Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server açacaklar için bilgi

nickmickyok

Öne çıkan mesajlar

Server açacağınız zaman serverınız kadar web sitenizde önemlidir.Oyuncularınız bütün bilgileri burdan temin edecekleri için web sitesi serverınızın aynası olacaktır.Yani web sitesine bakan serverınız hakkında fikir sahibi olacaktır ve hiçbiriniz daha serverınızı görmeden web sitesini görüp kaçan oyuncu istemezsiniz.
Tavsiyem sonu cx pd fr ej sd hf sm ef gibi biten abuk subuk yönlendirilmiş isimler yerine fiyatı sadece yıllık 14,5 dolar olan sonu .com .net gibi biten domainler almanızdır.Bu sizin işinizde ne kadar ciddi olacağınızın göstergesidir.Tabi iyi bi tasarımda fena olmaz.
Sözün özü 1 domain name 14,5 dolar ve en azından 45 mb bi hosting(ki bu hosting paketinin içinde full destek mevcut) 43 dolar.Domaini aldıktan sonra aylık 4 dolar hosting ücreti ödeyeceksiniz.Sanırım bu hiçbirinizin bütçesini sarsmaz.
Sizlere önerebileceğim adrese gelince bkz. www.izdns.com ve www.izhost.com. Bi incelemenizde fayda görüyorum.Herkese başarılar...[hline]bilmek hiçbişey
öğretebilmek herşeydir
Sosyal ağlarda paylaş

domain ve host problem olmadığı gibi istiyen istediği tasarımıda yapar zaten nebulanın eski sitesi gayet poktandı iyi site diyorsun sphere ile uğraşan adam ona vakit ayırmaz template ile yapıyorum ben siteleri ve yeni tasarımlar sürekli deniyorum ama senin dediğin hem 14.5 $ veremiyen server açamaz anlamına geliyor bende buna katılıyorum[hline]Ultima Turkey Ultima Online Shard Owner
Sosyal ağlarda paylaş

14,5 dolar 20 milyon gibi bi para yapar,365 günün hiç birinde 20 milyon bulamayan adam server açmasın zaten.Ayrıca herkes biraz vakit bulabilir,en azından istenirse yaratılır.Şöyle olabilir web tasarımından anlamıyorlar ise başka biri ilgilenebilir.İsmi lazım değil ama bi site gördüm burda reklamı yapılan siteye bi girdim kocaman yazılarla aha bu client,bunu çekin dercesine yapılmış bi site gördüm.Kaldıki acellerimi var?bir ay sonra açsınlar ama iyi açısınlar.Sizce daha doğru değil mi?[hline]bilmek hiçbişey
öğretebilmek herşeydir
Sosyal ağlarda paylaş

hemen ezmişsiniz ya..
o .com suz serverlar olmasaydı şu an türkiyede uo shardı olmazdı tamam mı? herkesin bir acemilik dönemi vardır. siz bu dönemi atlayıp direk uzmanlıktan baslatmak istiyorsunuz insanları. bu da olmuyor. unutmayın, su an türkiye'deki en büyük shard olma özelligini koruyan nebulanın bile ilk zamanlarını bilioruz, gmlerin birbirlerine .kill çektiklerini de :) o günler olmasaydı şimdi nebula asla olamazdı. ama iş acemilikten cıkıp da ciddiyete bürünürse, tabii ki domain, webhost, sponsor şart..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...