Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3DS Max'in 5 sürümüne ihtiyacım var.

kavel

Öne çıkan mesajlar

kazaa'da var
300-500 mb dosyayı kimse upload edemez :)[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

Site cok populer oldugu icin o kadar yavas. Indireceginiz dosyalari siteden indirmiyorsunuz. Sitede sadece edonkey linki oluyor. Eger emule, edonkey, mldonkey, vs. gibi programlar kullaniyorsaniz, site direk o programa gerekli linki veriyor, program da indirmeye basliyor.

Kazaa ye gore ( indirdiginiz seye gore degisir ) yavas gelebilir.. Anlik downloadlar icin uygun degil. Ama %100 onu download ettiginizden emin olabilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yanlış anlamayın upload ları tamamen engellemek gibi bir niyette değilim. Ben evde yokken bilgisayarım açık. isteyen istediğini çeksin. ama acil downloadlarım oluyor ve ben iki ayrı programdan 3-4 k ile veri çekerken bundan daha fazla upload yapıyorum ... uyuz olduğum nokta bu. eDonkeyde upload hızımı 2 k yazdım bu seferde ona göre download hızımı düşürdü. sinirlendim disconnect dedim bi kaç saat sonra baktığımda upload hala sürüyor. status te ise not connected to server yazıyor ...
Kıllanmamak elde değil doğrusu....[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...