Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma bir fantazi...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

eski bir fantezidir 3 sene önce uo oynadığım zamanlara denk gelmektedir... şuanki benle yakından uzaktan alakası yoktur :)
edit: ulan satır atlayalım derken mesajı yolladık... pff :P

Olay şöyle benim magery skillim olcak başka kimsenin olmayacak dünya üstünde bilmiycekler falan... sonra mesela ben yolda giderken tinerciler çevircek para istiycekler ben karizma karizma bakarak "eminmisiniz" diycem... backgroundda karizma bir müzik çalcak... biri üstüme yürüycek... "siz istediniz/kaşındınız (opsiyonel)" diyip uyarı atışı icabı ben birine magic arrow atcam... diğerleri nooluyo lan diyene kaçmaya çalışana kadar an ex por hobaa paralyze sonra poisonlayıp yavaş yavaş ölmelerini izlerken korkutucu sözler sarfetcem ondan sonra hp leri 2 falan olunca an nox atıp salıvercem bunları , adam olcaklar, yola gelcekler... Lol manyakmıyım neyim...

[Bu mesaj karpuz tarafından 18 December 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heheh sen çok fazla ultima oynuyormuşsun...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 18 December 2003 21:18 tarihinde demiş ki:
heheh sen çok fazla ultima oynuyormuşsun...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum

bi aralar rüyalarımı ultima grafikleriyle görürdüm... düşün artık...(günde 13-16 saat arası oynuyodum bi aralar...)[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

eehe iyidir
dünyada kimsede olmayacak birtek sende olacak
hatta işi abartabilirsin..seninle aynı güçte biri daha olsun hatta bu da sınıftaki/işteki en gıcık olduğun kişi olsun..mekanda olası dövüş senaryoları kur
(ben kurdum ordan biliyorum :))[hline]CsnFrp
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
Sosyal ağlarda paylaş

SNN zamanında bakkala vendor buy dediken sonra ultimayı fazla dozda aldığıma karar vermiştim, seninki de ayrı bi vaka tabii ki.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 18 December 2003 21:21 tarihinde demiş ki:
SNN zamanında bakkala vendor buy dediken sonra ultimayı fazla dozda aldığıma karar vermiştim, seninki de ayrı bi vaka tabii ki.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

bu olaylar snn zamanında geçiyodu zaten :)[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırak tinercilere kal vas atmayı
Ben okulun ortasında kaç kere chain atmak istedim sen biliyomusun?[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

abi annemler avusturyadayken (söylemeyin annemlere :P) 59 saat aralıksız oynamıştım... (durmadan pizza ısmarlamak yoluyla) harbici 59 saat bi arada kafam düşmüştü 2 saat uyuyakalmıştım sonra serpents holdda (ses bayaa açıktı) çatır çutur kalkan kılıç sesleriyle uyanmıştım biri bana saldırıyodu sonra 59 saat sonra uyumuştum abi 59 saat ne (2 saati uyku) durmadan kahve falan içmiştim manyak bişeydi... ondan sonra 17 saat uyumuştum ama :)[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...