Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Oda beni sever ehü dimi cassie:) Hatta okadar çok seviomki :) EVET BİR PİSLİK YAPTIM Acaba evdeki hddsinemi? Yoksa laptopuna r_server mi kurdum? mıacaba Yoksa yoksa mailinimi h3k ettim:P (yok okadar spam maili ben kaldıramam bilgisayar çöker aniamallah) YOKSA! icqsunumu yedim! Bilenler sölemesin![hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hadi bakalım kim bilir neler yapmışsındır sen :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 valla bence evdeki bilgisayarıma bir şeyler oldu ama neese....
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Cassie ; Tavsiyem eve dönerken ema'ya uğra.2 çift terlik al öyle git eve.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bira - Cam Elyafı olayını yapalım bence...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yoksa herkese "ben çok kötü bir kardeşimm" die benim ağzımdan msg mi attın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hadilen:) Birincisi ablam başka bi şehirde okuyor terlik atamaz oradan buraya emaya özel bi yetenek o İkincisi adaya bidaha gelen dop olsun Üçüncüsü ablamı arıyorum şimdi:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ICBT olayını bilmiyorsun herhalde sen Chemical. Teknoloji ilerliyor. inter Continental Ballistic "Terlik" Project EMA...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Cassie yi aradım Abla hekledim accni:) Nasıl Mailinden Nası yaa Yıllar önce keyloggerle mailini örenmiştim bugün hekledim hahahaha Doğa senin **** HAA Şaka len şaka phpde açık vardı mailin adresini biliodum oradan yaptım hahahaha DOĞA! Tamamlen tamam ben yıllar önce icqnun şifresini öğrenmiştim:) orası ile aynıydı şifre icqyu değiştirmişsin burayı unutmuşsun HAHAHAHA Aman bee![hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Alexi_Septimus, 18 December 2003 19:33 tarihinde demiş ki: Cassie ; Tavsiyem eve dönerken ema'ya uğra.2 çift terlik al öyle git eve.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ 2 çift yanlız :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 lol! hacked by brother[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Cassie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ama değiştiridm artık şifremi doğa bey[hline]
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ginede heklerim:P[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ey paticik ahalisi sesime kulak werin chemical ın büyüyp türk halkının içine bir yetişlkin olarka karışmaısan izin wermeyelim bir düşünün: -ewlenip cocuk yapabilir ewlencegi kiside noraml olmayacagına göre 2*cins ufakcık minicik chemicallar çıkabilir -parti kurabilir oy kullanabilir -araba kiralayabilir çabuk dawranıp bu dünyayı koruyalım[hline]bornozlu canavar
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 aman deamon neler diyorsun kabus gibi :-p[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 korkmayın büyüyünce en kötü ihtimalle bana benzeyecek... bende öyleydim o yaşlarda yani sadece tahmin yürütüyorum[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 utanmaz :-P[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 küçük chemicallar ya lol:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
arc Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kucuk chemical : baba bak flame thrower yaptım ehi ehi... Chemical : haayıııırrrr........ *ZBÖFFFF*[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!!
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bence kemikıl hayııırrr demez hadi gel yarıştırlalım en uzağa kiminki alev püskürtecek der :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 little chemical:baba bak bi klonlama makinası icsat ettim kendimi klonluyorum.. ahaha[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 dünya henüz daha fazla chemical'a hazır değil euh[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 18 December 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 edit: şimdi chemical rencide olmasın sallayın :) :p [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 18 December 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Kemikılcıklar... Her taraftalar.. sağda solda yukarda aşağıda HAYIIIIIIIRRRR!!!![hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Natural Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ühü ya ühüüüü:( ben onu bi güzel dövcem merak etmeyin siz...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Öne çıkan mesajlar