kavel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Nette bulamadım. Elinde olan ve upload edebilecek birisi varsa sevinirim. Upload için ftp şifreside verebilirim. ICQ'um sürekli açık.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kazaa'da var 300-500 mb dosyayı kimse upload edemez :)[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ahem ..... bi kaç bin dolarin varsa ben bulabilirim ... ( burada orjinal olmayan program istemek veya önermek yasak değil miydi ? )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Niye öyle diosun ki. Azimle ...... neyse :) bu arada beş kuruş param yok. Neyse buldum galiba ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 5 sürüme ne gerek var 1 tane yeter.. amauhauhuahuah kafayı yedim kusura bakmayın.. :P[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 http://www.sharereactor.com/release.php?id=2138[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Heeyy, hobbit'in penguenli sharky'si geri döndü ha :P (avatar ve admin olarak yoksa zaten burada olduğnu biliyorum)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ben bu siteyi sevdim gibi : )[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 daha download a başlamadım siteyi inceliyorum ama bu kadar yavaş açılıosa sayfalar kimbilir dl hızı nasıldır?![hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Site cok populer oldugu icin o kadar yavas. Indireceginiz dosyalari siteden indirmiyorsunuz. Sitede sadece edonkey linki oluyor. Eger emule, edonkey, mldonkey, vs. gibi programlar kullaniyorsaniz, site direk o programa gerekli linki veriyor, program da indirmeye basliyor. Kazaa ye gore ( indirdiginiz seye gore degisir ) yavas gelebilir.. Anlik downloadlar icin uygun degil. Ama %100 onu download ettiginizden emin olabilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 hmm anladım peki bu eDonkey 2000'de upload ı engellemenin bir yolu yok mu ? ben bulamadımda ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hayır yok Kavel. Bir de şöyle düşün. Ya herkes senin gibi düşünse ve uploadlarını engelleseydi, sen nasıl aradığını bulabilirdin? Arkadaşlar, eger p2p tipi programlar kullanıyorsanız lütfen uploadlarınızı kısıtlamayınız. Sonucta sadece sizin değil herkesin bir şeylere ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Zor bulmak..Kazaadan bende indirmiştim Fake dosya çıktı(Oyun gibi bir şey) Sharky Hayırlı olsun ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Hayır yanlış anlamayın upload ları tamamen engellemek gibi bir niyette değilim. Ben evde yokken bilgisayarım açık. isteyen istediğini çeksin. ama acil downloadlarım oluyor ve ben iki ayrı programdan 3-4 k ile veri çekerken bundan daha fazla upload yapıyorum ... uyuz olduğum nokta bu. eDonkeyde upload hızımı 2 k yazdım bu seferde ona göre download hızımı düşürdü. sinirlendim disconnect dedim bi kaç saat sonra baktığımda upload hala sürüyor. status te ise not connected to server yazıyor ... Kıllanmamak elde değil doğrusu....[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar