DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 gelişme:ümitlerin bitişi:acıklı bir dogmeat öyküsü: :( kız çocukla çıkmaya başladığından beri bana soğuk davranıodu bende ona,sonra bugün olulda yanına oturdum baya konuştuk,kız remen çıktığı çocuğu SEVMEDİĞİNİ söyledi,adımnı,yüzünü fln unuttuğunu söyledi,niye çıkıorsun fln dedim,eski sevgilimide ilk 1-2 ay sevmemiştim sonra şık etti beni kendine fln dedi,belki buda öyle olur dedi,bi an umutlarım depreşti,bu akşam telefonda konuşurken BÜTÜN umutarım yokoldu,bitti,gitti,bay konuştuk muhabbetin arasında sevgiliden açıldı söz,baya sevgilisini sevmediğini söyledi,bi çocuğa asla kızın açılmayacağını,daima ocuğun açılması gerktiğni fl n söyldi,ben bunları sinyal sandım,ben sevsemde açılamıyorum dedim,sevdiğin birimi var dedi?evet fln dedim,ama kızı uzun zamandır tanıyorum,bi süredirde arkadaşız baya yakın ama açılamıorum ve kız kısa süre önce biriyle çıkmaya başladı,açılamadım işte fln dedim,kaçırmışsın fln dedi,sence açılmalımıyım dedim,hayır ben olsam açılmazdım dedi,açılmalısın bence deseydi o an açılacaktım kıza,hayır açılma kıza dedi,hayallerim yıkıldı,arkadaşlığınız daha önemli dedi,sonrada dandirik bir mazaretle telefonu kapadı,sinirli değilim,çok üzgünüm,canım acıyor,biitim,gtüme giren şemsiye açıldı artık,öf be öf be. bitti. :( bana olan destkleriniz için hepinize teşekkür ederim,saolun,yapamadım,beceremedim,aptalım belki,buişlerde beceriksizim,çok seviodum ya,yine gözlerim doldu.neyse...[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yapma ya üzüldüm bak şimdi ya nese sıkma canını senin düşüncen bunları anlatırken aşık olduğunun kendisi olduğunu anlamışmıdır mı?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bak dogy bizim forumda da baya uğraştım seninle..şimdi son sözümü edeceğim max pane ne zaman ölümcül hale gelmişti,kaybedeceği birşey kalmadığında artık senin de kaybedeceğin birşey yok son kez git yanına söyle söyleceğini daha önce sana söylediğimi tekrar ediyorum şimdi söylemezsen hayatın boyunca söyleseydim ne cevap verecekti diye düşüneceksin söylersen olabilecek en kötü şey dahi bunun kadar kötü değildir ki en kötü ne olabilir?[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: DoGMeaT, 17 December 2003 21:00 tarihinde demiş ki: gelişme:ümitlerin bitişi:acıklı bir dogmeat öyküsü: :( kız çocukla çıkmaya başladığından beri bana soğuk davranıodu bende ona,sonra bugün olulda yanına oturdum baya konuştuk,kız remen çıktığı çocuğu SEVMEDİĞİNİ söyledi,adımnı,yüzünü fln unuttuğunu söyledi,niye çıkıorsun fln dedim,eski sevgilimide ilk 1-2 ay sevmemiştim sonra şık etti beni kendine fln dedi,belki buda öyle olur dedi,bi an umutlarım depreşti,bu akşam telefonda konuşurken BÜTÜN umutarım yokoldu,bitti,gitti,bay konuştuk muhabbetin arasında sevgiliden açıldı söz,baya sevgilisini sevmediğini söyledi,bi çocuğa asla kızın açılmayacağını,daima ocuğun açılması gerktiğni fl n söyldi,ben bunları sinyal sandım,ben sevsemde açılamıyorum dedim,sevdiğin birimi var dedi?evet fln dedim,ama kızı uzun zamandır tanıyorum,bi süredirde arkadaşız baya yakın ama açılamıorum ve kız kısa süre önce biriyle çıkmaya başladı,açılamadım işte fln dedim,kaçırmışsın fln dedi,sence açılmalımıyım dedim,hayır ben olsam açılmazdım dedi,açılmalısın bence deseydi o an açılacaktım kıza,hayır açılma kıza dedi,hayallerim yıkıldı,arkadaşlığınız daha önemli dedi,sonrada dandirik bir mazaretle telefonu kapadı,sinirli değilim,çok üzgünüm,canım acıyor,biitim,gtüme giren şemsiye açıldı artık,öf be öf be. bitti. :( bana olan destkleriniz için hepinize teşekkür ederim,saolun,yapamadım,beceremedim,aptalım belki,buişlerde beceriksizim,çok seviodum ya,yine gözlerim doldu.neyse...[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Biraz sabirli olbakalim bu isin altindan bir sey cikacak gibime geldi... Kizin da bu kadar saf oldugunu dusunmuyorum . sende dusunme... Eger sen ona karsi bir seyler hissediyorsan en azindan senin onu gorunce verdigin tepkilerden falan sezinlemis olmali diye dusunuyorum. Hersey bitti diye dusunme belkide hersey yeni baslicaktir.Cikmadik can'dan umit kesilmez unutma......[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... [Bu mesaj PiNk tarafından 17 December 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Banada birisi yarım saat dolambaçlı laflar etse, bende bi mazeret bulup kapatırdım telefonu heralde.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Zaten sen kıza açılamadıktan ve kesin bir cevap alamadıktan sonra, ona olan aşkın (aşk olduğuda tartışılır aslında) bir tutkuya dönüşür, iyice karamsarlaşırsın.Kızdan kesin bir cevap aldıktan sonra inan bana daha bir rahatlayacaksın. En azından ben rahatladım. :P Ama tamamen gönlümden çıkarabilmişte değilim 3 aydır.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bence kız onu sevdiğimi ve onun hakkında konuştuğumu anladı,vede bu yüzdenaçılma dedi,açılmamamı istiyo işte,ben naapim[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 açılmamanı istiyo ama kendini düşünerek istiyo BENCE!! sen şansını dene kaybetcek bişeyin yok aşkını aç daha fazla yaralanma içten içe en azından reddettiğinde üzüleceğin bişeyin olur şüphe ve kararsızlık ayrıca cesaresizlik uğruna kendini harap etme AŞK SERSERİ KURŞUNUDUR KALBİNE SAPLANAN ACI VERSE BİLE ÇIKARMAK İSTEMEDİĞİN Bİ PARÇAN YERİ GELDİĞİNDE KALBİNİ YAKAN YERİ GELDİĞİNDE KORUYAN!!! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 17 December 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 git kızla konus ne diyeyim sana...oglandan hoslanmadıgını da soylemis.baska birini mi bulmasını bekliceksin...benim de arabam var ama her kız benimle cıkmıyor:D bazıları cok farklı seylerde arayabiliyorlar.kafaların uyusması gibi...sonu red bile olsa dene sansını.zamanla alısırsın bu olaylara...aynı sey benim basıma da geldi lisede.hala icimde bir burukluk var acaba beril e neden cıkma teklifi etmedim diye...universiteli olmussun aklında hala ilk askın off...[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Arkadaşımız demiş max payne nasıldı kaybedecek hiç bişiyi yoktu.Güzel demiş. Zaman geçmeden kız çıktığı erkeği sewmeye başlamadan açılman en mantıklısı bence. Ama eğer düşüncelerimi uygun bulmazsa bana hayır derse ark kalamayız diyorsan hemen yarın söyle aşkını. Çünkü kızdan tamamiyle nefret etmen unutman için kolaylık sağlıyabilir. Ama bana sorarsan bu yaptıklarını yapabildin mi diye? Hayır. :) Aynen bende her akşam yarın okula gittiğimde onun suratına bakmıcam ondan nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum vs vs diyorum ama Yapamıyorum ! Ya sevgili ya hiç mantığını tavsiye ederim.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kaybedüceğim birşey var,kıuzla olan dostluğum,eğer kabul etmesse dostluğum7uz yokolacak,birdaha üzüme bile bakmayacak,dün kızkendisi söyledi açılma diye işte,anladı kkendisinden bahsettiğimi,üolmadı işte.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Eh be sende, b.k mu kıza yalanlı dolanlı soru soruyorsun, direk sor işte erkek gibi.Bozulmaz arkadaşlığınız filan.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 "her kız arkadasım potansiyel sevgilimdir." benim bir numaralı sozumdur:D soylemezsen zaten dostluk diye birsey kalmıcak.nefret ediceksin yakında.git soyle iste:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 dogmeat sen böle kafanda bu kuşkularla ve pişmanlıkla onunla dost kalabilceğinimi sanıyosun SÖZDE DOSTLUK olur bu durumda çünkü sen kızı seviyosun eğer korktuğun senden uzaklaşmasıysa ki zaten aşk bakımından uzak ve sen bu kafayla dostluk yapamazsın onla bence git açıl AMA KARAR TABİKİ SENİN!![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bu durumda onunla dost fln kalamazsın bi zaman sonra uzaklaşırsın ve diyalogunuz kopar. Kafandaki herseyi atmak istiyosan açılmak zorundasın; reddedilirsen ve buna ragmen kızla dost kalmak istiyosan ona da bunu acıkca dersin. Şu durumda kaybedecek hiç bişeyin yok...[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 aynı şeyi bende yaşıyorum ama sabrediyorum ayrılmalarını zaten herkez dıor bak senınki gecior bide yanındaki cıktıgı cocuga bak senin tırnagın bıle olamaz dıorlar neden cunku ben senın gıbı acılamadım ama bu ders oldu bana artık hangı kız olursa olsun acılıyorum sana sadece bırsey dıyecem dog bence bi kaç kızla cık 1 günlük 2 günlük 1 haftalık okulun butun kızlarıyla cık böle bi karızma yapmıs olursun bu aradada o kızı umursamıor fakat dostmus gıbı davran vede bu kız bu cocukla hıc ayrılmıyacakmı ? yanı ayrıldıkları bi an hemen gıt açıl vede kız bence senı kabul eder.. bence suanda seni korkak sanıyor .. ki öylesin bende öyleyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 çık dedıgım kızlarıda söyle deyerlendır bıraz cesaret al vede ona teklif edicegin zaman daha cesaretli ve tecrübeli olursun bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 smeal gel senle s.k.a.k.b(sevdiği kişiye açılmaktan korkan bireyler) klubü kuralım,3-5 yıl sonra dünyanyı ele geçiririz.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bana uyar :) ama o kızı sevmıorum artık sorun bu baskasını sevıorum vede onun gelmesını yazın 4 degıl 8 gözle beklıyorum 8) neyse cok sevıyorum kızı antalya kolejindeydı sonra annesi onu avustralyaya gonderdı falan ıste yazın gelınce cok güzle seyer olcak ya cok sevıorum dogy bu sefer öyle böyle degıl hıcbırsey ona baktıgım kadar benı mutlu etmıor vede morelım en bozuk oldugu zaman onun o gülen yüzüne baktıgım kadar güzel hıssettıyım an olmıyor ya off yarın disipline gitcem bu sefer ona bakınca yıne moralim duzelmıor asıl sımdı benım canımı sıkan bu ya okuldan atılcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ya her gün her gün aşık olupta rededildiğim kızın suratını görmek istemiyorum.Hergün bugün kesinlikle konuşmucam yüzüne bakmıcam desemde kendimi onun sınıfına gitmekten alıkoyamıyorum. Off offffff.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Napsam ya???????[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ben de 1.5 yıl köpek oldum falan ama açtığım son topicte fedaykinden aldığım cevap sonucu((bakınız imzamda)) rüyadan uyandım gene eskisi gibi dünya .kimde dil mode oldum holalalala :D senin de geçer yane boşwer.. ha bi de ben o son sınıflardaki çokcuklardanım ama geçin son sınıfa görün bi boq olmuo :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar