Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scripter aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hastasınız sız...SCP YAZMAYI BILEMEMK SUC DIIL..BILMEMEK SERVER ACAMIYACAGIM ANLAMINADA GELMEZ.. OLURDA BIR GUN BUSERVER IYI YERLERE GELIRSE OZAMAN KONUSUN..
Mesaj tarihi:
Bilmemek suç demedim ki zaten, server kurmak, geliştirmek, yönetmek ile ilgili zerre birşey bilmeden server açmak saçma sadece dedim.Orada da tüm scriptleri ben yazdım demişsin, şimdi geliyorsun scripter arıyorum diyorsun.Ben sadece yazılarındaki çelişkiyi gösterdim.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Mesaj tarihi:
said:
Armedx, 16 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
hastasınız sız...SCP YAZMAYI BILEMEMK SUC DIIL..BILMEMEK SERVER ACAMIYACAGIM ANLAMINADA GELMEZ.. OLURDA BIR GUN BUSERVER IYI YERLERE GELIRSE OZAMAN KONUSUN..

bilmemek suç değil. sana kimse server aç demiyo. bilmiyosan otur oturduğun yere ben kralım ayakları yapma! millete de hayvan gibi bağırma
Mesaj tarihi:
beyler adam sormus sizde topicin icine etmisiinz yane :D ya bu topic kimin isine yariosa baksin birakin kim acicaksa acsin server karismayin bizde ilk zamanlar hevesle acioduk soruduk unutmayin lutfen... biraz insanlari kucumsemeyelim... bizimde ilk zamanlardaki halimiz buydu... *felsefe yaptim be :D*[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
Mesaj tarihi:
said:
rune_xander, 16 December 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
bizde ilk zamanlar hevesle acioduk soruduk unutmayin lutfen... biraz insanlari kucumsemeyelim... bizimde ilk zamanlardaki halimiz buydu...
Benim değildi.Neyim şimdi ben, ermiş mi?[hline]Every man dies, not every man really lives.
Mesaj tarihi:
sen hic birsey bile sormadan scripti kendi kendinemi cozdun ama bak hic bisi bilmeden diorum... eger cozduysen hellal ne diim ama adam iste yapamiyo kabiliyetli birini ariyo herkes ne yazikki senin gibi olamiyor,kusura bakma ozurdilerim sana hakaret oldu bu.....senin gibiler az bu dunyada sizleri dusunemedim..[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....

[Bu mesaj rune_xander tarafından 16 December 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır, scripting'i kendim çözdüm demiyorum, daha yeni yeni item script'leri yazarken server açmaya kalkışmadım diyorum.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Mesaj tarihi:
Elalemin işi herkesin görebileceği, mesaj atabileceği bir yerde yapılıyorsa, benimde kurallar dahilinde mesaj atma hakkım olabilir pekala.[hline]Every man dies, not every man really lives.
Mesaj tarihi:
atma demiyorum dalga gecme insanlarla bunu bile anlamaiyosan sen hic baska bisiye kafa yorma hala tek amaci kavga etmemk msj atmis olamk icin msj atmak.... hıh...[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....
Mesaj tarihi:
komiksiniz..DERDİMİ ANLATAMIORUM GALIBA SERVER SAHIBI BEN DEGILIM...BİR ARKADASIMLA KURDUM BEN SCPDEN ANLAMAM AMA O DELİ GİBİ 2 SENEDIR BU İSİ YAPIO..BENDE ORENMEK ISTIORUM AMA SIZ B TARAFI KALKMIS BAYLAR COLUK COCUK GIBI LAF YETISTIRIOSUNUZ..AHH AHH YAZIK DERIM..
2. ORTAGIMIN ADIDA ROLAND ARANEL SCODEN ANLAYAN O
!
Mesaj tarihi:
said:
rune_xander, 16 December 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
beyler adam sormus sizde topicin icine etmisiinz yane :D ya bu topic kimin isine yariosa baksin birakin kim acicaksa acsin server karismayin bizde ilk zamanlar hevesle acioduk soruduk unutmayin lutfen... biraz insanlari kucumsemeyelim... bizimde ilk zamanlardaki halimiz buydu... *felsefe yaptim be :D*[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz....

Heheheh :D Felsefetik adamsın walla rune_xander..
nese arkadaslar Nerden geldigimizi bugunlere nasıl geldigimizi unutmayalım Nerde bu Devlet nerde Bu Millet diye bagırmayalım lutfen.. :D[hline]..::Never Be The Same Again::..
  • Yeni Oluştur...