Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digital Camera aldım/k :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha doğrusu babam aldı kendisi de kullanıcak bende otlanıcam nihehe 5.3 megapixel dehşet bişey ya video çekim var ses kaydı var vsvs markası hewlett packard artık bol bol resim çekip gönderirim hatta mümkünse video bile çekicem niehehe[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Mesaj tarihi:
Ha bu arada donanım diye tutturmayın aradım digital camera diye hem konu dışı hemde donanım a yazılmış konular var o yüzden konu dışına yazmayı tercih ettim.[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Mesaj tarihi:
ley ley ley ley

:tebrikz:

hayırlı olsun[hline]Gitar Nubisi
------------
Birlikte yasayabilecegin biriyle degil,
Onsuz yasayamayacagin biriyle ol!
Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil,
Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Mesaj tarihi:
Bir kaç üye hata yapmış yanlış yere konu açmış, alan yetkilileri de dalgınlıkla bu konuları doğru yerlere aktarmamış. Sen de tüm bu yanlışlara uyup da konu dışına digital kameralarla ilgili konu mu açtın?

Neyse canın sağolsun. Herhalde alan yetkilileri bu mesajı görünce konuyu gerekli yerlere bu sefer aktarırlar.

Bu arada aldığınız kamera eğer 8x ya da 10x gibi bir optic zooma sahipse gerçekten hoş bir kamera. Geçenlerde kurcalamak gibi bir şansım oldu kamerayı. Ayrıca bir kaç foto çekip baskılarına baktım gerçekten hoş bir makina.

Hayırlısı olsun. Güle güle kullan(ın).
  • Yeni Oluştur...