Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arqas'ta oynayan var mı?

Forgotten

Öne çıkan mesajlar

uo sphere server bolumunde "Türkiye'deki Ücretsiz Sunucular" yazısının alakası ne ise bu da ondan.. bırak da yetkililer ilgilensin aykırı ise silsin ama sizle tartışmak istemiorum oynayan varsa msg atsın...[hline]Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
Sosyal ağlarda paylaş

aaa benim sorum $u
bugun hangi cluba gidicezz
$$$$$$$[hline]Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n,NT 4.0 Sys Admin,Pascal,r00t Admin.
Bilgi paylaştıkça değerlidir, ama ben paylaşmam. Niy3 ac4b4?!?!?
Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 18 December 2003 19:54 tarihinde demiş ki:
Mealesef ben neden sordun?

Nick istiyosan servera ilk girdiği andan beri pk olan Ozhan[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
bana su an aktif olan arqas dosyalarının adresini eger yoksa icq veya msn den yollayablr msn? biliorum dusuk cumle oldu ama anlamısındır :) icq 500252 msn [email protected][hline]Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
Sosyal ağlarda paylaş

hayır icqdan değil en sağlıklısı cd ye çektir ama oyun içinde gm şöyle bi site verdi ben çektim çalıştı.....

www.tr-game.com/downloads/uo/arqasuo.exe tam emin değilim aklımdan yazıyorum ama böyle olmalu olmazsa cd tye çektir........[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...