Erondora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Using existing file "lbr2d_win32_3-0-8z.rtp" of size 2184569 Processing files Applying patch patchlbr2d_win32_3-0-8z.rtp on path . Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. ------- Oncelikle Ozur Dilerim belki bu konu onceden olmustur ama BeN GOremedim veya Bole bisi olmadı nese.. Ya benim 2 gun once tum clientlarım acılıodu 2.0.3 , 200c faln ama bugun tıklıorum Gri bi ekranda Kalıor Acc name faln hhicbiri cıkmıor ama Nebulanın clientına tıklıorum o acılıor simdi kendi kendime dedim patch yapıyım belki ondandır diorum bu hatayı verior ne yapmalıyım?[hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bilgisayara format, UO kur, patch dene.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Saeros, 18 December 2003 21:38 tarihinde demiş ki: Bilgisayara format, UO kur, patch dene.[hline]Every man dies, not every man really lives. yine bu hata ama hic bisi ellemedim ama 2 gun oncesi hersey normaldı simdi bozuldu anlamadım gitti[hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Erondora, 18 December 2003 21:30 tarihinde demiş ki: Using existing file "lbr2d_win32_3-0-8z.rtp" of size 2184569 Processing files Applying patch patchlbr2d_win32_3-0-8z.rtp on path . Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. ------- Oncelikle Ozur Dilerim belki bu konu onceden olmustur ama BeN GOremedim veya Bole bisi olmadı nese.. Ya benim 2 gun once tum clientlarım acılıodu 2.0.3 , 200c faln ama bugun tıklıorum Gri bi ekranda Kalıor Acc name faln hhicbiri cıkmıor ama Nebulanın clientına tıklıorum o acılıor simdi kendi kendime dedim patch yapıyım belki ondandır diorum bu hatayı verior ne yapmalıyım?[hline]..::Never Be The Same Again::.. Yardımınızı bekliyorum..[hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 dediğin hataları yapmasının bir nedeneni var . eğer başka bir serverin eklenti paketini yani verdatasını falan uo klasörüne koyarsan o hataları yapar . bu yüzden uo yu sil yeniden yükle sonra patch yap[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: zgrw, 19 December 2003 09:26 tarihinde demiş ki: dediğin hataları yapmasının bir nedeneni var . eğer başka bir serverin eklenti paketini yani verdatasını falan uo klasörüne koyarsan o hataları yapar . bu yüzden uo yu sil yeniden yükle sonra patch yap[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Allahı walla bu adam beni oldurcek ya herseyime cevap verio bana yardım edio,saygı duyuyo walla sen cok ii adamsın ya Zgrw cim canım benim :D onun icin bi alkıs :tebrikz: Oleyyyyyyy :D [Bu mesaj Erondora tarafından 19 December 2003 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ehuehueh sağolasın yardım edebildiğime sevindim[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya clien 2 0 3 diosan eger bendede oldu yeniden ags den indirdim oldu eger bunu diyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar