Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ch olayi bitti mi simdi ?

unity100

Öne çıkan mesajlar

max level of pets puanlarını tüm kutulara 2'şer 3'er dağıtıkları için artık master olmadan çok işe yaramıyor.

pet güçleri de biraz kırpılmış gibi. daha doğrusu tame edilemeyen yaratıkların durumları biraz değiştirilmiş.

force crystal hunter'ların da maşallahı var artık. graul mauler'ı 4-5 vuruşta indirebiliyor bir tanesi. dün akşam 8 g.mauler vardı grupta, 1 tane fch hepsini yatırdıktan sonra tüm grubu da yatırdı. güzelce clonelandık.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guru, 18 December 2003 09:58 tarihinde demiş ki:
AT-ST leri gördünüzmü 50k ham var :)

oyunun suyu çıktı..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

ohaa imp. mi olsak ne yapsak :P[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi artık sadece faction battle da kullanılabilecekmiş ama çok saçma olmuş..

Rancor lar çok komik duruyor yanında 11k ham la :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap yazmadan önce söyliim, lapa lapa kara yağıyo çok güzel... :)

Beyaz da Chyi surrender etti ben de edicem, level 30 civarı bütün yaratıklardan armor gitmiş, SOE milletin "oyun pokemona döndü" çağrısını dinlemiş olacak ki bu tip bi yola gitti...

Rifleman olarak çok güçlüyüm şu an, yanına da master TKA almayı düşünüyorum ozaman kimse yaklaşamıcak yanıma... :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Nası 2-3 gün abi powerplay yaparsan o kadar sürer de ben zevkine vara vara yapmıştım... Zaten powerplayin bi mantığı yok ki... Millet o yüzden çabuk soğuyo oyundan...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

demek hakkaten ch artik cukka uber olmaktan cikti skill olarak.

devvo demek rifleman iyi ha ? carbineer master cm mi rifleman master cm mi olsam ? ama simdi cm de mind harciycak rifle de mind cekicek specialde, ve mindi doldurmanin imkani yok. carbin action cekiyor stimliyorsun aninda ful.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bütün gün burdayım çünkü işteyim :(

İşteki dandik bilgisayardan da SWGye girilmiyo ki, hoş girsem direkt işten atarlar herhalde...

[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger

[Bu mesaj DA2019 tarafından 18 December 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

angerian fishak surprise falandı sanırım ismi (tabi mind artıran şeyi diyosan)

drink olarak geçiyo
500-600(yapan chefe göre degişiyo olması lazım) arası mind artırıyo muonla beraber manyak oluyo[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

[Bu mesaj Popeye tarafından 19 December 2003 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...