hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bir mağazada 4 renk kıravat var. Bunlardan 8 tanesi, sarı değil, 7 tanesi yeşil değil, 6 taneside lacivert değil. Mağazadaki sarı, yaşil, lacivert ve kırmızı kıravatların adedi ne kadardır? Bu bana maille geldi cevabını bende bilmiyorum. Hadi size kolay gelsin :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kıravat sevmem:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 4m 3y 2s 1k[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bende sevmem ama bu kravatlar takmak için değil saymak için saymayı da sevmiyorsan yaşama bea :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 onuda sevmem[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 m dedigim maviydi de, sorunun orijinalinde lacifert diyomus, L diye dusunun onu.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 10 zaten, panik yaptin cozucem diye :D Kacar tane oldugunu da verebiliyoruz, bakiniz yukarlarda biyerde. [hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 December 2003 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 olm siz piskopat mısınız bole sorunlar yaratıonuz. SOra cocuklar orta okula giderken kravat takmaya korkuyo..[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 dojorel mükemmelsin bana yeni geldi cevabı aynı dediğin gibiymiş :) nassı yaptın bi annat bakalım[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Aslında zor bişey deil.Üç tane kesişim kümesi,bi tanede evrensel küme yazarız.herbir kümeyi ve içini harflendiririz.yani sonuçta ''a,b,c,d,e,f,g birde evrensel kümeye h harfi veririz. Sonra; SArı olmayanlar; g+f+c+h=8 Yeşil olmayanlar;a+e+g+h=7 Lacivert olmayanlar; a+b+c+h=6 kişi olur. Bunuda alt alta toplayıp denklem yoluyla buluruz.Şimdi uğraştırmayın,ben size uğraşıp akşam solerim :) Çözüme İtirazı olan???[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Çok Basit bir soru... Bir mağazada 4 renk kıravat var. Bunlardan 8 tanesi, sarı değil, 7 tanesi yeşil değil, 6 taneside lacivert değil. Mağazadaki sarı, yaşil, lacivert ve kırmızı kıravatların adedi ne kadardır? 4 renk gravat var şimdi ben bunlara izninizle Sarı adedine: a yeşil adaedine: b Laciverte: c kırmızılara da: d demek istiyorum 8 tanesi sarı değil ise b+c+d= 8 olur 7 tanesi yeşil değil ise a+c+d=7 olur 6 tanesi lacivert değil ise a+b+d=6 olur burdan c-b=1 ve b-a=1 denklemlerine ulaştığım gibi c-a=2 denklemine de ulaşırım.... yani c=b+1 b=a+1 c=a+2... 2a+2c+2b+3d=21 değil mi? e o zaman 2a+2a+2a+6+3d=21 yani 6a+3d=15 yani 2a+d=5 tamam a ya 1 dir ya 2 bu 2 durumda d 3 olur ya da 1 olur... a 1 olur ve d 3 olursa c de 3 olur b de 2 olur ve ya a 2 dir d 1 dir c 4 dür ve b 3 olur... bunun tek çözümü yok yani...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 evet çok basit ama ben 4 renk yerine 3 renk yaptım karıştı...neyse...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bu arada tabii a nın 0 olduğu ihtimali katmadım çünkü bir dükkanda 4 renk gravat vardır denmiş... yoksa 3. bir çözüm de olurdu...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Y+L+K=8 S+L+K=7 S+Y+K=6 _________ 4 bilinmeyenli 3 denklem. Bilemen[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya işte öyle değil olasılıklar var tam bir çözümü yok ama az ihtimal olduğundan hesaplayabilirsin...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yani sonuçta gravat sayısı - olamaz... e kesirli de olamaz... o yüzden sonsuz ihtimal var diyip de çözülmez deyemeyiz... sadece birden fazla çözümü var deriz... [Bu mesaj karpuz tarafından 19 December 2003 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Denklem çözerekten buldum.Kontrol edin isterseniz. Sarı: 1 Yeşil: 2 Lacivert: 3 Kırmızı: 3 Toplam 9 adet kıravat var.Sarı olmayan 8 tane, yeşil olmayan 7 tane ve lacivert olmayan 6 tane kıravat var benim bulduğum değerlere göre.Doğru olduğunu sanıyorum..[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hala anlatamadım TEK ÇÖZÜMÜ YOK KARDEŞİM okuyun benimkini anlarsınız 2 çözümü var...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Sarı Yeşil Lacivert Kırmızı 1-2-3-3 çözümü var bir de gene Sarı Yeşil Lacivert Kırmızı 2-3-1-4 var başka da çözümü yoooook![hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ben denklemleri çıkarırken hata yapmışım.Sonuç bir bilinmeyene bağlı çıkıyo.O yüzden bence sonsuz tane çözüm var.Ama sen iki çözüm var demişin?? [Bu mesaj WurkacTuRk tarafından 19 December 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj WurkacTuRk tarafından 19 December 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: BoDrUmLu, 19 December 2003 16:28 tarihinde demiş ki: olm siz piskopat mısınız bole sorunlar yaratıonuz. SOra cocuklar orta okula giderken kravat takmaya korkuyo..[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! hehehe çokk ii ya.. bu arada imzan hoşuuma gitti....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Haklısın pardon.İki sonuç var doğru. :)) Seni yorduk biraz kusura bakma :))[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. [Bu mesaj WurkacTuRk tarafından 19 December 2003 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kırmızı olanın 1 olduğu ihtimali üzerinde durmuşsun ama 2 olduğu 3 olduğu 4 olduğu vs vs vs ihtimalleri üzerinde de durman lazım.... yani sonuç olarak 2 sonuç çıkıyo ve benim dediğim sonuçlar... seninki yanlış değil ama eksik (tam hoca lafı :P)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hangisinden kaç tane var diye soruyo ve çözülüyo...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 aman ne kadar uzatmissiniz, gayet basit bir soru. yapmis iste herkes.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar