken hiç aklıma gelmemişti böyle bir anlam çıkarılabileceği ama biraz once Karalama Defteri sitesini gezerken son mesajlar bölümünde kendi konu başlığımı görünce o anda öyle anlaşılabileceğimi gördüm. Neyse belki bir kaç kişi fazla okumasına neden olur belki. Gerçi rekor Edgar Allan Poe - Kara Kedi hikayesinde ama onun da nedeni Edgar Allan Poe olması mı, Hikayenin isminin Karakedi olması mı, Yoksa altındaki yorumlardaki açıklamalar mı etkili oldu bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar