Forgotten Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 soru açık...[hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 peki benim sorumda $u: 'uo sphere server' ile 'arqasta oynayan playerlar' arasindaki baglanti nedir?[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Up...[hline]--------www.sairoglu.net-------- Sairoglu Online Gaming Community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 uo sphere server bolumunde "Türkiye'deki Ücretsiz Sunucular" yazısının alakası ne ise bu da ondan.. bırak da yetkililer ilgilensin aykırı ise silsin ama sizle tartışmak istemiorum oynayan varsa msg atsın...[hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Tartışmana da gerek yok zaten, nitekim ortada tartışılacak bir kural ihlali bulunmamakta.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eet o yüzden salla :)[hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mealesef ben neden sordun? Nick istiyosan servera ilk girdiği andan beri pk olan Ozhan[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 güzelmi arqas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 aaa benim sorum $u bugun hangi cluba gidicezz $$$$$$$[hline]Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n,NT 4.0 Sys Admin,Pascal,r00t Admin. Bilgi paylaştıkça değerlidir, ama ben paylaşmam. Niy3 ac4b4?!?!? Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Mandooo, 18 December 2003 19:54 tarihinde demiş ki: Mealesef ben neden sordun? Nick istiyosan servera ilk girdiği andan beri pk olan Ozhan[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! bana su an aktif olan arqas dosyalarının adresini eger yoksa icq veya msn den yollayablr msn? biliorum dusuk cumle oldu ama anlamısındır :) icq 500252 msn [email protected][hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pito_tupu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bende oynuyorum :) [Bu mesaj pito_tupu tarafından 19 December 2003 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pito_tupu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehehh sanırım anca icq dan alabilirsin.ama size bi tavsiye bi tane cd hazırlayın ve içine bütün connectorları atın sonra da yanınızda dolaştırın :P [Bu mesaj pito_tupu tarafından 19 December 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Benim full patch'li uo cd'm var eheh. :)[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hayır icqdan değil en sağlıklısı cd ye çektir ama oyun içinde gm şöyle bi site verdi ben çektim çalıştı..... www.tr-game.com/downloads/uo/arqasuo.exe tam emin değilim aklımdan yazıyorum ama böyle olmalu olmazsa cd tye çektir........[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar