karpuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eski bir fantezidir 3 sene önce uo oynadığım zamanlara denk gelmektedir... şuanki benle yakından uzaktan alakası yoktur :) edit: ulan satır atlayalım derken mesajı yolladık... pff :P Olay şöyle benim magery skillim olcak başka kimsenin olmayacak dünya üstünde bilmiycekler falan... sonra mesela ben yolda giderken tinerciler çevircek para istiycekler ben karizma karizma bakarak "eminmisiniz" diycem... backgroundda karizma bir müzik çalcak... biri üstüme yürüycek... "siz istediniz/kaşındınız (opsiyonel)" diyip uyarı atışı icabı ben birine magic arrow atcam... diğerleri nooluyo lan diyene kaçmaya çalışana kadar an ex por hobaa paralyze sonra poisonlayıp yavaş yavaş ölmelerini izlerken korkutucu sözler sarfetcem ondan sonra hp leri 2 falan olunca an nox atıp salıvercem bunları , adam olcaklar, yola gelcekler... Lol manyakmıyım neyim... [Bu mesaj karpuz tarafından 18 December 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 buyur[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kim? ne?[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 wöç?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 LoL[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: karpuz, 18 December 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Lol manyakmıyım neyim...Aa bildi valla :)[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 heheh sen çok fazla ultima oynuyormuşsun...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Estel_Anorien, 18 December 2003 21:18 tarihinde demiş ki: heheh sen çok fazla ultima oynuyormuşsun...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum bi aralar rüyalarımı ultima grafikleriyle görürdüm... düşün artık...(günde 13-16 saat arası oynuyodum bi aralar...)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 üzülme geçicek tedavisi var[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eehe iyidir dünyada kimsede olmayacak birtek sende olacak hatta işi abartabilirsin..seninle aynı güçte biri daha olsun hatta bu da sınıftaki/işteki en gıcık olduğun kişi olsun..mekanda olası dövüş senaryoları kur (ben kurdum ordan biliyorum :))[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 SNN zamanında bakkala vendor buy dediken sonra ultimayı fazla dozda aldığıma karar vermiştim, seninki de ayrı bi vaka tabii ki.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Diablo, 18 December 2003 21:21 tarihinde demiş ki: üzülme geçicek tedavisi var[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee ya zaten artık öyle değilim... merak etmeyin yani normalim...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Tinercilere Kal Vas atmayı kim istemezki :D[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: fedaykin, 18 December 2003 21:21 tarihinde demiş ki: SNN zamanında bakkala vendor buy dediken sonra ultimayı fazla dozda aldığıma karar vermiştim, seninki de ayrı bi vaka tabii ki.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" bu olaylar snn zamanında geçiyodu zaten :)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ben diyorum iyi kafayla girmeyin şu forumlara diye. Ama kimse dinlemiyor.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben ruyamda shapechange yaptigimi hatirliyorum.. yani bundan azi makuldur :D [ultima online ile alakasi yok yalniz] [hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 18 December 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ben bi keresinde 23 saat oynamıştım, ama rüya görücek halim kalmamıştı. :)[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kar yağmıştı okulla tatil sabah 8 den gece 3'e kadar...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ya bırak tinercilere kal vas atmayı Ben okulun ortasında kaç kere chain atmak istedim sen biliyomusun?[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 benim pvp fantezisi daha eğlenceli deneyin :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 abi annemler avusturyadayken (söylemeyin annemlere :P) 59 saat aralıksız oynamıştım... (durmadan pizza ısmarlamak yoluyla) harbici 59 saat bi arada kafam düşmüştü 2 saat uyuyakalmıştım sonra serpents holdda (ses bayaa açıktı) çatır çutur kalkan kılıç sesleriyle uyanmıştım biri bana saldırıyodu sonra 59 saat sonra uyumuştum abi 59 saat ne (2 saati uyku) durmadan kahve falan içmiştim manyak bişeydi... ondan sonra 17 saat uyumuştum ama :)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ulem Karpuz :D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault [Bu mesaj Llama tarafından 18 December 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hıyar gibi aralıksız skill kastığım zamanlar aklıma geldi şimdi.Skill kasmak iğrenç bişey artık kasmadığım için rahatım gözlerimde bayram ediyor 1 saat ultima oynayınca bile kötü oluyordu.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zöhöh bide bana çok oynuosun derdi naturel:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 tinercilere "in mani ylem" şeklinde bir buyu yapsaydın keşke. sevgiye ihtiyacı var onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar