unity100 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 biraz once chyi komple biraktim. ch olayi artik tarihe gomuldu.[hline]fedaykin, cesitli tarihlerde demiş ki:..Öldürülenler masum insanlarmış.... Şayet o an elinde silah tutmayan herkez masum sınıfına giriyorsa o zaman diyeceğim yok. Siz o şekilde sınıflandırmaya devam edin... .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 max level of pets puanlarını tüm kutulara 2'şer 3'er dağıtıkları için artık master olmadan çok işe yaramıyor. pet güçleri de biraz kırpılmış gibi. daha doğrusu tame edilemeyen yaratıkların durumları biraz değiştirilmiş. force crystal hunter'ların da maşallahı var artık. graul mauler'ı 4-5 vuruşta indirebiliyor bir tanesi. dün akşam 8 g.mauler vardı grupta, 1 tane fch hepsini yatırdıktan sonra tüm grubu da yatırdı. güzelce clonelandık.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 AT-ST leri gördünüzmü 50k ham var :) oyunun suyu çıktı..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: Guru, 18 December 2003 09:58 tarihinde demiş ki: AT-ST leri gördünüzmü 50k ham var :) oyunun suyu çıktı..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ohaa imp. mi olsak ne yapsak :P[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 gerçi artık sadece faction battle da kullanılabilecekmiş ama çok saçma olmuş.. Rancor lar çok komik duruyor yanında 11k ham la :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 evet 50k ham var heavy armordan medium armora düşürülmüş %70 all olan şeyler %15e bile inmiş eski halinden daha kötü heavy armor çok farkediyodu[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Cevap yazmadan önce söyliim, lapa lapa kara yağıyo çok güzel... :) Beyaz da Chyi surrender etti ben de edicem, level 30 civarı bütün yaratıklardan armor gitmiş, SOE milletin "oyun pokemona döndü" çağrısını dinlemiş olacak ki bu tip bi yola gitti... Rifleman olarak çok güçlüyüm şu an, yanına da master TKA almayı düşünüyorum ozaman kimse yaklaşamıcak yanıma... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 CH bitmedi, olması gereken yere çekildi sadece. CH neredeyse olmazsa olmaz yan meslek haline gelmişti.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 mecburi kasiyorum biraz zor oluypor ama kasiliyo gunde 140k xp zor aliyorum normalde 280k almam gerekiyordu hehe sux oldu[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 önceden 2-3 günde master olabiliyordun ;)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Nası 2-3 gün abi powerplay yaparsan o kadar sürer de ben zevkine vara vara yapmıştım... Zaten powerplayin bi mantığı yok ki... Millet o yüzden çabuk soğuyo oyundan...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 demek hakkaten ch artik cukka uber olmaktan cikti skill olarak. devvo demek rifleman iyi ha ? carbineer master cm mi rifleman master cm mi olsam ? ama simdi cm de mind harciycak rifle de mind cekicek specialde, ve mindi doldurmanin imkani yok. carbin action cekiyor stimliyorsun aninda ful.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 biliyosun bu special ham cost durumu cok yakinda degisiyor. Maksimumdan yiyecek poolundan degilde. Dolayisiyla heallemen diye birsey sozkonusu olmayacak. Cok cabuk recharge olacak diyolar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 O da doğru abi ama Gavur muon gold diye bişi icad etmiş, içiyosun mindın full doluyo... :-D Sorun diil yani... Rifleman'i şiddetle tavsiye ederim...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eee o zaman dengeler altust olur special oyle degisirse. o vakit safi master medic yapan adam allah olur ? ehe tum demirbaslar burda demek ki serverler down.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ben bütün gün burdayım çünkü işteyim :( İşteki dandik bilgisayardan da SWGye girilmiyo ki, hoş girsem direkt işten atarlar herhalde... [hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 18 December 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ne muon gold'u CM kendine mind heal atamiyomu?[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 atar. kimsede mind heal edicek guc yok oyunda.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 atamaz olacak.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Muon gold her derde deva... Ben çok yararını görüyorum... Ama Beyaz'ın dediği bi yemek vardı, downerı falan yok... O da iyiymiş galiba öyle diodu...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 angerian fishak surprise falandı sanırım ismi (tabi mind artıran şeyi diyosan) drink olarak geçiyo 500-600(yapan chefe göre degişiyo olması lazım) arası mind artırıyo muonla beraber manyak oluyo[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. [Bu mesaj Popeye tarafından 19 December 2003 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar