DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 öfffffffffffff,öfffffff çekiyim öncde sonra anlatmaya başlayayım,ben 1 aydır falan bir kızın arkasından koşuyorum,ama kızı öyle böyle değil geçekten çok seviyordum,çok hoşlanıyorum ondan,yanımdayken mutlu hissediyorum,ona bakınca çok mutlu oluyorum,(girişimden potansiyel garbage topic'i oldu,pöf)kızla baya yakınlaştık,arkadaş olduk baya iyi,bi sürü sırrını biliyorum,oda benimkikerli,arada sırada eski sevgilisnden bahsederdi fln,hep onda umutlarım sönerdi ama arkadaşlarım fln hep kıskandırmak için yaptığını söylerdi,eh böyle gitti,baya şey geçti aramızda,bu hafta en sonunda dayanamayıp açılacaktım kıza,daha önce çoğu kez denedim açılmayı ama başaramadım,bu sefer emindimli kzı arkadaşıyla bi çocuk hakkında konuşurken duydum,kıza sordum kim bu çocuk diye,çocukşla çıkacakmış,kalbimden bıçaklanmışa döndüm,dizlerim titredi o an,dengemi kaybettim,feci oldum,önce kıskandırmak için yapıo fln sandım ama çocukla baya samimiydiler ve kesinlikle çıkıolar,bu konuda bi arkadaşımla konuştum,arkadaşım sevdiğim kızında arkadaşı,bana artık şansımın olmadığnı söyledi,bencede kalmadı ama kendimi çok kötü hissediyorum,öf,öf,öf,ağlıyordum birz önce,gözümden yaş geldi1-2 tane,öf bea.paylaşmak istedim. ps:infernal,hollowman,regulus,guardi,yapamadım abi işte.öf.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Kaç yaşındasın? Genelde kızların gözü! havada olur.Bende seviyom ama napalım,sürekli ''ay son sınıflardan bi çocuk var'' muhabetine başladımı acaip oluyom.İmkansız bişey bizim ilişki zaten.Bi ara başlayıp bittiydi...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 dogy kendi sonunu kendin hazırladın abi... geçmiş olsun salla önemli deil bu işler.. dünya fani... aç müziğini aç jedi academy yi unut herşeyi...[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 16,evet 16 aman lise aşkı fln dieceksiniz,ve haklıda olacaksınıxz ama gerçekten ekndimi,kıza çok yakın hissediyoruum,halada hissediyorum,ayrıca kız "ayy son sınıflarda bi çocuğ vaeeeear" tipi kız değil,dinlediğim müzik türünü dinliyor,okduğum kitapları biliyordu,her yönden bay benzioduk birbirimize.öf[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 infernal jedimi kalımş,öf ya öf ya,sinirleenimmi yoksa üzülümmi,yavşaığın teki gözümün önünde öperken onu nasıl hissediyordum biliyormsun,yine gölerim yaşlandı.öf ya.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: DoGMeaT, 13 December 2003 20:08 tarihinde demiş ki: 16,evet 16 aman lise aşkı fln dieceksiniz,ve haklıda olacaksınıxz ama gerçekten ekndimi,kıza çok yakın hissediyoruum,halada hissediyorum,ayrıca kız "ayy son sınıflarda bi çocuğ vaeeeear" tipi kız değil,dinlediğim müzik türünü dinliyor,okduğum kitapları biliyordu,her yönden bay benzioduk birbirimize.öf[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Benimki de oyle deil ama bazen diğer gızlar gaza getiriyo falan filan bende 16 zati.Bazen acaip derecede sarılma ihtiyacı hissedebiliyorum ama höyyt diye olmuyo sabah gelirken,hafif şakaya vurup yapıyom heheehe[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 baştan belliydi ama böyle olacağı, sana 2 aydır açıl kıza diyorum ben. jedi kalır tabi. jedi kalmassa paladin kalmassa nası unutucan sen bu kızı hı.[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Hiçbir zaman olmayacağını nerden biliyorsun ki? Zaten sen kötü olanı yapmışsın, o kadar yakın olmakta kötü be hacım.Tamam ilgilenirsin filan ama, sen nerdeyse kanka olmuşsun kızla, sırlar filan.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. [Bu mesaj Saeros tarafından 13 December 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Dogmeat nerde oturuyon gel içmeye gidelim boylece jedi-medi gerek kalmaz :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 saplık rulaz, benim yaptıım gibi yapıcan, like this[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 En kötü şey sevdiğin kız ile "Kanki" Olmak. Bi gün gelipte bak bilmemkim warya o bence çok yakışıklı ona yanaşmak istiyorum yardımcı olurmusun dese naparsın? O daha kötü bence asla kanki olunmamalı.Çok kötü cık cık. Geçmiş olsun kardeşim.[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Dogmeat aynı şeyler geçti başımdan.. 7 ay oldu bi değişim olmadı bende hala üzülüorum hala rüyalarıma girio.. işin zor abi kendini toparlamaya bak..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Abi hemen efkar yapmayın orda bahsedilen genç tanrı deilya, He tipi Johnny Depp gibidir bide üstüne aşmış zeka örneğidir bide karizmatiktir o zaman tamam umudu kes ama böyle deilse elbet birgün gelir ayrılırar, yada bakarsın hiç çıkmayabilirler Bölesi vakalarda dikkat etmeniz gereken tekşey var Kıza yakın olm beni tanısın hödödö derken, yakınlaşma arkadaşlığa dönmesin. Ya bence arkadaş ol daha iyi çıkıp ne yapacan derim, sonuçta arkadaşlıklar kalıcı olur ama çıkma dediğin kısa sürer ,yok uzun sürecek hödödö desende bayar....[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 He bu arada eğer derdin kızı mıncıklamak, öpmek vs vs ise arkadaşlıkla olmaz tabi, o zman iş deişir :D[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya benim kankam bi kızla cıkıyor yazlıktan ... Kıza a$ıktım, cıkma teklifi etcektim ama sevmektyen de oteydi yani o derece ... Bi gun ona acılcaktım iste soylicektim teklif etcektim .. Kankam aradı konu$malıyız diye i$te bulu$tuk dedi cok mutluyum olm fln dedim nooldu ? O da dedi hani ezgi var ya onla cıkmaya basladım olm ben cok mutluyum !!! kalbime bir kryss girip de 360 derece cevrilmi$ gibi oldum .. aaah aaah olur boyle unutuyosun ama ..[hline] edit:slashı unutmu$um hepsi bolt cıktı .. [Bu mesaj ZeuZ tarafından 13 December 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bir kızla arkadaş olmayacaksın. eğer olacaksan o arkadaşının bariz hoşlanmayacağın kadar çirkin olması gerekiyor. yoksa günün birinde öyle bir duruma düşüyorsun ki " kanka ayağı g.t ayağı " durumuna gelebiliyor. hissettiklerini anlıyorum ama yapacak bir şey yok ne yazıkki[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Aa Infernal (a.k.a. infected) görmeyeli madalyanı almışın sonunda? :)[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Aşk yalan ya çok anlamsız gçn hafta bnde böleydim şimdi çook mutluyum çünkü SAPIM:)[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Dog çok iyi anlıorum seni, 4 senemi cs ye verdim, hatunu en azından biraz unutmak içim açıodum oyunu, round aralarında kızın gözleri geliodu aklımda.. olan oldu, giden gitti.. sen burdan çıkaracağın derse bak, ilişkiler gider problem değil, ders almaya bakıcaz.. ama senin durumun şu an sadece üzülmeye meğilli boşwer sen ağla, üzül..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: -xception-, 13 December 2003 20:34 tarihinde demiş ki: Dog çok iyi anlıorum seni, 4 senemi cs ye verdim, hatunu en azından biraz unutmak içim açıodum oyunu, round aralarında kızın gözleri geliodu aklımda.. olan oldu, giden gitti.. sen burdan çıkaracağın derse bak, ilişkiler gider problem değil, ders almaya bakıcaz.. ama senin durumun şu an sadece üzülmeye meğilli boşwer sen ağla, üzül..[hline]My poor firend me.. oha round arası kızın gözleri??[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Olm boşver şimdilik karı-kızı adam gibi şu öss olayını geç Sonra ortamların mnada korsun, karı kızlada çıkarsın herşey olur kral olursun daha ne!! Hem zaten belli bir zaman sonra unutacaksın o kızı...[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: DoGMeaT, 13 December 2003 20:08 tarihinde demiş ki: 16,evet 16 aman lise aşkı fln dieceksiniz,ve haklıda olacaksınıxz ama gerçekten ekndimi,kıza çok yakın hissediyoruum,halada hissediyorum,ayrıca kız "ayy son sınıflarda bi çocuğ vaeeeear" tipi kız değil,dinlediğim müzik türünü dinliyor,okduğum kitapları biliyordu,her yönden bay benzioduk birbirimize.öf Kızlar hiçbirzaman gerçekten birşeyi takmaz bence. Yakışılı bi çocuk varsa tarzı vs önemli değildir. Dene bak kızla derin bi muahbbete gir bi arkadaşını da ayarla dedikodu içeren birşeyler söyleyerek araya girsin bak bakalım kız sni dinliyor mu..[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ya da muhabbetini hiç bozma eğer 2. bir şans istiyorsan eline gelicektir..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Aynı olay benm başıma geldi hocam.. Kızı kafamdan silmeye çalışıorm ama her görüşümde içimde bişiler cız edio...[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Saeros, 13 December 2003 20:29 tarihinde demiş ki: Aa Infernal (a.k.a. infected) görmeyeli madalyanı almışın sonunda? :)[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. heh, yapmışım bi nubilik hatırlatma o günleri, biraz önce bakmıştım 1700msg ım falan var sanırım :)[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar